Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (167)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

bABYTZA f. frumos descrisA relatia ta cu fostul.Dati dovada de maturitate!
E clar ca daca iti motivezi copilul cum trebuie sa nu bage tampeniile, rautatile in seama ...e un punct castigat in viatza.
Comunicarea este cea mai importanta in cresterea unui copil!Din pacate traim in epoca vitezei si poate nu ne mai ne regasim pe noi ca oameni...mie personal mi s-a intamplat si eram fara copil.
Ma sperie cateodata, ca poate nu o sa fiu atat de buna pe cat ar trebui ca mama...anyway so far este cel mai frumos lucru care mi s a intamplat si sincer nu simt lipsa altor activitazi pe care le faceam inainte.MA BUCURA ENORM EXISTENTZA COPILULUI MEU!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

nausica DR Herghelegiu, este considerat unul dintre cei mai buni....insa extrem de greu se ajunge la el...cu interventii pt o programare rapida sau cu ceva luni bune pt o morfo(cazul meu 3 luni inainte).
Profeseaza la : Medsana, Euroclinic, Sanador si cabinet Michaela Frunza.

Singurul dezavantaj...extremmmmmmmmm de insensibil!

Mergi la inceput

Hai bine, noapte buna si sa nu aud zumzait...dea???Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

nausica mie doctorita cu care am nascut mi s-a parut foarte atenta la detalii - e trecuta in lista de inceput si eu am gasit-o la sanador. Te pm daca mai vrei detalii.

a propos de nunti eu am forme legale si atat din něste motive ft romantice - formalitati pt credit, dar momentul in sine ne-a emotionat si ne-a apropiat, eram foarte mandri de noi. Nunta la anul, sa-mi tina Anda si Raluca voalul, vreau distractie mare asa ca sper sa ma tina

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

anis am salvat reteta, mai scrie, am nevoie de idei.
pupici printesinelor mici. Doamne, cea mai mare are doar 4 ani! Cum te descurci?

Fetelor dar de ilia stie careva?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!
poate vreti si un ziar de dimineata; Poftiti ca avem de unde.Daca n-ajunge, mai dam un click si mai facem.

Anis, vai de viata dumitale cand or creste dumnealor! Si eu ma gandesc cu groaza la ziua aceea.Sotul meu a spus ca-si ia pusca.Deja Alice merge la gradinita si s-a apropiat f tare de un baietel turc, care nu stie o iota de lb romana si e cam pierdut in spatiu saracul ca educatoarele ii vorbescin engleza. Si odata, eu tot spuneam ceva de Alice si de Baran si el a sarit ca ars "sa o terminati cu Baran asta".Deci omul ia lucrurile f in serios.Si cand ma gandesc ca inainte de a avea copii facea niste filosofii degenul "copiii nostri nu trebuie a stea cu noi; pot sa mearga sa traiasca unde vor", bla, bla.

Nausica, poti sa incerci la Medical City, la dr. Monica Zvanca.Sau la Medlife la Radulescu-Botica sau Steriu. E cam greu ca e timpul scurt, insa poate are noroc prietena ta.Bafta!

Offff, trebuie sa fug la munci; e abia 7.30 si deja ma cauta lumea. Se vede ca-i luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Carlei i-a aparut pe picior, sub genunchi o pata rosie, uscata, cat o moneda de 5 bani. Sunt disperata ca e dermatita atopica . Ce-as putea sa folosesc pentru baie si hidratare? Crema de galbenele Melkfett e buna?

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

neata

SUNT DISPERATA!!

PAna la 6luni jumatate Iris dormea toata noaptea, de 3 luni si mai ales de vreo 3 saptamani m-a innebunit, se culca la 10.30 se scoala pe urma la 1 si 15 (zici ca are ceas in burta), la 3 si 20, 5 si un pic,7 fara 10..si la 7.30 e jos din pat.De cateva zile ii fac si lapte praf, am zis ca nu se satura..dar NU..tot se scoala..ii place s astea la tzatica.HAbar n-am ce sa mai fac..e clar ca ma vrea pe mine..nu ca ii e foame..
Ma GANDEAM Sa o ignor pana dimineata..ce ziceti??

Mergi la inceput

anca81, nu stiu daca ati fost plecati pe undeva, gen piscina, mare etc..poate fi si o ciuperca.II poti da cu fucidine , il gasesti la farmacie.Si daca in cateva zile nu dispare atunci sa te gandesti la altele.

Lala, hahahaha si al meu la fel zicea inainte...

Mergi la inceput

300, uite alta reteta, pt copii cu dinti mai multi, dovlecel umplut ,,,pentru cei cu dinti mai putini pasati.

1 dovlecel se taie pe jumatate, se curata de coaja si se scoate mijlocul cu o lingurita
Umplutura, , o bucata piept pui , 1 cm praz, marar,si branza facuta(150ml lapte praf se da in fiert ,cand a dat in fiert se pun cateva picaturi de lamaie, compozitia se strecoara si iese branzica...se poate face si iaurt , aceeasi compozitie nu se strecoara ci se da prin blender dupa)

Se umplu dovleceii ori asa jumatati..sau daca vreti il scobiti si il umpleti rondele,gen sushi...ii puneti la cuptor

FRiptura la gratar de ex..intai fierbeti carnea si o puneti un pic pe gratar pt gust..

Mergi la inceput