Burtici fericite de septembrie-octombrie (137)
Raspunsuri - Pagina 20
aidaciolac spune:
anco zau ca poftesc ca idioata la
moama ce naspa e si a trecut azi pe langa mime unu cu tigarea aprinsa si zau ca am intors capul dupa miros ![]()
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
anco spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() partea proasta e ca trebuie sa imi mazgalesc si peretele sa mearga cu aia ![]() Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
nu-i nimic, daca cauti bine sigur gasesti ceva abtibilduri de-alea tot pe acolo
anco
34+
???? si 
poze
techila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() partea proasta e ca trebuie sa imi mazgalesc si peretele sa mearga cu aia ![]() Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
pune mana si la copchil si fa-i atmosfera bacoviana....plus ca si pretul e foaaaaarte ok....adica poti lua 2, ca sa ai rezerva....si poti lua si o treapta cu maner ca sa ajungi pana sus
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
lutoniana spune:
eu incerc sa-mi imaginez cum ar fi ca intr-o atmosfera ca asta sa scrie acum o fata ca i s-a rupt apa 

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
aidaciolac spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui techila
pune mana si la copchil si fa-i atmosfera bacoviana....plus ca si pretul e foaaaaarte ok....adica poti lua 2, ca sa ai rezerva....si poti lua si o treapta cu maner ca sa ajungi pana sus |
ahaaaaa
deci tu zici sa le pun una peste alta
pt aia treapta 
Aida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Iulika29 spune:
Fetelor eu am schimbat semnatura..Pt ca sunt in såpt 37...Ora Romaniei
..
Si bebili meu a inceput discoteca..Bine techilo så stii ca el o face de foarte mult timp..la ora 23 incepe..
..asa ca suntem amandoi in miez...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana eu incerc sa-mi imaginez cum ar fi ca intr-o atmosfera ca asta sa scrie acum o fata ca i s-a rupt apa ![]() ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
ne-ar cam aduce cu picioarele pe pamant

uite ce mai zic astia pe net (ca eu astept chestii comice de la voi de la magazin. la magazinul meu aduc numai haine si cratite
ciorile astea is destepte deci nu numai omul foloseste unelte sa-si faca rost de papi
29+
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui lutoniana eu incerc sa-mi imaginez cum ar fi ca intr-o atmosfera ca asta sa scrie acum o fata ca i s-a rupt apa ![]() ![]() ![]() ![]() |
ioi

vai nu mai pot
cred ca as cade din canapea de ras 
Aida ... 33+
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana eu incerc sa-mi imaginez cum ar fi ca intr-o atmosfera ca asta sa scrie acum o fata ca i s-a rupt apa ![]() ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
Dar oare cui ii vine så nasca acu cu toate astea..?!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas