Burtici fericite de septembrie-octombrie (138)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Deci sa inteleg si eu... noaptea va destrabalati, ziua bucatariti...ce mai faceti doamnelor? Aveti o energie parca nu se apropie nasterea!
Dana, imipare rau pentru sora ta, sper sa nu dispere si sa gasasca solutii.
Iulika, facem galerie surorii tale!
Si eu am gatit supa de rosii si ciupercute, dar ieri. Azi am stat ca meduza si am colorat cu Andrei.
Techila cred ca e pe metereze, la cat de energica e!
Manga, eu sarcina asta nu prea am mancat peste, de frica sa nu fie stricat. Si am o pofta...Mi-am mai prajit eu fish fingers dar as bag un peste cu mujdei si mamaliguta

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

eu imi fac unghiile

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Beeeeeyyyyy, nu sunteti normale!!!!
Am pierdut frumusete de petrecere azi-noapte!
Alta data cand mai puneti de party-uri din astea, dati-mi si mie un bip pe mobil, sa intru si eu, ca pe urma ma oftic rau de tot!
Eu sunt cu casa in mutari, am deja contractii rele de tot, ma tratez cu gynipral si ma rog sa nu nasc inca!
La noi mutatul inseamna pusul lucrurilor din casa de-a valma in geamantane si cutii si rasturnatul acestora pe jos, pe paturi, in casa noua.
Si dupa aia, eu singurica, o sa trebuiasca saptamana viitoare sa le iau la mana pe fiecare si sa le gasesc loc, si eventual sa mai tin minte si unde le-am pus!!!
Cand va aud pe voi de bagaj de spital, spalat si calcat lucrusoare de bebe, si alte cele, ma ia plansul la propriu!!!! Eu nu am absolut nimic pregatit!!!! SI apropo, de unde v-ati luat voi chiloti din aia de baba, moartea pasiunii, ca eu am cautat in Cora si nu am gasit decat din cei sexi!
In alta oridne de idei:
Techilutaaaa!!!! La multi ani fericiti, sa fii sanatoasa, iubita toata viata la fel ca acum si sa ai cei mai minunati brotacei din lume!!!! Si sa stapaniti sanatosi noua masinuta!!!
Iulika, nastere usoara surorii tale si bebe perfect sanatos si frumos!!!
Dana, imi pare tare rau de suferinta surorii tale! Dar tratament de sustinere a luat? Ziceai tu de acum cateva zile ca sarcina nu se dezvolta cum trebuie, ar fi trebuit incercat cu tratament cu progesteron, parerea mea! Sper sa descopere cauza si sa reuseasca sa aiba cat mai curand bebele mult visat!
Vad ca vorbiti numai de mancare!!! Eu am terminat de citit cartea lui Montignac si de o saptamana mananc numai dupa principii Monti. Asta nu inseamna ca tin in nici un caz cura de slabire, doar am grija la combinatiile de papa pe care le mananc, si deja se vede si se simte diferenta! Dar imi fac inclusiv prajituri zilnic, doar ca am inlocuit zaharul cu fructoza si faina alba cu cea integrala!Hai ca nu va mai zapacesc cu asta!
Nu prea pot sta la calculator, ca lap-top-ul s-a stricat si in scaun ma iau contractiile. Dar va bat daca nu ma anuntati si pe mine de party-uri, ca pentru astea fac o exceptie!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 34+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Aida, imi trimiti si mie o bucatica de tarta? Te rog mult

Raluka, inca citesc la articolele alea cu cordonul ombilical. Am sa cer si eu in birth plan, sa vad ce zice si doctorita cand vine din concediu. Merci de info, chiar esti o enciclopedie . Nu te-ai gandit sa-ti faci un site cu toate informatiile pe care le stii si sursele de rigoare? Cred ca ai avea un succes teribil

32+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Mie azi imi era pofta raaaau de tot de pui la rotisor cu mujdei si salata de varza. AM trimis sotul in Cora sa presteze, a stat el la coada si s-a terminat puiul fix in fata lui!!! SI nu a mai asteptat o noua tura. M-am enervat groaznic, am plans, dar mi-a trecut! Poate am maine mai mult noroc!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Cristina_Ana, te rog ai mare grija cu efortul la mutat. Eu m-am mutat de 6 ori in 3 ani, stiu cat efort trebuie depus la o mutare. Pune-ti lucrurile esentiale in saci pe care sa scrii ca sunt esentiale si ocupa-te doar de sacii respectivi. Nu te poate ajuta nimeni?

Fetele, va pun si eu un link despre vaccinuri aici, are trimiteri la site-uri si U.K., Australia etc....Site-ul l-am gasit la colegele canadience . Pe mine incepe sa ma streseze problema vaccinurilor, mi se pare alegerea lor o decizie atat de importanta pt bb!

32+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

si in alta parte nu se face pui la rotisor? ca de exemplu aici la noi sunt niste masini din alea mari, asezate in diverse locuri fixe, de exmplu si in parcare la kaufland, in care se fac doar pui la rotisor. mai gandeste-te ca poate gasesti. tinem pumnii sa papi ce vrei.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Anco, sigur ca mai sunt pui la rotisor si in alta parte, dar sotzul meu nu e asa de dragut ca alti sotzi si nu s-a deranjat sa se duca sa caute! Asta e, eu mi l-am ales! Da' lasa, ca si conopida gratinata la cuptor pe care o aveam a fost buna!
Delia, asa si am de gand sa fac, am inceput sa car lucrurile neesentiale si voi termina cu cele esentiale, de care am grija prima data sa le aranjez. De ajutat nu are cine sa ma ajute, din pacate, dar daca trec cu bine de saptamana viitoare o sa stau si eu relaxata, in pat, cu lap-top-ul in brate si chefuiesc cu voi. De pe 25 august il iau parintii mei pe Andrei, merg cu el la mare, apoi la Braila, asa ca o sa fiu mai libera. Bine, ca pe urma trebuie sa nasc, dar sincer, mi se pare incomparabil mai bine cu un bebe mic-mic decat cu un atomic de 2 anisori, manca-l-ar mama pe el de frumusel!

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Anco, sigur ca mai sunt pui la rotisor si in alta parte, dar sotzul meu nu e asa de dragut ca alti sotzi si nu s-a deranjat sa se duca sa caute! Asta e, eu mi l-am ales! Da' lasa, ca si conopida gratinata la cuptor pe care o aveam a fost buna!

POZE

, bine ca ti-a trecut supararea.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

anco felicitari pt perdea si covor abia asteptam joi poze ... manerul ala la cada e ca sa cari cada nu ca sa intri in ea

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput