Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (167)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Felicitari Soricelu'!!!!!!!!!!!!

Si La multi ani bunica lu' soricelu'!!!!!!

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Elsei i-a iesit dintocul nr 2, dupa niste maraieli de zile mari...pe cit de usor i-a iesit primul, pe atit de greu i-a iesit asta. Vroiam sa va intreb ceva, e normal sa aiba muci de la dinti sau pur si simplu a racit?

Babytza, La multi ani pentru mama ta! Sa dea Doamne-Doamne sa se simta din ce in ce mai bine si sa fie alaturi de voi cit mai mult timp. Felicitari soricelului!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Salutare fetelore teroare Luca numai cu mainile in gura sta cred ca tare il mai streseaza acei dinti se albeste gingia din ce in ce mai mult azi era alba si jos,musca tot ce prinde(bine ca nu imi plange si nu imi face febra)aseara i-am dat nurofen m-am gandit ca se linisteste si lasa mainile dar nu a mers chiar si cand ii dau mancare baga degetele...ai vostri tot asa fac?

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Yupiii...David merge!!
Lucas merge tinut de o manuta...in casa merge mai calm,dar afaraaa e repezit nevoie mare.
Andy.p superbe poze! Andrei e baiat mare deja! Dar n-am vazut-o pe Alexia,ea unde era?

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babytza la multi ani mamicii tale si felicitari pt david.
super repede a inceput sa mearga.

eva ma bucur ca va acomodati asa bine acolo si ca va simtiti minunat in familia sotului. E super sa ai o socrela de treaba :)
distractie placuta la strasbourg :)
sa ne mai scrii de voi, despre nazdravanul de Noah.

eu fug acum, a re-inceput stresul....mi-am luat ceva de lucru acasa...pazea :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Luminita felicitari pentru progresele hunisorului Robi !!!!! si pentru dintisorii lui Edi !!!!!!!!!!!

Preety ma bucur mult ca ai reusit sa culci printesa in patut !!!

klemi

Irina pupici dintoasei mici !!!

Oana multumim de vesti , chiar ma intrebam ce mai fac fetele

piolica am inteles ca atunci cand le ies dintisorii sistemul lor imunitar e cam la pamant si ca este mult mai usor sa raceasca in perioada asta. Si noi am fost muciosi la prima serie de dinti si au mai fost mamici care au patit la fel. Daca sunt doar mucisori si nu are si febra, nu te ingrijora.

Babymooooom esti bine ? Ne e dor de tine

Laura chiar ca superb peisajul !!!! Si Andy ce mare e Ati mancat peste ???

valy si noi suntem cu mainile pana la cot in gura Si avem o productie de bale...nu ne intrece nimeni Am inceput iar sa il tin cu bavetica la gat ca e ud non stop

Ramo si David face tot asa, vrea sa se ii dau drumul la maini , dar daca fac asta se duce direct in nas inca nu e pregatit sa mearga singurel. Mai are pana isi gaseste bine echilibrul sa mearga netinut Azi ne-a uimit si pe noi , dar eram in casa, afara nu as avea inca curaj sa il las singurel

Multumesc mult pentru urari

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Babytza, multi pupici mamei tale. Intr-adevar, cadou mai frumos nu se putea!

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Nu prea am curaj sa scriu...dar totusi am sa o fac..
Se pare ca noi cu putin noroc ..iesim din clubul mofturosilor la papa..adica nu suntem chiar mincacioase...dar se vede o schimbare in bine..sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau ..doamne ajuta..sa ne fie si mai bine

Tot homeopatul ne-a scos din belea si de data asta.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cu SUPERDIETA... in curind sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Neata mamici

La multi ani mamica mea !!!! Ii multumesc bunului Dumnezeu ca am mai sarbatorit un an impreuna si sper la cat mai multi ani fericiti alaturi de ea !!! Va invit cu drag la toate bunataturile din lume !!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Sa iti traiasca mama..sa fie sanatoasa..si sa va bucurati de prezenta ei multi ani de acum inainte

Multumim de bunatati..sunt foarte delicioase ..mai ales ca nu ingrasa..ca sunt virtuale

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cu SUPERDIETA... in curind sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari! noi suntem bine...asteptam concediul...andrei este la fel de urlator daca nu-i convine ceva sau daca vrea ceva...ca si premiera avem ca de o saptamana l-am intarcat si am avut si noi 2 iesiri in lume timp in care l-am lasat la bunici unde s-a comportat exemplar ...deci am ramas uimiti si noi si buniciii cat de cuminte este numai cu ei...cand am venit noi dupa 5 minute a inceput sa urle(un adevarat leutz)...asa ca am zis ca il mai lasam la bunici ca poate uita de urlat...a facut 2 pasi singur dar atat...nu mai vrea deloc, inca nu are echilibru, v-am zis ca el e mai balerin asa pe varfuri....cred ca isi va da drumul abia dupa 1 an, dar e ok si atunci.
babytza la multi ani mamei si sa de DD sa fie cat mult timp cu voi!!! Felicitari lui David pentru primii pasi
giuli felicitari leutului Iedi!!!
luminita uite ca tot te intrebai daca Robi va mai merge in 4 labutze si cred ca si-a dat drumul cand deja nu te mai intrebai...sunt adevarate minuni copiii astia
lidia ce mai face tatl tau? cum se mai simte? ati gasit pana la urma clinica? daca nu gasiti sa-mi spui....in alata ordine de idei spune-mi te rog ce v-a dat homeopatul pentru pofta de mancare? trebuie si eu sa ma duc la unul doar ca nu am gasit inca
laura foarte frumoase pozele
nikolici ce tare e !!!!imi place mult cum danseaza Karina

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Mergi la inceput