Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (167)
Raspunsuri - Pagina 15
EvaF spune:

![]()
prima vacanta la mare a lui Noah
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
bitza2008 spune:
Salut!
Tocmai mi-a plecat sotul pt o saptamana;Lucas doarme si eu savurez o decofeinizata. Va poftesc si pe voi!
Lumi ce de dinti!!
Felicitari! Si mie mi-e dor de Ratonel.
Edi 
Karina 
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
bitza2008 spune:
Eva welcome!
Anca 
ce rasfat!!!Cred ca esti emotionata!!!Face printesa 1 an!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
luminita2008 spune:
stiam eu c-am uitat ceva: bitza
, sa stii ca si mie imi cade parul. ingrozitor de rau.... nu am observat nicio imbunatarire in astea 10 luni, imi cade la fel ca imediat dupa sarcina.... ma bate gandul sa ma tund f scurt. inca n-am curaj. poate imi tai si eu motul o data cu hunii
.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
babytza spune:
Dya eu cu Valentina am mers tot pe varianta de vaccin de la stat ca si la David. A facut doar putina febra , nici nu mai stiu sigur, dar sigur nu a fost vreo reactie nasoala, mi-as fi adus aminte. Dar am impresia ca de atunci au schimbat ceva la varianta de vacccin de un an.
Sincera sa fiu nu ma stresez foarte tare cu vaccinul. Am incredere in dr noastra pediatra si nu m-am apucat sa citesc prea mute pe net ca sigur ma iau cu mainile de cap
Stiu doar ca Valentina a fost super ok la vaccin in general si de aceea incerc si la David sa nu ma stresez prea tare.
Singura exceptie pe care o sa o fac cu David este ca vaccinul de un an o sa i-l fac la un an si o saptamana ca sa evitam reactiile daca vor fi de ziua lui ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
_irina_ spune:
Bravo Iedi 

La multi ani, mami de Roxana! Roxule a va bucurati cat mai mult impreuna de tot ce e frumos in viata!
Nikolici ce tare e Karinutza! 

avem 2 dintisori! Au aparut incisivii de sus! Acum ma musca de picior, culmea e ca imi place ![]()
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
EvaF spune:
Yellow,
ce fac boboceii?????????????? dar mamicile?
iaca si noi p'aci, azi vremea nu e favorabila, nu stam afara in curte, langa piscina(langa pt ca fi-miu nu vrea in piscina, plange, cand am timp pun filmulete) asa ca arunc un ochi p'aici.
vremea e cam racorica, ieri au fost 28 grade, azi sunt 23 deocamdata la noi, asa e la ei, cand au 30 zic ca e canicula ![]()
![]()
Calatoria noastra a fost perfecta, zborul, TGV-ul super de super, Noah a dormit nonstop. Am mai facut cateva drumuri in TGV si s-a comportat ok, se joaca si doarme, e ok, trenul il leagana si mai ales la viteza aia
. Si aici doarme mai bine, cred ca unde e aerul curat si rece, se culca seara la 21 si doarme pana la 09h00, plus ca face sieste ziua si de cate 2 ore, ne-a lasat paf. Cred ca si faptul ca merge asa mult contribuie, oboseste si cade lat seara.
Tzatzeala la fel de mult, noaptea cere uneori si de 3 ori, habar n-am cum voi reusi sa il intzarc.
A facut de curand 11 luni, multumim daca v-ati gandit. De o luna merge singur, cum ati vazut, acum merge in lung si in lat toata curtea, face sute de metri zilnic, soacra-mea mereu il intreaba cati km are de gand sa faca azi
familia e impresionata de el. Mai nou cand ii punem muzica danseaza, sta in picioare si da asa din fundulet si din maini, apoi se unduieste si o ia usor la pas, aproape ca alearga.
Si are o sacosa imensa de bile colorate, stiti voi acelea care se pun intr-un tzarc si el le arunca afara, sta afara si se joaca cu ele, sau cu masinutele, sunt muuuulte jucarii in casa ca sunt ff multi copii care vin la socrii, familie numeroasa![]()
Am gasit in curte un antemergator, o masinuta, si-o arunca pe picioare, il incomodeaza, mai rau se loveste cu el, el vrea sa alerge liber
.
Aici nu e ca acasa, sunt scari peste tot in casa, desi blocam sus scarile tot stam cu ochii pe el, plus cateva trepte intre living si entrée dar pe astea a invatat sa le coboare. Afara trebuie sa fim atenti si la obiectele din gradina, noroc ca piscina e acoperita, are niste copertine care se trag poate fi partial/total acoperita si e safe. Dar ne-a spart cat alearga, in curand devenim invizibili la cat alergam dupa el.
Papa mai nou Petit beurre, i-am dat primul biscuite cam asa la 11 luni, aici am gasit bio. Si galettes de riz complet -un fel de orez expandat, bio, facut ca un biscuitel crocant, ii dau cu dulceata. Totul exista si in varianta bio, asta e ok. Papa cu noi la masa, bucatele de paine cu salata; sau cartofiori, orez. Nu prea mai vrea neam piure sau cu lingurita, mananca din mana si vrea bucatele mai mari. Dar are o problema, tine in gura mancarica cand se satura si nu vrea sa o scuipe, tine stoc asa si cate o ora uneori, ca o veverita, face stoc pt la iarna.
Carne inca nu ii dau, nik nik, nici proaspata, nici mezel, nik. Doar peste, i-am facut souflé cu dovlecei, gruyère rasa pe deasupra, un galbenus de ou, putin peste -depinde de zi- si mananca mai mult crusta aceea de deasupra cu branza care se topeste si intra in crusta, stie ce e bun, sau pe cate un dumicatel cu paine.
Am gasit borcanase care ii plac pt atunci cand plecam de acasa, se cheama Babybio, fi-miu le accepta altfel- mai ales mar cu gutuie, yummmy
, pt ca alea Hipp le ura defel.
Am fff multe de zis ca se intampla asa multe cu un pui in cateva saptamani dar nu stiu de unde sa incep si cum sa termin, fac o pauza si eventual revin.
Aaaaa, a descoperit placerea de a trage pisicile de urechi, e haios, noroc ca matele astea pe care le avem in casa sunt cam apatice, nu reactioneaza.
Abia astept sa plecam iar in Paris sa ne aranjam in casa noua, deocamdata mai stam aici in familie, e liniste si aer curat. Joi-vineri suntem la Strasbourg sa ne plimbam, mi-e un dooor, de-abia asteept.
Mi-am regasit fosti prieteni si colegi de Master, e chiar fain.
Nu am citit nada, ce faci Moni?????????????????????? Cum e burtica? 
Ancule
, ce face Carla, in curand face anul. Tortulet ceva?
Realizezi ca face 1 an? Eu cand il vad pe fi-miu alergand nu imi vine a crede cum trece timpul. Ma uitam aseara la poze cu soacra-mea, cand avea fi-miu o luna, nu imi vine a crede...
ce face bobocimea?
Anamona, Andreea_and, Mimihoo, Andy_galro, Khristin si restul fetelor
prima vacanta la mare a lui Noah
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
anca81 spune:
Eva, ma bucur ca sunteti bine. Si
lui Noah. Totusi, simt in cuvintele tale putina nostalgie ... te imbratisez cu drag.
Anca &
Carla (13.08.2008)
babytza spune:
Bravo leutul Edi !!!!!!!!!!!!!!! 

Nikolici e mortala Karinuta 

Tin sa va anunt ca piciul tocmai a facut singurel primii pasi 

Cel mai frumos cadou pentru mami meu
Era si ea in camera si a inceput sa planga instant ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze