Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (167)
Raspunsuri - Pagina 21
dyanira spune:
Am nevoie de parola si id-ul de la mailul comun please.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
tzitziri spune:
Piolica,David a avut vreo 5 nopti la rand cand se trezea intre 2 si 6 dimineata si incepea sa se foiasca in pat (doarme cu noi, deci nu pot sa banuiesc frica de singuratate) si apoi incepea sa planga.Se consola doar luat in brate si plimbat prin casa.Si asa au fost nopti cand am petrecut o jumatate de ora la joaca pana sa i se faca la loc somn.
Eu banuiesc ca a avut gaze..adica mergea in patru labe si se mai oprea din cand in cand, se chircea putin si apoi o lua iar din loc.
Oricum dupa 5 zile de la sine si-a revenit la dormit si sculat doar de papi, mufat la tzitzi si culcat la loc....nu mancase nimic deosebit, nu avea nimic de genul asta in timpul zilei, nu se mai trezea ziua plangand...nu stiu ce a fost dar a trecut.
Or fi avand si ei perioade....nu stiu ce sa zic.La David nu se pune problema acum de alti dinti.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
luminita2008 spune:
piolica, hunii sunt bine, cresc frumos si ma uimesc in fiecare zi cu cate ceva nou. sunt minunati!
n-am mai pus poze recente, urmeaza, am strans mai multe, dar nu gasesc timp sa le descarc...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
c.valy spune:
Piolica am avut si eu cu Luca o dimineata de,,urlat,,de la 5-6 dimineata sa trezit tipand m-am speriat l-am luat in brate l-am linistit nitel si l-am pus la el in patut(doarme in camera cu noi),nu a stat nici 5 minute si a inceput iar urla de se invinetea si nu vreea nimik nici in brate nimik,a tinuto asa pana pe la 8 apoi am sunato pe cumnatamia(e medic)si am intrebat-o ce sa fac mi-a zis sa ii bag un spozitor de paracetamol daca nu are temperatura si nu vomita si in jumatate de ora baiatul meu sa linistit parca ia luat cineva tipatul cu mana,nici pana azi nu stiu ce a avut...dar tare rau a fost m-am speriat (ma panichez repede)plus ca eram si singura acasa al meu plecase la munca la 7 si imi era tare frica sa nu ajung la urgenta
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra 
un votic pentr-un pitic 
c.valy spune:
Anca ce scumpa e Carla cum merge ea,e fata mare de acuma ce mai o adevarata domnisorica
.
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra 
un votic pentr-un pitic 
piolica spune:
oana, valy, multam frumos pt raspunsuri.
Sper ca in noaptea asta sa nu mai plinga, ca mi se rupe sufletul cind nu stiu cum sa o ajut sa-i treaca.
lumi, eu astept pozele! Si cu tine, si cu hunii!
Mamica fericita de bebelina Elsa
dyanira spune:
Are cumva cineva un nr de tel al lui nushulica???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR