Burtici fericite de septembrie-octombrie (137)
Raspunsuri - Pagina 19
techila spune:

sa nu va mai aud ca nu e petrecere k lumea!!!!
manutele suuuuuus!!!!

si acolo in spateeeee.....

sa v-aud....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
anco spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui aidaciolac
normal ca costa atat ca doar are si maner ![]() parca poti sa stii ce poti face cu manerul ![]() ![]() Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
si sa stiti ca ieri am bagat o tigara, aseara, ca doar eram tare furioasa si am avut motiv.

anco
34+
???? si 
poze
anco spune:
cauta cineva comoda pentru hainele lu bebe. parca si tu aida.
http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=19818
anco
34+
???? si 
poze
aidaciolac spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui techila![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sa nu va mai aud ca nu e petrecere k lumea!!!! manutele suuuuuus!!!! ![]() ![]() si acolo in spateeeee..... ![]() ![]() sa v-aud.... |
si sa vina lautarii

Aida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Iulika29 spune:
Io ,Io 

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
36+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui anco cauta cineva comoda pentru hainele lu bebe. parca si tu aida. http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=19818 ![]() anco 34+ ???? si ![]() poze |

partea proasta e ca trebuie sa imi mazgalesc si peretele sa mearga cu aia 
Aida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Aida nu-l mai deschid ala cu metallica, am crezut ca fac pe mine de ras
si la ora aia ma ascundeam de musafirii alor mei, dar nu mi-a mai pasat, am ras de era sa scap laptopul 
dar cred ca le pun la favorite si cand sunt mai abatuta, le bag astea doua ca n-au cum sa ma lase rece ![]()
29+ 
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui anco cauta cineva comoda pentru hainele lu bebe. parca si tu aida. http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=19818 ![]() anco 34+ ???? si ![]() poze |
Auleu..dar ce preturi..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
36+cu
Bruce Nicholas
anco spune:
citat din mesajul lui techila![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sa nu va mai aud ca nu e petrecere k lumea!!!! manutele suuuuuus!!!! ![]() ![]() si acolo in spateeeee..... ![]() ![]() sa v-aud....Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si ![]() poze techila cu 4 picioare |

eu la astea m-am inscris

anco
34+
???? si 
poze