Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (167)
Raspunsuri - Pagina 14
luminita2008 spune:
salutari,
revenim din we cu dintele nr 5 la Edi (nr 6 si nr 7 se pregatesc si ei sa iasa), iar la Robi e pe cale de aparitie dintele nr 4. in plus, a inceput si Robi sa mearga in 4 labe
, credeam ca va sari peste etapa asta, dar vad ca nu
. in rest, bazaiala cat cuprinde din cauza de dintisori... si treziri dese, fff dese...
nausica, ti-o recomand si eu pe dna. dr. Raluca Uzum, cea cu care a nascut si Ramona. Si eu am nascut cu ea, din intamplare, eu am nascut prematur si dr meu nu era in tara, si tot din intamplare, prima eco am facut-o cu ea, din acelasi motiv de dr lipsa... mi-a placut tare mult de ea.
anis, eu nu ti-as sugera sa o ignori, nu cred ca trece. sigur are un motiv pentru care plange si se trezeste des, mai ales ca inainte nu facea asta. ai mei f rar au avut cate o noapte in care nu s-au trezit deloc, in 10 luni, cred ca pot numara astfel de nopti pe degetele de la 1 mana. mai nou, se trezesc de cate 4 ori pe noapte fiecare si, in ciuda sfaturilor 'binevoitorilor' din jur, nu pot si nu vreau sa ii ignor. se rezolva cu lapte, apa, sau pur si simplu luat in brate si alinat. la noi e de la dinti, de cele mai multe ori, poate fi acelasi lucru si in cazul vostru.
felicitari, Edi de giulianna!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
luminita2008 spune:
Anca, ce fel de tort comanzi pentru printesica?
si sa ne spui daca trece buba cu crema de galbenele. Si tie multa sanatate!
Valy, si la noi dintosii au iesit care cum au vrut, la Edi. la Robi, par ca ies in ordinea fireasca.
Alexa, Feli 

Deja mi-e dor de Ratonel.... voua nu?
_
Si nu uita:
anca81 spune:
Lumi, tort de ciocolata
. Ei o sa-i dam sa-si bage manutele si sa guste din frisca cu care va fi ornat
. Asta e tortul comandat pentru petrecerea de la terasa. Mai primim 2 torturi de la bunici, cate unul de caciula ![]()
Nikolici, bestial. Aaaa, pai inseamna ca ce face Carla nu se poate numi dans, nu se compara cu miscarile artistice ale Karinei.
Go Edi, go 
Anca &
Carla (13.08.2008)
luminita2008 spune:
de angelynna chiar nu stie nimeni nimic? oana(tzitziri), parca voi mai ieseati impreuna, stii ceva de ea?
anca
, suna yamii...
_
Si nu uita:
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Babytza mamei tale. sarbatoritilor de azi ![]() Sper si eu din tot sufletul sa nu fie dermatita, doctorita mi-a spus sa dau cu Clotrimazol si sa astept 2-3 zile. Daca nu trece, mergem sa vada. Sunt in plina criza biliara, cu rau cat incape si dureri de cap ![]() Anca & Carla (13.08.2008) |
edit: nu stiu de ce pisici nu mi s-a salvat ce am scris eu. Voiam sa spun ca la crizze biliare mie imi merge ft bine Hepatobil V. Reactionez mult mai bine la el decat la metoclopramid si nu are efecte secundare.
In principiu se ia preventiv dar face minuni si in criza.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
preety spune:
Hello si de la noi!
sarbatoritilor zilei de astazi!!!
Raportam si noi noaptea nr 9 (cred) de dormit in patutul ei...
... dar cu treziri la orele 1 - 3 - 5 - 7 (cand o iau la mine in pat ca deja sunt chiauna) si trezire finala la 8-8.30... Am constatat ca ii place sa stau langa ea la patut sa stie ca sunt acolo, si cum ma ridic de pe scaun cum se trezeste ![]()
![]()
... nu ma mai mir, doar stiam deja ca Sorina are in dotare senzor de perimetru...
In rest ok...
PS: raportam si noi dintzocul 8 in iesire...
toata bobocimea!
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
kllemi spune:
buna fetelor noi suntem ok, ma rog,...un pic
cel putin sambata noaptea sa trezit din ora in ora cu niste urlete si zbierete...de imi batea inima,intr-un hal, ma trezeam atat de speriata o puneam la san si adormea la loc...deci asa ca anis welkome to club
...tu cel putin zici ca de 3 luni dar eu nici nu mai stiu de cand nu a mai dormit o noapte intreaga....
cred ca pe la trei luni sa intamplat ultima oara
cred ca le-am incercat pe toate, nimic nu a mers.

giulianna super tare EDI si noua ni sa intamplat sa facem vre-o 2 pasi singuri tot sambata dar nu am mai incercat ca ne este frica.....vacanta placuta...cat stai, ca as vrea sa ne intalnim ptr. bijuuri 

nikolici si noua ne place aceeasi melodie, si aproape la fel danseaza si a mea
dar, de multe ori atat de fascinata este de videoclip, ca uita sa mai danseze
......
mica dansatoare
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)