Burtici fericite de septembrie-octombrie (138)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

techila daca reusesti tu sa fugi de musafiri, trage un pui de somn, nu te stresa de noi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

iulika am uitat....tinem pumnii pentru surioara...cat despre semnatura ta.......tine-ma ca ametesc

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mangulico ce ma bucur ca ai aparut pe la noi
Si da, sentimentul acela de pleasure...trebuie sa-l dezvoltam cat mai mult ca numai de noi depinde sa nu ajungem niste babete si sa fi pierdut clipe faine...sau sa fi trecut pe langa ele si sa le fi ignorat ca aveam altceva mai bun de facut...cum ar fi munca, grijile, ratele...etc.

Te felicit si te strang de mana ca te-ai plimbat ieri si sa nu uiti sa o faci cat de des.....eu acum imi spun si mie insami, stii ?

Cu dureri ca ale tale ma mandresc si eu ....ma dor umerii si mainile cand ma trezesc ....zici ca am sapat toata noaptea; asta pt ca nu ma misc si dorm cu grija sa nu-l strivesc pe Bebitza

Grija mare la smotru.....ca uite ce frumos e afara ...mai bine fa altceva.
Eu am sa ies in parc, m-am hotarat

PS - la pista de avion nu m-am gandit dar se pot folosi si la asta...de fapt acum mi-a picat fisa, astea deasta sunt asa de scumpe ca au intrebuintari multiple

Techila mai e piure ?
Distractie faina si sa ne spui si noua ce ai primit cadouase .....ca tare fain mai e sa fie ziua ta, sa o serbezi cat de cat si sa mai primesti si flori si cadouase...hmmmm....

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Maria intr-adevar cam pustiu pe aici... Cred ca toata lumea e mahmura... sau altii sunt mai destepti decat noi si au iesit la plimbare!!!

Si eu zic sa incerci sa te rasfeti cat mai poti. Ca dupa ce vine bebicul, nu stiu cand om mai avea noi timp de noi, de un film, de o cina romantica...

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

.....Plec la curte la cumnatå-mea..Luto crede-ma ca ma gandesc mereu la tine cand suna cumnata si imi spune ca intr-o ora e gata gratarul....Nu stiu de ce..

Ahaaaa ..adica nu ca te duci acolo si stai bine mercic si salivezi in mirosuri.....iti si spune la ce ora e gata....
Incredibil ce noroc pot avea unii in viata

Distractie faina, eu mi-am luat in rucsac pt in parc biscuiti cu crema de ciocolata, o ciocolata si niste eclere....toate dietetice si care nu ingrasa

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Daci ce bine ca l-ai rezolvat si pe blanosul ala mic ....
dar cum faci de iti ajunge 1 pastila 10 zile...sau cum ai spus ? o faci praf ? cat de mica o poti taia ?

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

.....Plec la curte la cumnatå-mea..Luto crede-ma ca ma gandesc mereu la tine cand suna cumnata si imi spune ca intr-o ora e gata gratarul....Nu stiu de ce..

Ahaaaa ..adica nu ca te duci acolo si stai bine mercic si salivezi in mirosuri.....iti si spune la ce ora e gata....
Incredibil ce noroc pot avea unii in viata

Distractie faina, eu mi-am luat in rucsac pt in parc biscuiti cu crema de ciocolata, o ciocolata si niste eclere....toate dietetice si care nu ingrasa

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Trebuie sa le cari de acasa? Acolo in parcuri nu e plin de dietetice si sanatoase ca la noi? (inghe, mici, ...)

O plimbare placuta iti doresc si te admir tare tare. Eu nu pot iesi din casa daca nu am un scop anume, ceva de rezolvat, sau asa la plimbari ma rog de toata lumea sa ma scoata (mami, sot) si foarte rar se indura de mine...

29+

Mergi la inceput

Ralu eu zic sa iesi in curte, sa te balangani pe un fotoliu dinacela fain de care ai luat.....si cand te-a batut soarele prea tare te mai uzi cu furtunul.....
Apropos de fotoliile acelea, au si ai mei, la Braila si vorbeam intr-o zi cu ei, pe skype si mama era in prim plan, "la camera" si tata in spate se tot balanganea.....dupa o ora de discutat ....l-am implorat sa se opreasca ca imi faceau si mie ochii asa in cap...cand ma uitam la ei .....

Oare de ce mi se pare ca tot ce ar putea face altii este cu mult mai interesant si mai atractiv decat ce am eu de facut.....adica nimic :(
offff....asa e cu nemultumitii astia

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Trebuie sa le cari de acasa? Acolo in parcuri nu e plin de dietetice si sanatoase ca la noi? (inghe, mici, ...)

ba da, sunt, dar mai scumpe
Multumesc ....poate ma si imprietenesc cu cineva sa mai fac si eu niste poze

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Dana ..imi pare rau pt sora ta...
Eu am terminat cu smotru pe ziua de azi...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput