Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (167)
Raspunsuri - Pagina 13
AlexaM spune:
Anca, si Matei a avut o pata ca un banut pe piept acum cateva zile. Era pielea uscat asi cu o culoare mai galbuie parca. I-am dat cu cream ade galbenele dupa baita si in doua zile i-a trecut.
Eu de cand cu caldurile astea nu i-am mai facut masaj cu crema pe tot corpul...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
bitza2008 spune:
Anca DA apare,in principal, pe fata si piept.Lucas a avut o roseata in obrajori,care a trecut cu Avene Trixerra si i s-a uscat pielea pe corp si a trecut cu crema de galbenele.Ce are Carla nu poate fi de la mersul de-a busilea?
Sanatate multa !!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
dyanira spune:
Fetelor am tot citit pe la pepenasi de reactii fff urate la vaccinul de 1 an.Deja mi-e o groaza de mor sa ii fac vaccinul.Care aveti inca un bebe cum a fost la vaccinul de 1 an???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anca81 spune:
Multumesc de sfaturi
. Merg acum la plafar si am sa caut crema de galbenele Dr. Baciu, am tot citit ca asta e 100% naturala.
Diana, nu fac des crize biliare insa sunt urate de tot. Chiar nu stiu sa fi mancat ceva greu, nu inteleg ce le-a declansat.
Eu sunt ingrozita de vaccinul de 1 an si mai ales de Priorix ROR. Pe 17 August facem Pentaxim iar la o luna dupa - ROR. La mare mergem pe 23.
Merg sa dau comanda pentru tortul printesei ![]()

Anca &
Carla (13.08.2008)
nikolici spune:
baby rox :) LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI MAMICII TALE!!!
ANCA si noi am avut aceea moneda de piele uscata pe piept, zici ca era oparita pielea...eu personal am lasat-o asa si in 3 zile s-a dus.
Sunt diperata cu muscaturile de tzantari...s au facut si mai mari...sa mi bag piciorul...zici ca sunt OZN uri!Ma gandesc in prostia mea, sa nu aibe vreo reactie la ceva alimentar si sa gasesasca calea de eruptie a bubitzelor facute de insecte.
Deci ce avea Lucas, noi cred ca avem de 3 ori mai mare in diametru.
O sa ma duc la farmacie sa vad ce gasesc...aici nici nu se prea da fara reteta din cate stiu.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
AlexaM spune:
Apropo de vaccinuri, tocmai am vb cu dr lui Matei si mi-a spus ca facem la un an Infarix penta daca il gasim, daca nu Pentaxim.
De ROR a zis ca facem la 1an si 3 luni si mai vb de el cand vine sa faca Infarixul. Daca e dupa mine eu nu l-as face deloc...ce stiti? e obligatoriu?
Sau macar da imunitate, sau e asa...doar ca sa fie? Si eu am auzit de reactii urate dupa el.
Am o prietena cu o fetita de 1 an si 2 lunicareai ai-a facut ROR-ul la 1 an si i-au aparut bubite pe tot corpul, i s-au inflamat niste ganglioni...dr a zis ca e reactia normala.
Pai daca asta e reactia normala....eu nu-l fac.
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
_giulianna_ spune:

Rox, la multi ani sanatosi mamei tale! Transmite-i imbratisarile mele!
Noi am fost aproape o saptamana la tara. Astazi iar plecam. Edi se simte foarte bine iar de sambata a inceput sa mearga!!! 

Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
300 spune:
Anis eu am un program asemanator cu Anda de cand s-a nascut si nu m-am gandit o clipa sa o las pana dimineata. Mie mi se pare dubios sa nu se trezeasca sa suga :) Cred ca e doar o faza - poate un sindrom mic de separare, sau un puseu de crestere - desi dureaza cam mult ![]()
Uneori trezirile de genul asta sunt cauzate de dinti.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...