Burtici fericite de septembrie-octombrie (138)
Raspunsuri - Pagina 10
raluk16 spune:
Neatza! 
Am servit un suc de lamaie de la Dana
gracias
Deci nu prea a continuat cheful... ce sa fac, uite ca nu mai am rezistenta de alta data, maica... ![]()
Cea mai tare a fost anco sa vina ea din bucatarie si sa nu mai gaseasca pe nimeni la chef
si uite-o cat e de matinala si azi ![]()
Delia felicitari prietenei tale!
Sa fie sanatosi!
Iulika Doamne ajuta sa fie bine cu surioara si nepotelul!!! Noi asteptam cu sufletul la gura! (cand ma gandesc ce interesant sa aflam din Suedia vesti despre cineva din Ro...) 

29+ 
vias spune:

pentru nepotelul Iulikai....
Nastere usoara surorii tale, recuperare rapida si usoara..si sa dea DD sa fie un copilas sanatos si mancacios! 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
aidaciolac spune:

iiiiiihaaaaaaa , nastere usoara la surioara ta si sa ai un nepotel sanatos si papacios 

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
kiki_cri spune:
Salutare fetelor!

In primul rand vreau sa va multumesc ca ati fost asa dragute si v-ati gandit la mine
si eu am plecat fara sa va zic sa nu va faceti griji
. Oricum mi-am luat nr de telefon al Ralukai din Baia Mare si o sa o anunt prin SMS daca cumva se intampla...desi eu sper sa mai stea bebeii cel putin inca 2 saptamani sa ajungem 34 sapt.
Ma duc sa mai citesc din urma si revin.
Am citi ca Techila si-a luat masinuta noua
sa o foloseasca cu mare drag cu puisorii.
Si am vazut ca va naste sora Iulikai ii tin si eu galerie
.
Revin...![]()
KIKI
31+
si 
Poze KIKI
raluk16 spune:
kiki
bine te-ai gandit ca eu pana in octombrie voi fi foarte prezenta pe aici ![]()
Noi tinem pumnii si pentru mai mult de 34 de saptamani, uite ca techila mai vrea de acum inca vreo 3 ![]()
Povesteste-ne cum te-ai relaxat.
29+ 
kiki_cri spune:
Raluk, da stiam ca tu ai "pachetelul" cu DO NOT OPEN UNTIL OCTOMBER
si am zis ca sigur tu le vei putea anunta pe fete
.
A fost f bine...nu pot sa zic ca m-am distrat...mai mult am lenevit
ma simt ca o belenuta care abia se mai poate intoarce noaptea in pat...dar ma tin tare ce nu fac eu pt bebeii mei
.
KIKI
32+
si 
Poze KIKI
danangie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac 'neata pt a doua oara Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Am ras ptr primaoara in ziua asta!Multumesc!!

DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
daciana.ilie spune:
Neatza fetelor
sa scoatem agitatele pt sora Iulikai 

, Doamne ajuta sa fie totul bine !
am intrat degraba sa va zic ca eu am inceput sa ma simt ca-ntr-un carusel in tara asta; poate va amintiti ca ma dadeam de ceasul mortii sa fac rost de o reteta de medicament pt pisicutza si ca abia luni o primesc, aveam temeri ca medicamentul nu se mai gaseste (zicea cineva ca nu se mai fabrica), plus ca a facut ieri o criza dupa doar 2 zile lipsa de medicatie.....
in fine ..azi merg la o farmacie si intreb de medicamentul antihipertensiv pe care ar tb sa-l am la mine ..just in case...si intreb (gandindu-ma ca vine luni reteta) daca au acolo fenobarbital si fata se duce si verifica ..ma intreaba de reteta ..ii zic ca abia luni vine si-mi zice ca are, ca abia le-a primit si io imi iau inima in dinti si o rog sa-mi dea macar o pastilutza (aia de adult imi ajunge 10 zile) si-i aduc reteta luni. Ce credeti ...mi-a dat toata cutia...si facea 2.6 lei ....
deci tocmai i-am facut rost de medicamente pentru un an (25 de pastile)...sunt de-a dreptul descumpanita, in plus am sentimentul ca m-am imbogatit brusc ![]()
....aventuri de romania ...
daci
33+ cu Darius Alexandru
kiki_cri spune:
Doamne ce am ras si eu de petrecerea voastra
ZSunteti f tari!
Techila nu stiu daca mai intru azi sau maine si vreau sa iti zic de pe acum LA MULTI ANI!!!
, nastere usoara, si bebei sanatosi si frumosi si plini de viata si optimisti ca tine!
Ma bucur pt tine ca ai ajuns asa departe cu sarcina si sa mai stea cumintei in burtica sa mai creasca putin
.
Va pup pe toate am plecat si noi la iarba verde cu nasii
KIKI
32+
si 
Poze KIKI
aidaciolac spune:
danangie cu placere
, dar e ceva problema? 
daci ma bucur ca ai tratament pt blanos
, eu ziceam ca nu se mai fabrica din cauza ca asa auzisem si eu , plus ca in strainatate nu se mai foloseste de cel putin 20 de ani ... so , bine ca ai gasit 

iulika trebuie sa ne zici periodic cate ceva , ca eu stau si imi rod unghiile ![]()

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()