Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (167)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata bobocime si ici tuturor!
Nu prea reusim sa tinem pasul cu voi, nu prea reuseam noi nici inainte, insa acum e groasa treaba
Eva a inceput sa merga singurica, fara sprijin, umbla prin toata casa, cotrobaie in toate dulapurile accesibile, in toate cotloanele, n-are stare nicio secunda. Pana si cu mancarea intampinam ceva probleme...nu sta locului decat pt. jumatate din masa, in rest alerg dupa ea cu lingurita si castronelul, care uneori inevitabil se varsa pe gresie sau covor. Deci imaginati-va ce distractie avem dupa
In continuare va atasez un filmulet elocvent, de duminica. Sper sa reusesc, ca n-am mai postat niciodata filmulete.
http://www.youtube.com/watch?v=HtkXUjt9eSM
Aaaa...sa nu uit, am vazut una bucata Iedi plimbaret siKarinutza dansatoare. Sper sa nu fi uitat pe cineva, dar daca s-a intamplat...
Andy_g, Lumi, felicitari pt. progresele flacailor din dotare!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sper sa ma iertati ca intru la voi pentru cu totul altceva.
Alex, este un copilas de 1 an si 3 luni...dar care are deja 2 operatii la inimioara si urmeaza a 3a in 9 zile.
La semnatura mea gasiti mai multe informatii.

Va rog, cele care puteti, sa ne ajutati sa-l ajutam pe Alex, acum cand inca se mai poate face ceva!

Multumesc mult!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Lidia, te apuci de insamantat scandal?

rusinica.....

Eu doar incerc sa ma exprim liber..si necenzurat...ar trebui sa imi fie rusinica ?

Come on...pe aici nu se mai stie de gluma ?

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cu SUPERDIETA... in curind sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

andreutac este super tare Eva!!!! ce bine merge deja!!!! felicitari! va am cu drag!!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Ramo, multumesc mult pentru raspuns

la orice farmacie se gaseste

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Dau si eu o cafea cu lapte si niste pepsic pentru Luminici

La multe lunite Luca de Irina !!!!!!!!!!

Andreutac ce frumos merge Eva !!!!! Bravooooooooo !!! [bstetoba]

Lidia ma bucur pentru tatal tau Multa sanatate in continuare

Camy tinem pumnii sa se stranga suma necesara interventiei lui Alex si ne rugam sa fie o operatie reusita
Si tie sarcina usoara in continuare

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Babytza, daca mai esti prin zona, da-mi si mie te rog link-ul cu pastitulete homeopate pt. dinti.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lidia ce anume ti-a recomandat homeopatul de esti atat de incantata de cum mananca Iza?Spune tot!!!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

buneasca de ramona unde puisorii tai umbli???Las ca vin io peste tine.A plecat socrella???Cum te reacomodezi cu casa, cu Anda cu statul?

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Dya, pestele l-am dat cu legume (rosie, morcov, dovlecel, pastarnac, telina, cartof). l-am fiert separat cam 30 min si apoi amestecat cu legumele din supa + 1 strop de lamaie. delicios, azi reluam.

dididi, merci mult de raspunsuri! am banuit, nu era oricum in plan sa le dau cascaval. pupici.

laura, ff frumoase pozele.. ce bine de voi ca va plimbati, de abia astept si eu sa plec la mare!

babytza

lidia, ma bucur ca sunteti mai bine.

piolica, si eu am mai auzit de cazuri cu bebei muciosi cam cand le iseau dintisorii. nu e neaparat normal, dar se poate intampla. felicitari pentru dintoc!

andy_g, , e bine ca Andrei e cuminte cu bunicii. La noi e cam invers, sunt extrem de cuminti daca sunt si eu acasa, si daca ma vad prin usa din cand in cand, ii las sa se joace singurei si cate 2 ore, dar daca sunt cu bunica (soacra mea), nu si nu si nu. bazaiala la greu. ce ti-e si cu bebeii astia...

andreutac! mooama, imi imaginez ce greu tre' sa-ti fie si asta ma face sa ma gandesc (cu fiori pe sira spinarii) la cum va fi cand vor merge hunii singurei... deja alerg in mii de colturi dupa ei, deplasare 4x4 si la ei si la mine de multe ori... ce sa zic, rabdare si nervi de otel! e o dulce Eva, cum cade ea in fund si se ridica singurica! si ce bine merge, ce echilibru, n-are nicio treaba! bravos! din nou!

Luca de musette!
mai mami de Luca, ia mai treci pe aici si mai zi-ne una alta de Luca, mai o poza ceva, ne e tare dor de voi!!!

ankussa, cred ca nu mai ai timp nici sa respiri, dar'mite de forum... totusi, ne gandim la tine!!

laureta, voi cum sunteti? cand plecati?

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput