Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (167)
Raspunsuri - Pagina 12
felicic76 spune:
anca: ma gandesc sa nu se fi atins de ceva cu piciorul, mai apasat si acum sa se observe. La sfaturi medicale nu ma pricep, 
anis: nu stiu daca Iris doarme cu tine sau in patutul ei, incearca sa-l trimiti pe sot cu un bibe de LP/apa, daca esti sigura ca nu vrea tzitzi, asa a procedat cumnata mea care avea aceeasi problema. Dupa 3 nopti in care s-a dus sotul, Malina nu s-a mai trezit. Dormea singura in camera, in patutul ei si totul a fost la sfatul pediatrului, era intarcata de vreo 3 luni.
anis spune:
felicic, doarme in patutul ei...in camera cu mine..camera e mare .Vreau sa nu se mai scoale, ca urmeaza s a o mut in alta camera cu fetele.
Uite ma gandesc ca ar fi o varianta...ce mi-ai spus tu.
babytza spune:
Neata mamici 
La multi ani mamica mea !!!! 

Ii multumesc bunului Dumnezeu ca am mai sarbatorit un an impreuna si sper la cat mai multi ani fericiti alaturi de ea !!! 
Va invit cu drag la toate bunataturile din lume !!!!!! 

Moni pupicei pe burtica 

La multe lunite Andreea de Irina , Hari de Cristina , Anda de Ramona , Efe de ege !!!!!!!! 
Anca ar trebui inainte sa dai cu ceva pe zona aia, sa mergeti sa vada dr. Poate e doar o iritatie si va trece de la sine, fara sa intervii cu ceva. Exact acum 3 zile a avut si piciu o pata la fel pe piept. A doua zi nu se mai vedea nimik si nu am dat cu nicio crema. Tin pumnii sa nu fie nimik 

Anis nu stiu daca iti iese figura cu ignoratul....poate e doar o faza si nu o ajuti asa. Cu siguranta va trece de momentul asta si nu se va mai trezi peste noapte. Am avut si noi o perioada de o luna , poate chiar mai mult, cand isi bagase si el din nou masa de noapte. Dar a trecut si acum doarme snur pana dimineata. Uneori insa, il mai apuca dorul de bibe si se trezeste urland in asteptarea lapticului ( asa a facut si azi-noapte ) Sau se mai trezeste in cautarea suzetei, o cauta , nu o gaseste si ne striga sa i-o dam noi. Ii dam suzi, un pupic, o mangaiere si la loc comanda
Eu una , nu as putea sa il las asa cu lacrimoare in ochi
Pup toate mamicile fara exceptie 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
dyanira spune:
Neata!!!
La multi ani boboceilor nascutie intr-o zi de 10!!!
La multi ani mami de Babytza!!!!
Nushulica vroiam sa iti spun ca daca mai vreti masinuta sa imi trimiti pm.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
lala77 spune:
Anis, nu cred ca poti sa faci prea multe ca daca o ignori, poate plange si chiar ca nu mai adoarme; ba ai sanse sa le scoli si pe celelalte. Poate ii iese vreun dintisor. Eu cand face Anna asa, intai verific daca nu cumva nu mai e laptic; apoi ii dau cu tupeu Nurofen seara si daca e e la dintisori, nu se mai trezeste. Daca tot se scoala, e clar alint. Poti sa incerci s-o iei cu tine in pat, poate daca te simte acolo doarme mai bine. Insa asta e riscant ca s-ar putea sa-i placa si sa nu mai vrea inapoi.
Babytza, la multi ani si de la noi!Sa va dea DD si mai multi ani impreuna!!!!

Anca, nu cred ca e dermatita atopica insa poti sa vezi un dermatolog sa fii sigura. Poate e doar o iritatie.
anca81 spune:
Babytza
mamei tale.
sarbatoritilor de azi 
Sper si eu din tot sufletul sa nu fie dermatita, doctorita mi-a spus sa dau cu Clotrimazol si sa astept 2-3 zile. Daca nu trece, mergem sa vada.
Sunt in plina criza biliara, cu rau cat incape si dureri de cap 
Anca &
Carla (13.08.2008)
Nausica spune:
Anca, iti raspund pe fuga. Clotrimazol e antimicotic, mi se pare aiurea sa dai cu asta daca n-ai incercat altceva inainte. Cind Ania a avut mici pete de "piele de crocodil" (asa ii spuneam noi), am dat-o cu crema de galbenele si in 2-3 zile i-au disparut total si nici n-au mai aparut de atunci. Eu zic sa incerci ceva mai soft inainte de Clotrimazol.
Si da, poate sa fie si o julitura. 
Aa, si mai voiam sa-ti spun ca si Cipi a lasat-o mai moale cu mersul. 3-4 zile numai asta voia sa faca, mergea intruna, acum de multe ori o ia in patru labe. Pina aseara, cind a tras o fatza de parchet n-a patit nimic care s-o sperie sau s-o descurajeze. Pur si simplu s-a plictisit, pentru o vreme, sa incerce sa mearga singura.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
Nausica spune:
Multumesc mult, fetelor, pentru sfaturile cu eco, o sa vorbesc cu prietena mea, sa hotarasca ea pina la urma.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
bitza2008 spune:
Neatza!
boboceilor de 10
mami de Babytza 

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
dyanira spune:
Anca si eu zic ca nu e dermatita atopica.Incearca cu crema cu galbenele noi avem una f buna 100% naturala facuta de un medic din Arad care ne ajuta fff mult la tot felul de bubite.Si la fundulet folosin doar asta si nu am avut nici cea mai mica iritatie niciodata.
Nasol cu criza biliara iti dorim sa treaca repede eu fac fff rar si numai daca mananc ceva ce nu imi cade bine dar e groaznic.Tu faci des?Cand plecati la mare???
Mai e asa putin si face Carla 1 anisor

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR