Burtici fericite de septembrie-octombrie (138)
Raspunsuri - Pagina 20
Iulika29 spune:

A venit pe lume nepotelul meu Robert..2200g APGAR 8 (pt ca e prematur), a respirat singurel ,a plans din prima..
Amandoi sunt bine..A fost o nastere usoarċ..Doamne ce fericire..Nu ma mai pot opri din plans...De fericire..Sunt matusċċċċċċċċċċ....
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitċ
37+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
multa santatae si fericire impreuna 

toate cele bune 
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
ionika spune:
Iulika, felicitari!Multa sanatate si noroc lui bb Robert, si mamei lui refacere rapida!

Cate saptamani avea sora ta?Stiu ca ai spus dar nu mai retin.
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 32+
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionika Iulika, felicitari!Multa sanatate si noroc lui bb Dragos, si mamei lui refacere rapida! ![]() ![]() ![]() Cate saptamani avea sora ta?Stiu ca ai spus dar nu mai retin. Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 32+ |
Bebe Robert..

..era in sċpt 33+Multumesc fetelor...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitċ
37+cu
Bruce Nicholas
ionika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Bebe Robert.. ![]() ![]() ..era in sċpt 33+Scuze, m-am emotionat. Am corectat ![]() Multumesc fetelor... ![]() ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitċ 37+cu Bruce Nicholas |
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 32+
lutoniana spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29![]() A venit pe lume nepotelul meu Robert..2200g APGAR 8 (pt ca e prematur), a respirat singurel ,a plans din prima..Amandoi sunt bine..A fost o nastere usoarċ..Doamne ce fericire..Nu ma mai pot opri din plans...De fericire..Sunt matusċċċċċċċċċċ.... |
Yuhuuuuuuu sa traiasca Robert si matusa sa-i cumpere cadouri frumoase.......si sa apara si Bruce sanatos si voinic

Felicitariiii !!!!!!
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI