Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (167)
Raspunsuri - Pagina 20
andy_galro spune:
la multe lunitze Luca de musette
musette ce mai faceti voi?

de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
AlexaM spune:
A si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva:
De la ce varsta se poate da ciuperci la bebei? Dar vinete?
Mersi mult!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
piolica spune:
hello
lumi, babytza. multumesc mult pt raspuns si eu am banuit ca e de la dintisor, dar am vrut sa ma asigur.
As mai avea o intrebare: boboceii vostri au facut crize de plins, gen frica ca-i lasati singuri? Elsa a fost tare maraita in ultimele zile, acum doua nopti am dormit cu ea ca nu se mai putea, sotul meu avind o zi destul de dura la scirbici luni, am preferat sa dorm eu cu puiul la ea in camera pe canapea. De fapt eu nu am dormit deloc, Elsa se foieste la greu cind doarme, asa ca ieri seara am hotarit sa o lasam sa doarma singura ca de obicei. A fost ok, a adormit, insa s-a trezit pe la miezul noptii si a urlat la greu. Nu stiam cum sa o mai impacam. E clar ca nu a fost numai un cosmar, ca ni s-a mai intimplat asta, insa luatul in brate, cintat usor la ureche si pupat cupil ajuta de fiecare data. Ieri noapte nu a ajutat. Am stat cu ea foarte mult, nu stiam cum sa o consolam. Noroc ca aveam canapeaua inca intinsa la ea in camera si am stat cu ea acolo pina s-a linistit. Urla mai tare daca o duceam la noi in camera. Daca vroiam sa o punem in patut la ea era jale! Parca ii era frica de ceva, de cineva. Eu stiam ca fac asta pe la 8-9 luni si nu la 11 luni. Voi ati patit asa ceva? Ce ati facut? Merci mult de ajutor!
astazi il sarabatorim pe Lucas de Musette? La multe lunite, Lucas . Te-ai facut baiat mare, in curind o sa sufli in prima luminare! 
am vazut si eu pe Eva si pe Carla, adevarate campioane la mers! Felicitari!
babytza, am uitat sa-ti spun, Soricelul e mortal cum nu se hotaraste el ce suzeta sa-si aleaga. Elsa face la fel, seara eu pun suzetele pe masuta de infasat, asa ca d-soara ia una cite una la supt si nu stie pe care sa si-o ia cu ea in patut.
Lidia, sintem cumva la pagina 13? ca eu ies daca e asa

Moni, ce face burtica?
Nu ne-ai mai scris de mult!!!!!
pupici la toate mamicile si toti boboceii.
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
Alexa, eu i-am dat vinete Elsei de vreo 2 saptamini deja. Sincer, nici nu am verificat daca se poate da sau nu. In schimb, pot sa-ti spun ca le-a adorat. Eu le-am fiert si le-am pasat cu niste dovlecel si carne de vita (plus iaurt, ca altfel d-soara nu accepta nicio leguma fara faimosul iaurt).
Ciuperci nu i-am dat si nici nu m-am gindit sa-i dau inca.
piolica spune:
Alexa
uite ce am gasit pe make homemade baby food:
"UN"COMMON VEGGIES:
Onions, Peppers, Mushrooms, Leeks and More
Most often we are asked about Onions, Mushrooms, Celery, Leeks and Peppers.
These veggies may be sautéed and added to your child's food between 8-10 months old. We do not recommend offering your baby an onion, mushroom, celery or a pepper puree rather we recommend that you add these wonderful veggies to food dishes. Should you decide to offer your baby onions, mushrooms, celery and peppers, please ensure that they are fully cooked, soft, and appropriately sized so as not to pose any choking hazard!
It is most important to cook mushrooms for your baby's food. Mushrooms as we all know are fungi and cooking helps ensure their safety!
These veggies do not pose a high allergy risk however there may be certain digestive issues in a sensitive or delicate tummy. We think that these veggies are best served in soups, casseroles, noodle/rice dishes. Our babies loved sautéed mushrooms with sauteed spinach! This would be for the older baby (10 months +) due mostly to the spinach!
si uite ce spun de vinete:
http://www.wholesomebabyfood.com/eggplantbabyfoodrecipes.htm
AlexaM spune:
Mersi mult Piolica
Fac acum pt noi o tocanita cu pui si ciuperci si ma gandeam sa ii dau si lui...
O sa ne condimentam tocanita in farfurie...
Ieri la 5 cand i-am dat fructele, mi-am pus si eu niste fripura de pui la cuptor sa pap si....eu am papat fructele si el friptura...![]()
Matei nu a avut crize de plans de felul asta. S-a trezit de multe ori plangand dar s-a linistit mereu cand l-am luat in brate.
Eu il pun la san noaptea, asa ca se linisteste cu siguranta...poate daca nu era asa...ar fi fost mai dificil de linistit cateodata.
Mai nou nu mai plange noapte ci ma cheama
La fe si ziua cand se trezeste. Il gasesc in funduletz sau in picioare in patut...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
luminita2008 spune:
piolica, noi avem astfel de mici crize cand vreau sa ies din camera, ziua. se agata ca scaiul de mine, de picioare daca sunt in picioare, sau ma strang tare in brate la primul semn al meu de plecare. atunci mai stau cu ei, e clar ca nu e un moment bun sa ii las singuri... si noaptea se mai trezesc, dar se linistesc repede, rare sunt crizele asa cum le descrii tu. eu cred ca este de la dinti. mai patesc asa ziua, cu Edi, caruia ii ies deodata mai multi dinti... dupa Dentinox ii trece si incepe joaca.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
piolica spune:
Alexa, pai daca e ca ieri, Matei o sa pape puiul din tocanita, iar tu ciupercile.
Sa stii ca m-a speriat Elsa azi noapte, foarte greu i-a trecut si nu stiu ce ar fi putut sa fie. Poate tot dintisorul a suparat-o ca azi e tare vioaie si nu a mai plins deloc cind am pus-o in patut sa faca siesta. Doarme dusa acum.
Merci mult pt raspuns. 
piolica spune:
Lumi, mersi frumos. Si Elsa se agata de mine cind vreau sa ies de la ea din camera, asa ca prefer sa stau cu ea sa ne jucam, ieri a fost chiar foarte sensibila, asa ca am stat foarte mult cu ea, mai toata ziua si ne-am jucat la greu.
Ma linistesc si eu putin acum cind pun cap la cap toata istoria, ma gindesc ca e de la dinti si nu de la altceva. Poate ca avea micuta dureri mari si ii era frica ca o lasam asa, problema era ca refuza siropul, chiar si suzeta, care e prietena ei cea mai buna.
Sper ca in noaptea asta sa fie mai bine si sa poate sa doarma fara probleme.
Ce mai fac hunii nostri pretiosi? Ai mai pus ceva poze si eu le-am ratat cumva? Ca nu i-am mai vazut de mult.

Anca &