Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (167)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Fetelor am tot citit pe la pepenasi de reactii fff urate la vaccinul de 1 an.Deja mi-e o groaza de mor sa ii fac vaccinul.Care aveti inca un bebe cum a fost la vaccinul de 1 an???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Stefan a facut reactie la PRIORIX...dar a fost din vina pediatrului..ne-a dat liber la vaccin ..desi Stefan avea un pic de rosu in git..
La 2 saptamini ..dupa vaccin ..a facut febra mare..el care nu facut febra pina atunci (1 an si 3 luni)..a varsat citeva zile la rind..dupa care au urmat raceli urite..si enterocolite....in sfirsit ...nu mai vreau sa imi amintesc..
ca urmare..si acum a ramas sensibil la raceli si burtica (enterocolite ..etc).

daca as putea as evita vaccinul asta la Izabella

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cu SUPERDIETA... in curind sirena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Yellow,

ce fac boboceii?????????????? dar mamicile?

Nu am citit nada, ce faci Moni?????????????????????? Cum e burtica?

prima vacanta la mare a lui Noah

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

“To fill the hour -- that is happiness.” (Ralph Waldo Emerson)

Multumim de vesti despre umblaretul Noah...

eu ti-as raspunde la intrebari ...dar daca tot citesti "nada"..nu prea isi are rostul..nu-i asa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andy g felicitari pentru iesiri !!!!! Ma bucur ca puiul a fost asa cuminte
Auzi la ea :...a facut 2 pasi singur dar atat...nu mai vrea deloc, inca nu are echilibru, v-am zis ca el e mai balerin asa pe varfuri....cred ca isi va da drumul abia dupa 1 an, dar e ok si atunci.....
Pai mai ai 8 zile pana face anul

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

lidia ce mai face tatl tau? cum se mai simte? ati gasit pana la urma clinica? daca nu gasiti sa-mi spui....in alata ordine de idei spune-mi te rog ce v-a dat homeopatul pentru pofta de mancare? trebuie si eu sa ma duc la unul doar ca nu am gasit inca

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Multumesc Este acasa cu mama..stare lui e bunicica..dar mai are de facut controale..etc.
homeopatul ne-a dat un siropel 100% natural..dar care contine urme de miere de albine (dar nu e un sirop homeopat)
pediatrul a insistat sa ii dau PERITOL..

Asa ca intre 2 rele l-am ales pe cel mai mic..nu vreau sa nasc discutii vizavi de mierea de albine inainte de 1 an ..a fost decizia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Yellow,

ce fac boboceii?????????????? dar mamicile?

Nu am citit nada, ce faci Moni?????????????????????? Cum e burtica?

Multumim de vesti despre umblaretul Noah...

eu ti-as raspunde la intrebari ...dar daca tot citesti "nada"..nu prea isi are rostul..nu-i asa ?

Lidia, te apuci de insamantat scandal?

rusinica.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!!!
Potiti la si
O zi superba tuturor!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!

Vaccinul de an :
la noi va fi la un an si o luna-doua, pentru ca noi mergem si cu prevenarul in paralel, va fi a treia doza de prevenar cu a patra de infanrix. Dupa un an mergem si pe optionale, pana la doi ani si de-abia atunci scapam de ele Apropo de asta: si sora mea si cumnata, ale caror fete au implinit 2 ani(Diana implineste pe 20 septembrie) se bucurau ca scapa de ele, de banii dati ca au mers pe schema privata si in general de pediatru. Dar Doamne Doamne le-a jucat o festa frumoasa amandurora: cumnata naste in decembrie(o fetita) iar sora mea are Dpn pe 4 martie(de ziua mea), inca nu stim ce ascunde burtica, un lucru este super clar: ele o iau de la capat cu toate
Deocamdata Vladut este singurul baietel din familie si are 4 verisoare, inca una in burtica si o surpriza

anamona: mi-am configurat reteaua sa pot lucra si de acasa, mai mult sa verific decat lucru in sine. Ma crezi ca de trei saptamani nu am deschis calculatorul acasa? Mi se pare ca fur din timpul lui Vladut

babytza: felicitari soricelului

giuli, andy.p, andy.g, nikolici, lidia, lumi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Din cate am citit eu pe forumuri, ROR se poate refuza. Este inclus in schema obligatorie dar daca nu vrei sa-l faci semnezi o hartie si gata. Nu te poate obliga nimeni daca nu vrei. Eu inca sunt in dubii, cred totusi ca-l voi face pe la 13 luni. Doamne ajuta

Babytza, felicitari pentru soricelul plimbaret

Andy_galro

Ramo, multumesc mult pentru raspuns, am sa iau azi Hepatobil V, cred ca la plafar gasesc, nu?

e gata

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Neata
Mai mult citesc, ca noutati nu prea am, noi am intrat intr-o perioada fara schimbari.
David are 10 luni si 3 zile, 8 dinti iesiti de la 8.5 luni, 3 mese solide pe zi si 3 biberoane de lapte (250ml-150ml-250ml).
Doarme 2 reprize/zi si toata noaptea de cand l-am intarcat.
Legat de progresele motorii a descoperit o balansare din fund care il ajuta sa ajunga la jucariile dorite , nu vrea sa faca pasi, nu merge in 4 labe....
Iar la bilantul de 10 luni are 9100g si 76cm.

Sper sa am azi timp sa va mai pun niste poze cu baietii mei

pupici tuturor

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

neatza!
Si noua ne-a zis dr ca daca nu gasim Infanrix sa luam Pentaxim...despre ROR nu stiu inca daca il voi face dar daca il fac la o pauza intre cele doua vaccinuri
babytza, anca, feli, bitza, anamona, sanziana, cristina

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Mergi la inceput