Burtici fericite de septembrie-octombrie (138)
Raspunsuri - Pagina 13
daciana.ilie spune:
luci, dupa multe incercari ... ne-am oprit la o jumatate de pastila de copii (15 mg) o zi si un sfert in cealalta, 2 zile pauza pe saptamana; azi am primit pastile pt adulti ... nu aveau de copii si doar nu era sa mai fac si nazuri (100 mg) - asa ca tb impartita ..la aprox 15 - 20 buc, mai mari si mai mici; sper ca dupa ce primim reteta sa gasesc si doza de copii ca sa pot masura mai corect..
ma gandeam sa-i duc cateva pastile si medicului veterinar (ca doar voi fi bogata), nu de alta dar el ne-a mai ajutat pe ultima suta de metri si probabil le-a primit de la cineva cu suflet mare care s-a gandit si la altii...
daci
33+ cu Darius Alexandru
daciana.ilie spune:
dana, doamne ... ne pare tare rau de ce i se intampla sorei tale
, spune-ne cum s-a intamplat, a avut ceva semne de ingrijorare? si cate saptamani avea?
daci
33+ cu Darius Alexandru
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daciana.ilie ma gandeam sa-i duc cateva pastile si medicului veterinar (ca doar voi fi bogata), nu de alta dar el ne-a mai ajutat pe ultima suta de metri si probabil le-a primit de la cineva cu suflet mare care s-a gandit si la altii... |
asta e o idee minunata care sigur va fi apreciata

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Ralu eu zic sa iesi in curte, sa te balangani pe un fotoliu dinacela fain de care ai luat.....si cand te-a batut soarele prea tare te mai uzi cu furtunul..... ![]() ![]() ![]() Apropos de fotoliile acelea, au si ai mei, la Braila si vorbeam intr-o zi cu ei, pe skype si mama era in prim plan, "la camera" si tata in spate se tot balanganea.....dupa o ora de discutat ....l-am implorat sa se opreasca ca imi faceau si mie ochii asa in cap...cand ma uitam la ei ..... Oare de ce mi se pare ca tot ce ar putea face altii este cu mult mai interesant si mai atractiv decat ce am eu de facut.....adica nimic :( offff....asa e cu nemultumitii astia Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
Daca mai ziceai sa fiu doar in tricou, fara sutien, si sa spal masini...

Sa stii ca o sa ies un pic la aer. Si mie mi se pare tot timpul foarte interesant ce fac altii
Abia asteptam poze facute de ceva babuta speriata si surprinsa ca ai abordat-o

29+
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui danangie AIDA apai...sunt trista tare ca sormea a pierdut sarcina...a eliminat-o in WC.... |
Aida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
daciana.ilie spune:
luci, ca tot suntem doar noi doua,
, tu ce-ti doresti sa fie la
; poate ca ai mai spus ..si nu am retinut eu ...scuze 
ia uite, au aparut si fetele, carele erau pitite ...![]()
daci
33+ cu Darius Alexandru
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui daciana.ilie luci, ca tot suntem doar noi doua, ; poate ca ai mai spus ..si nu am retinut eu ...scuze ![]() ia uite, au aparut si fetele, carele erau pitite ... daci 33+ cu Darius Alexandru |
De cand ma stiu mi-am dorit sa am doi baieti, baiat vreau sa fie dar fac niste exercitii zilnice de autocontrol sa nu ma apuce jalea daca va fi fetita.....
Cred ca imi si reusesc, ca mai vad cate o fetita mica cu codite si-mi vine sa o pap pe strada...sau ma mai surprind prin magazine savurand din priviri si pipaind rochite cu volanase si pantalonasi brodati cu spartura si floricele....
Insa dincolo de toate acestea vreau sa fie sanatos pt ca inseamna foarte mult aceste cuvinte pt mine si sotul meu.
Noi avem o nepotica cu sindrom down, de 1 an si un pic si stiu prin ce trece mamica ei....adica sora lui Adi.
Astia pe aici m-au asigurat ca nu e ereditar nimic....dar pana nu-l vad nu am cum sa fiu relaxata complet.
Am facut numai triple test si a iesit bun.
Cam atat.
Doamne ajuta pe toata lumea

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
daciana.ilie spune:

raluca, te-ai scos ... cu numai 120 ron pe picior ..si incaltaminte facuta la comanda
, ai scapat de griji ![]()
daci
33+ cu Darius Alexandru
lutoniana spune:
citat din mesajul lui raluk16![]() ![]() ![]() ![]() ![]() In sfarsit ceva foarte util si la mine la magazin!!! 29+ ![]() |
mi-a placut ce a scris Diana de dimineata cu persoana care le cumpara, nu ca ar avea ce face cu ele "dar costa DOAR 4 dolari" ....si ma gandeam ca la acest magazin nici macar argumentul asta nu tine
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI