Burtici fericite de septembrie-octombrie (137)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

eu parca sunt gata beata dupa cate greseli fac la tastare.
dar voi stiti ca eu nu-s beata, doar stau pe spate si intr-o parte.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Bun, inteleg ca eu nu mai vad decat haine la magazin, deci nimic comic ... dar chiar asa? cine da pe o pereche de ciorapi atata amar de bani???

Aida asta e modelul nou... s-au fraierit cei care au luat doar treapta simpla

Eu prima data am crezut ca strigi prezent la ce a intrebat titi

Revenind la lucruri serioase, titi eu am repetat toate din trim 1 cred (nu, din alea scumpe din torch numai toxoplasmoza si citomegalovirus, nu am mai repetat si herpes, hiv, sifilis, etc). In rest, urina, si alea normale de sange (hemoleucograma, calciu, magneziu, sideremie, colesterol, transaminaze, trigliceride. Cred ca am vrut sa fac si aslo dar am uitat

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

anco ce bine ai grait ca si eu balesc la cate o
si techila sa dea de baut ca doar ea e cu bauturile ... nu vedeti ce nick-name are? cred ca iar ascunde vinul de noi

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

aici

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

ma doare burta si nu mai pot respira de ras

titi, mie mi-a dat medica de familie o lista cu ce analze sa fac, daca vrei, le caut maine si iti trimit exact pe pm.cat despre sex...e normal sa ai pofta, dar e normal si sa ramai nesatisfacuta ca nu mai ai voie....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui titi143

de catva timp nu stiu ce se intampla cu mine, dar am chef tot timpul de mi-a crescut apetitul de mama, mama. Vi sa intamplat si voua? Oare este normal?

29+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Incerc så imi imaginez daca ar fi anormal..s-ar numi viol??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

aici

dar cat costa

recunosc ca e mai tare asta decat treptele de seara trecuta

normal ca costa atat ca doar are si maner parca poti sa stii ce poti face cu manerul

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
[br
Aida asta e modelul nou... s-au fraierit cei care au luat doar treapta simpla

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

AIDA

GEGEA bine ca e bine bb si ne rugam sa mai stea la caldurica.

Ce mama denaturata sunt.....am uitat sa iau lapte lui Alessio.Noroc ca , cumnatul sta la 2minute si noroc ca Alin e acasa!! Ca sa dus sa ia 1 litru de lapte de la el...ca daca era de noapte nmu stiu ce faceam!

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

[quote]citat din mesajul lui titi143

de catva timp nu stiu ce se intampla cu mine, dar am chef tot timpul de mi-a crescut apetitul de mama, mama. Vi sa intamplat si voua? Oare este normal?

29+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Sa stii ca eu nu imi mai aduc aminte cum e...Nu am avut interdictii ci pur si simplu..Dar voi recupera..si inca cum..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danangie

AIDA

GEGEA bine ca e bine bb si ne rugam sa mai stea la caldurica.

Ce mama denaturata sunt.....am uitat sa iau lapte lui Alessio.Noroc ca , cumnatul sta la 2minute si noroc ca Alin e acasa!! Ca sa dus sa ia 1 litru de lapte de la el...ca daca era de noapte nmu stiu ce faceam!

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Må bucur ca mai intri si ne mai dai un semn..Chiar ma gandeam ca nu ai mai scris de multisor..

Mergi la inceput