Burtici fericite de septembrie-octombrie (138)
Raspunsuri - Pagina 18
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac [... manerul ala la cada e ca sa cari cada nu ca sa intri in ea ![]() |
..vai Aida ca si tu mi-esti o figura....ca-mi vine sa te pup

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
aidaciolac spune:
fetelor eu fac cate o tarta pentru fiecare ... e reteta aia de la andrecluj 
care se face cu efort minim si iese delicioasa ... doar ca azi am rasolit reteta , ca nu stiu de ce ca a crescut foarte mult si a iesit fooooarte pufoasa , cred ca am frecat-o prea mult cu mixerul ca vorbeam la telefon
sau am pus prea multe fructe ... oricum a curs din tava si la arzator si intre usi si pe glilaj si s-a ars ce a curs pana a fost gata tarta
... noroc ca a iesit delicioasa , dar ce am eu acum de frecat la cuptor 

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
mda , si ca sa o rasolesc bine , cand mancam si eu din varzica mea simpla , cum ma tot foiam pe scaun ca nu pot sa ma aplec deasupra mesei din cauza de burtoi si cum mancam eu asa agitat si vorbeam la telefon , am cazut de pe scaun in fund de am zis ca acolo raman
asa tare m-a durut si mai ales in partea stanga sub burta
si acum stau in pat dar daca ma ridic ma doare sub toata burta
... si sunt singura ![]()
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
Cristina ce ma bucur ca te vad 
Vad ca ai inceput actiunea mutarea ...multa bafta si grija multa.
Ce bine ca merge Andreiutu in plimbari cu bunicii.....sa vezi cum ii vor face toate poftele 

....si sa vezi cum ti-l aduc inapoi ![]()
![]()
Stiu asta ca dupa ce sta nepotica la ai mei la Braila cate 2 saptamani ....citesc "ceva anume" in privirile lu' frate miu si ale cumnatei.....referitoare la faptul ca fetita este de nerecunoscut 

Dar o aduc ei pe brazda repede 

Ce ti-e si cu rasfatul asta.....
Oare chiar e adevarat ca bunicii ii iubesc mai mult pe copilasi decat parintii ? adica nu ca-i iubesc dar se comporta altfel ....
Hai ca devin prea filosoafa.
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac mda , si ca sa o rasolesc bine , cand mancam si eu din varzica mea simpla , cum ma tot foiam pe scaun ca nu pot sa ma aplec deasupra mesei din cauza de burtoi si cum mancam eu asa agitat si vorbeam la telefon , am cazut de pe scaun in fund de am zis ca acolo raman si acum stau in pat dar daca ma ridic ma doare sub toata burta |
No...cum naiba ai reusit ?

Poate bebe nu are nimic dar pe tine o sa te doara noada de numa' numa'
Offfff.....cred ca de la zdruncinatura te doare burtica :(
Stai in pat si daca te doare tare suna si la dr sa vezi ce zice.
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
anco spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
..vai Aida ca si tu mi-esti o figura....ca-mi vine sa te pup ![]() Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
nu mi-am dat seama de ce era asa scump
, dar acum priceppoze o sa pun, nu stiu daca joi, dar oricum intentionez sa amenajez coltul veselilor, camera lor, in combinatie cu biblioteca existenta, sa-i fac destepti de mici,

anco
34+
???? si 
poze
imi pare tare rau , aida, sa ai mai multa grija. stai acum linistita si daca nu trece vorbeste cu doctorul sau chiar o tura la urgente la spital, sa-ti faca aia o eco sa te linistesti.
cristina_ana spune:
Aida, cum ai reusit mama draga sa cazi in fund??!?!!
Ia un no-spa preventiv! Sa-ti fie de bine tarta, si eu am facut-o cand inca nu incepusem cu Monti si a iesit super buna.
Lucia, mama mea il iubeste pe Andrei cred ca mai mult decat il iubesc eu, pe bune acum, efectiv il adora. Si se intelege tare bine cu el, de ea asculta, nu o necajeste ca pe mine! Dar sa stii ca nu ii face chiar toate poftele, se pricepe sa il educe foarte bine. Eu sunt aia care cedez la fiecare moft de-a lui, ca sunt mai moale si super impresionabila!
Ai fost in parc? AI reusit sa gasesti pe cineva sa-ti faca pozici?
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
34+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
raluk16 spune:
Maria tu de acolo din Londra faci mancare super romaneasca! Si foarte sanatoasa, si mamaliga, si pestele, si usturoiul! 

Fetelor, de cate ori baga reclama la oringi si aud melodia imi aduc aminte ca ne-o trimisese Adi dedicatie de pe youtube la inceputul verii ![]()
Si o veste trista: azi de la 9 e ultimul episod friends... chiar ultimul ultimul ... de tot... 
ionika supa de rosii contine ciupercute, sau ciupercile erau la felul doi?
Bine, orice raspunzi mi-ai facut pofta ... ![]()
Cristina pai cum sa te sunam, la cat esti de obosita sa mai pierzi si noptile pe aici?
E super tehnica de mutat, intr-adevar ce rost avea sa te stresezi sa organizezi pe cutii? Si asa e clar ca nu ti se arata sa nasti in graba, ca nu e voie!
Vai si ce ghinion cu puiul!!! De ce n-a sarit acolo la ultimul om care a luat, sa-i spuna ca are graviduta pofticioasa acasa?
... vai ce am citit... conopida la cuptor... fetelor aveti mila ca acum sunt flamanda 
Delia
Sa-mi spui cu ce info vii de la doctorita.
. Si multumim de linkul cu vaccinurile. Pare complex site-ul, l-am lasat deschis si l-am salvat sa-l studiez acuma seara
.
Aida
ce noroc cu tine, ca altfel nu stiam de ce-i asa scump manerul ala ![]()
Ooofff, acuma am citit ce ai patit... stai cuminte culcata pe stanga, curbata putin. Asa am citit azi ca e foarte bine si cand avem contractii, ca daca stam pe spate se indesesc. Oricum la tine nu sunt contractii din moment ce te doare numai cand te misti. S-o fi intins un ligament din ala de la efortul de a mentine echilibrul. Pupam sa treaca
. Si nu mai vorbi la telefon cand mananci! 
Lucia cum a fost in parc? Uite ca am reusit si eu sa-mi urnesc sotul si ne-am plimbat cam o juma de ora
. Am fost tare fericita... vezi? Daca nu ma plimba de obicei, uite cat de repede ma poate face fericita smecherul
.
Merg sa pap niste lebenita (pepene rosu/verde). Ca nu mi-e tare bine la stomacel... mi-a trimis soacra niste gomboti cu prune si se pare ca stomacelul meu obisnuit doar cu salate mai nou nu a reactionat bine... ![]()
29+ 
ionika spune:
Aida, ai grija si stai in pat.Ia si un no spa, preventiv.
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 32+
cristina_ana spune:
Raluk, eu sunt obosita doar cand e vorba de trebi! Cand e rost de distractie ma inviorez de numa'!
Mai ales daca se lasa cu baute!!! Maaama , ce mai baute trageam eu in facultate! Acuma parca s-au prostit cu totii, de cate ori ne mai intalnim la un gratarel zic toti ca-s cu masina si nu lasa din mana din berea fara alcool!![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
34+ cu
( Emma Ioana
)
POZE