Burtici fericite de septembrie-octombrie (138)
Raspunsuri - Pagina 11
daciana.ilie spune:
Aida,
, nu doar tu mi-ai zis ca nu se mai fabrica ... inclusiv dr veterinara si aia de familie mi-au zis asa ... si intr-adevar, pt uz uman nu se mai folosesc (din pacate o colega de servici tocmai a descoperit ca prietenul ei are epilespie - la 30 ani prima criza .... si lui i-a recomandat altceva)
in cazul meu - pt ca analizele la ficat si rinichi i-au iesit bune dupa un an de fenobarbital, dr vet. a zis sa incerc sa fac rost de el ..
daci
33+ cu Darius Alexandru
Iulika29 spune:
Aida si eu mi le rod..
..Astept..ii venisera contractiile regulate..Cine stie cat mai dureaza..Vå anunt..
Voi care sunteti asa dragute si faceti si galerie ..cum as putea så nu va anunt??!
Vå multumesc din suflet..
Eu acum tre så va anunt ca plec..Dar va citesc de pe tel si in caz de ceva va scriu doar stiti..Plec la curte la cumnatå-mea..Luto crede-ma ca ma gandesc mereu la tine cand suna cumnata si imi spune ca intr-o ora e gata gratarul..
..Nu stiu de ce..
Vå tin la curent cu sora....si nepotelul meu

Vå tzuc tare dulce

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiki_cri Raluk, da stiam ca tu ai "pachetelul" cu DO NOT OPEN UNTIL OCTOMBER A fost f bine...nu pot sa zic ca m-am distrat...mai mult am lenevit .KIKI 32+ si ![]() Poze KIKI |
Cred ca dupa ce ne vin plangaciosii vom considera cel mai mare lux si cea mai mare distractie "lenevia" asta
Sa aveti o zi frumoasa si sa va simtiti bine la picnic!
29+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Aida si eu mi le rod.. Voi care sunteti asa dragute si faceti si galerie ..cum as putea så nu va anunt??! ![]() Vå multumesc din suflet..Eu acum tre så va anunt ca plec..Dar va citesc de pe tel si in caz de ceva va scriu doar stiti..Plec la curte la cumnatå-mea..Luto crede-ma ca ma gandesc mereu la tine cand suna cumnata si imi spune ca intr-o ora e gata gratarul.. ![]() ..Nu stiu de ce..Vå tin la curent cu sora....si nepotelul meu ![]() ![]() ![]() Vå tzuc tare dulce ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas |
Ma bucur tare ca mai mergi la un gratarel, ceva, te intalnesti cu lumea,... ca sa mai uiti si tu. Ca tot cu stresul acolo nu e bine nici la tine acum, oricum n-ai cum s-o ajuti stresandu-te.
Asa ca o zi frumoasa si asteptam vesti bune!

29+
raluk16 spune:
Daciana ce veste buna 

!!! Uite ca se mai intampla si ciudatenii bune la noi in tara!
29+ 
danangie spune:
IULIKA nastere usoara surorii!! Nu am mai intrat ca nu prea aveam ce sa zic.
AIDA apai...sunt trista tare ca sormea a pierdut sarcina...a eliminat-o in WC....![]()
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui danangie IULIKA nastere usoara surorii!! Nu am mai intrat ca nu prea aveam ce sa zic. ![]() AIDA apai...sunt trista tare ca sormea a pierdut sarcina...a eliminat-o in WC.... DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! .....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore.... |
Vai, Dana ce trist...
29+
techila spune:
salutare fetele,
intru si eu repede ca sa vad noutatile si....

pentru sora si nepotelul iulikai
bravo daciana ca ai rezolvat cu pastilele matzei
kiki, sa nu mai faci mama asa...sa nu mai dispari fara sa anunti....
eu am niste dureri ingrozitoare de spate, nu cred ca am simtit ceva mai dureros in viata mea
, azi noapte am dormit o ora jumate si acum tre sa imi vina mosafirii sa ma sarbatoreasca cu gratare si de toate....nu mai pot de fericire...
hai ne mai auzim ca sigur o sa ma fofizez de la gratar ca sa mai stau in pat....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
daciana.ilie spune:
techila, sper ca nu sunt dureri de mijloc (lombare) ... ca la ciclu ...
daci
33+ cu Darius Alexandru
MangaGirl spune:
buna dimineata,
mai da' c chef ati tras aseara... eram prea demontata sa mai deschid computerul. techilito sper sa mai pastrezi ceva vin pe maine...chiar dk a inceput cheful cu 2 zile inainte! si felicitari pentru semnatura...eu cred ca faci tu cumva si nasti pana la nasit, nu?
gegea sper sa nu mai ai probleme 
lucia mi-au placut pietrele...erau petru o pista de avion, nu? ca sa fii sigura ca nu pierzi drumul spre casa :)
eu am fost ieri si m-am plimbat in oxford street, am mancat la un chinez la botul calului si dupa aia am luat-o agale si cu miscari suave de balena esuata spre picadilly. a fost asa cald si frumos si atata lume si aglomeratie...zau parca nu as trai aici...m-am simtit ca salbatica ajunsa la ora pentru prima oara in viata ei. munca asta te poate tampi zau...sa nu mai ajuns eu sa fac o plimbare ca iulika. i-am spus lui sergiu ca nu ma mai joc asa...pai ce viata-i aia fara un pik de pleasure? daca nu 
, macar o inghetata pi shientru sa primesc :)
azi dimineata m-am trezit pe la 6 si ceva cu niste dureri de oase de nu mai stiam cum sa stau. si la umeri si la spate si sus la omoplati...ca durerile alea de reumatism in ultima fazs si bineinteles si de burta...nu am inteles ce i-am facut de s-a apucat sa ma doara asa tot. am mai tras un pui de somn pana pe la 9 ca tare aveam nevoie, dar de dureri nu am scapat. e drept ca si picioarele imi sunt ca butucii iar geanta pe care o iau pe post de poseta e un pik grea...dar ce sa fac daca am multe de dus?
acum ma duc sa ma apuc de smotru ca nu mai suport si oricum vad ca aici e liniste rau. nu stiu cum se face dar numai cand ar trebui sa dormiti voi aveti chef de baute si dimineata gasim locul dezastru cu sticle de alcool si pahare murdare...ca sa nu mai zic de mucuri de tigara peste tot. pai bine mai fetelor dar lumina zilei ce are? nu va prieste?
MangaGirl :-)
32+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com

.
si