Burtici fericite de septembrie-octombrie (138)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Raluk, ciupercile erau felul doi. Deja vorbesc la trecut ca ai mei baieti au papat tot.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå fetelor!!

Am ajuns acaså..stau cu sufletul la gura si cu telefonul in brate si astept telefon de la cumnat..La ora 17 sora avea contractii dureroase nu stiu cat de dese..Asteptåm...Multumesc fetelor pt galerie..

danangie tare rau imi pare de sora ta..Stiu cum e cand vrei så fii cu ea.Acum as fi dat orice så fiu cu ea..Dar så stii ca am imbarbatat-o prin telefon si mi-a marturisit ca a ajutat-o foarte mult vorbele mele si se simte mai barbatå....

Anco felicitari pt achizitii.....Si mai usurel cu gatitu..ca eu am oprit activitatile de genul asta..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Iulikooo, ai zis ca mai intri sa ne zici noutati!!!! Ce face surioara??!!! Hai, laa gratarul si zi-ne ceva!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 34+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Io-te ce telepatie, Iuliko!!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 34+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Cristina_ana ca sa vezi eu scriam aici si tu ma strigai

Aida[/b mamå cum imi dai tu emotii..ai grija stai intinsa si mai spune-ne cate ceva daca poti daca nu stai acolo linistita si o så fie bine..

[b]Delia
nu stiu ce nume..Nu erau hotarati pt ca mai avea pana så ajunga la termen..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna, burtici!
Sunt si eu o burtica de noiembrie.
Am o intrebare pt voi, naste careva la CF2?
Sunt in cautare de tarife, poate stiti mai multe. Nastere cezariana.
Aflasem acum vreo 2 luni niste preturi exorbitante, nu vreau sa cred asa ceva. De aia va chinui si pe voi. Poate stiti.

Multumesc frumos

23+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

fetelor merci mult de scatoalce , acum parca ma doare si spatele si sunt pe stanga si daca ma ridic ma dor ligamentele acolo ... www.scaune.ro/8350-s-tamara-p157.html" target="_blank">scaunul de bucatarie doar ca e cu sezut si spatar de impletitura ... dar cadru e acelasi , si cum ma chinuiam sa mananc s-a balansat in fata si a alunecat in spatele meu ca si cum mi l-a tras cineva de sub fund si am cazut cu toata puterea si scaunu mi- avenit in cap
... si nu pot sa merg la puisor

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

si la voi merge forumul greu? ca pe mine ma dispera deja

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

si la voi merge forumul greu? ca pe mine ma dispera deja

Aida ... 33+
Poze cu noi

Da Aida si la mine merge la fel de greu...

Mergi la inceput

iuliko eu am emotii foarte mari pt surioara ta ... oare cum te simti tu?

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput