Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (167)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ooo, da, raportam si noi catzarici mici. S-a urcat binisor pe scara de la pat, pe biblioteca, si pe un scaun rotativ, care bineinteles s-a... rotit... si tanarul a cazut gramada.

mai dragut a fost cand a incercat, in mijlocul camerei, sa se ridice din fund in picioare si, evident, n-a reusit. In schimb a reusit sa dea cu muaca de parchet si a fost foarte suparat...

Pfff, Teo nu facea deloc din astea...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Scuzati ca va deranjez la ora asta, dar: voi va mai uitati, din cind in cind, la produsele astea din josul paginii? Pentru mine sint o reala sursa de amuzament. Preturile lor, mai exact. Pe bune, mi se pare ca sint 2 variante posibile: ori sint generate aleator, ori e unul beat mort pe care nefericitu' care introduce produsele pe site il mai intreaba din cind in cind: "cit sa pun la asta?" si ala ii raspunde: "baga 650 ron".

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

babytza, merci de intrebare... baietii sunt bine, adica mananca, se bat, nu dorm si nu au temperatura...
altfel, muci lipiciosi peste tot, si Teo tuseste, cred ca tot de la prea multi muci...
Mai luam si azi eurespal, si daca nu e mai bine, bagam erdomedul...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

offfffffff mami...ati incercat pina la urma si ceva homeopat????

iti mai dau un link www.homeopatie.ro/farmacia-homeopata-din-casa-voastra-165.htm" target="_blank">aici poate gasesti ceva potrivit cu toate simptomele

si sanatate multa

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cu SUPERDIETA... in curind sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Hello si de la noi

Lidia ai reusit cu proba de pipilic ?

Babytza si puiiValentina David

Poze

ei bine...am reusit...ieri dimineata....a fost o mare aventura...am stat dupa fofolica printzesei 2 ore ...cu recipiente..si pungutze...dar pina la urma am reusit..dar abia miercuri avem rezultatele ..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cu SUPERDIETA... in curind sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

NEATZA,

As vrea sa scriu si eu ceva legat de numele de familie.Din pacate si parintii mei au divortat si maica-mea si-a recapatat numele de fata.Personal pentru mine, era horror sa zic toata polologhia unde trebuia sa mentionez numele de familie al parintiilor, am ramas cu oarecare sechele pe tema asta...si nu eram foarte mica, in jur de 15 ani.Era gen...DA suntem o familie dezbinata!Poate dc avea cineva timp sa vorbeasca cu mine pe tema asta, nu as mai fi fost atat de frustrata si nici nu as fi ramas cu sechele.
Asadar, cand m-am maritat, cu toate ca am vrut sa-mi pastrez numele, caci mi se pare o porcarie incredibila sa ti schimbi numele, dar, in cazul meu am facut-o in special pentru Karina.
Oricum...eu inca ma prezint cu numele vechi....bine nici nu m-am lovit extrem de mult de cel nou, sa ma vezi atunci.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

In avion...a fost tare fun ce pot sa zic.Avionul destul de full, rog la check in sa ma bage undeva in spate si fara nimeni langa ...mi se zice ca nu sunt locuri libere si ca ma pune la geam langa o femeie.
Ei bine s a dovedit ca femeia era barbat...si asta a fost a trebuit sa ma ascund in asa fel sa mi scot mamelushca, chiar m-am varat langa el si m-am intin p cele 2 scaune cu o tziti afara sa mi adorm odrasla...eee am facut oaresce echilibistica sa nu fiu in vazul lui, dar a fost super ok...si Kiki mi-a dormit in 2 reprize apx tot drumul iar cand s-a trezit a bagat si papica eu in genunchi intre scaune..nu stiu dc va puteti imagina cum...dar m-am trecurat eu cumva.
In rest toate bune si frumoase, ne prieste aerul bun...am prins si sarbatorile Genevei iar acum ne pregatim sa mergem la padure la ziua unui prieten roman..facem un mini party romanesc in padure.

Mergi la inceput

Am si eu o nelamurire.au piscat-o tzantarii pe Karina acum ceva zile bune...avea bubitzele mici mici...dar de 2 zile au explodat...s-au facut mari, rosii si cu apa in varf...a patit careva asa?
Adica erau mici punctuletze si acum sunt ceva gen cum erau ale lu Lucas.
As fi inteles sa aibe efectul asta imediat dupa ce a fost muscata nu dupa apx o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata,

s-au discutat multe chestii interesante in ultima vreme.

Nume: noi ne-am reunit numele. E incredibil de lung (sotul mai norocos acum are un prenume, macar nu oboseste prezentandu-se). Asa am rut atunci la starea civila, a fost o chestie relativ spontana, suntem o familie cu totul noua si diferiti de cei dinainte . Va imaginati de cate ori a trebui sa ma "justific" in fata unor oameni care altfel pareau destul de destupati la minte pentru faptul ca nu sunt gaina care canta in casa? Ca nu caracterul meu puternic a facut chestia asta posibila ci a fost un gest frumos din partea sotului meu?

Eu nu vin dintr-o familie dezbinata dar la noi au mai fost certri si probleme care m-au marcat si uneori s-a rostit cuvantul divort. Pobabil la suparare, dar nu m-a speriat, ma gandeam la cine sa merg si ma mai gandeam ca toti copiii vor vrea la mama si ce singur va fi tata (eu fiind cea mai mare am mai fost uneori la curent cu chestiile de oameni mari). Nu stiu daca e mai bine intr-o familie plina de neintelegeri si frustrari sau intr-o familie "dezbinata", unde copilul creste la adapost de gesturi urate si de ura conjugala? Niciodata divorturile nu au drept cauza copiii, eu una cred ca acestia ar trebui sa primeasca explicatii, sa li se spuna ca tati si mami s-au hotarat sa nu mai stea impreuna si ca asta nu e un lucru rau. Unde e cazul li s-ar putea spune c asta nu conditioneaza dragostea parintilor fata de copii... Poate copiii ar fi mai putin marcati.

Ochelari: port de cand ma stiu. Miruna, eu am fost mereu un copil diferit, un aragaz cu 4 ochi (desi mai erau si altii cu ochlari mi se parea ca eu sunt cel mai mare aragaz). Multi ani mi-a luat sa accept ca nu eu am probleme si sa vad si oamenii din jur care ma apreciau sincer si care au fost multi, mai multi decat cei cativa copii rautaciosi. Si acum mi-aduc aminte cum in adolescenta respingeam remarcile gen "ochelarii sunt un accesoriu elegant" crezand ca sunt facute pentru confortul meu. Ei am fost o prostutza si stiu de mult asta. Pana la urma pe strada nu port decat foarte rar ochelari pentru ca nu ma fac sa vad ma bine (sau petru ca n-am chef?). Si nu am crescut intr-un mediu ostil, ci intr-unul in care s-a pompat excesiv in mine, in respectul meu de sine, etc. Adica pot spune ca am avut parte de mult sprijin dar mai conteaza si optica proprie a copilului. Acum nu va imaginati ca eram o timorata sau ceva de genul, ca nu eram. Am prezentat o fatzeta a unei probleme complexe.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

muzica: am observat ca fi-mea reacioneaza la muzica inca inainte de a reusi sa se miste Acum da din fund nevoie mare, are ritmuri care-i plac si ritmuri care o lasa rece. Si buni spune ca ii place jazz-ul. Si sa danseze cu pocoyo, desigur, unde anticipeaza fiecare miscare, fiecare schimbare de muzica. Pocoyo dance e singurul filmulet la care se uita.

Laptic. Lala am citit vineri seara din urma dar abia acum pot scrie. Lapte vei avea in masura in care Anna va suge. E posibil ca, rarind supturile, let down-ul sa vina ceva mai greu. De asemenea, unele modificari hormonale pot influena lactatia. Eu una am mult mai putin lapte cand vin rusii. Simmptome de rusi am avut de la 6 luni de la nastere (rusii au venit abia sapt trecuta).

Cel mai pregnant era asta cu diminuarea laptelui *atunci am pompat la greu: spirulina, galactogil, galafor, nutrinatal , ceai de chimen+anason+fenicul+marar; o data trecuta furtuna laptele a revenit in forta si aproape lunar am avut cateva zie in care parea mai putin. La sase luni mi s-a intamplt intr-o seara sa nu am ce-i da, am pompat si am scos 20 ml pe care i-am dat cu lingurita. La supt nu cred ca ar fi iesit pentru ca ii scoteam cu picatura. Am incercat sa-i dau lapte congelat, nu l-a primit, m-am linistit, am mancat, am dormit 3 ore si am avut iarasi lapte. Asta a fost ca o lectie practica pentru mine ca laptele nu pleaca niciodata. E drept in seara aia l-am trimis pe L sa-mi ia galactogil, medicament care probabil m-a ajutat sa am acces la o supapa de linistire.

Un remediu in caz de mare nevoie este metoclopramidul, stimuleaza secretia de prolactina. Tratamentul recomandat este de 1x3 ori pe zi tim de 5 zile. Eu insa reactionez foarte urat la medicament, da meteorism ca si efect secundar, iar la mine este accentuat. DUpa a doua doza m-am simtit de parca muream si n-am continuat. Nu multa lume reactioneaza la fel dar daca vreodata opezi ia-l inainte de culcare. Dupa trezire te vei concentra greu vreo ora-doua dar trece (asta in cazul in care ar fi si la tine simptome accentuate).

Ce mai are la mine ca rezultat scaderea laptelui: mancatul haotic. Daca mananc mancare uscata cateva zile am invariabil lapte mai greu seara. Daca am hrana variata si gatita, chiar daca mananc putin, sunt OK. Regimul care ma termina este de mezeluri plus oua prajite si chestii facute la repezeaza din lipsa de timp. Tu fiind la dieta incearca sa iei nsite spirulina, nu ingrasa si este foarte hranitoare, contine dsi ft multe proteine si minerale.

Oricum, de cand am terminat suplimentele de la 6 luni nu mai iau nimic, nici ceai n-am mai baut de vreo doua luni (mi-am facut aseara, mi-era pofta), nici vitamine si lapte este la fel. Si cand mi se pare ca poate nu e de ajuns vad ca Anda mananca, poate sta mai mult la san sau cere mai des dar ii ajunge si nu-mi plange ca nu are lapte. Ea a invatat sa astepte let-dow-ul si de cele mai multe ori sta cu sanul in gura, se uita la mine si apoi inghite ce-i cade.

Anda sta foarte putin la san in general intre un minut si 5 minute. Cand n-am ce face ii numar inghititurile. In general sunt undeva intre 70 si 120. Mai rar a mancat mai multe, pot numara pe degete si in generala sta se intampla inainte de culcare.

Si, cu toate astea, faptul ca papa mult seara n-o impiedica sa se trezeasca noaptea sa suga. Ii dau in cel mai rau caz o masa la 5, apoi se idnesesc spre dimineata, la 10 ma scol cu 2 stafide pe post de tzitzi. Azi-noapte a fost la 2, la 5, la 6, la 8... si acum ma duc sa o schimb si sa vad daca mai vrea.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Ankussa bafta cu mutatul mami, odata mutati o sa va fie mai bine, stii macar ca ai scapat de-o treaba. Vlad se va obisnui in vreo 2-3 aptamani si va descoperi ca poate explora lumea si fara tine. Chiar daca plange cand pleci si cand te vede, intreaba cum se comporta in timpul zilei. Daca e cooperant cu soacra, daca mananca, inseamna ca "uita" de tine si isi aduce aminte cand te vede, ca sa te certe.

Legat de serile cand nu voia la tine, e normal, am patit-o si eu, e o faza trecatoare, eis e ataseaza de mainile care ii ingrijesc, dar sa stii ca oricum tu vei fi mama, centrul tuturor lucrurilor, punctul de referinta pentru orice.

Voiam sa mai scriu dar ii e lene lui barbattu-meu sa schimbe un scutec.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput