Burtici fericite de septembrie-octombrie (137)
Raspunsuri - Pagina 21
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Fetelor eu am schimbat semnatura..Pt ca sunt in såpt 37...Ora Romaniei Si bebili meu a inceput discoteca..Bine techilo så stii ca el o face de foarte mult timp..la ora 23 incepe.. ![]() ..asa ca suntem amandoi in miez...![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas |
uau
esti cea mai tare, si la "varsta" asta mai umbli pe la chefuri... super-mom!
29+
aidaciolac spune:
hai ca intru sa deschid capitol 

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
anco spune:
aida, sa stii ca eu l-am prostit pe sotz aseara cu aia. am luat pachetul si i-am zis ca tre sa fumez una ca toata ziua m-am enervat si a fost bunaaaaaaaaaaa. am mai fumat de ziua mea una si din ianuarie nimic.da nu mai pot. abia astept sa scap de gravideala sa bag cafele si tigari. pana acum nu mi-a trebuit, dar acum...parca ma mananca in
.
luto, nu cred ca ar fi prea fain.oricum de atata ras, n-ar fi exclus, eu cel putin ma sparg de ras pe aici cand gasiti cate un produs din ala "indispensabil" cum zice iulika
anco
34+
???? si 
poze
raluk16 spune:
cel mai tare ma distreaza ca atunci cand se vorbeste de urmatoarele nasteri Iulika nu se simte ![]()
Iuliko da sper ca mai stai p-aci vreo 3 saptamani sa facem chefuri de noapte!!! 

29+ 
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 uau esti cea mai tare, si la "varsta" asta mai umbli pe la chefuri... super-mom! 29+ ![]() |
Da' ce eu nu am voie???

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
titi143 spune:
Multumesc fetelor de raspuns.
Daca poti Techila imi trimiti si mie lista, daca o gasesti. Multumesc mul.
Eu acum ma duc la culcare, ca sunt singura. Va doresc distractie placuta si apoi un somn usor si plcut.
29+ cu
Eduard Thomas
Evolutia noastra
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui titi143 Multumesc fetelor de raspuns. Daca poti Techila imi trimiti si mie lista, daca o gasesti. Multumesc mul. Eu acum ma duc la culcare, ca sunt singura. Va doresc distractie placuta si apoi un somn usor si plcut. ![]() |
noapte buna

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 cel mai tare ma distreaza ca atunci cand se vorbeste de urmatoarele nasteri Iulika nu se simte Iuliko da sper ca mai stai p-aci vreo 3 saptamani sa facem chefuri de noapte!!! ![]() ![]() ![]() 29+ ![]() |
Påi cred ca mai demult vorbeam ca de felul meu sunt mai 'nesimtitå'
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce NicholasTiti noapte bunå..
techila spune:
titi a clacat, ii e frica sa nu se imbete peste masura....
si eu am schimbat semnatura![]()
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
anco spune:
titi esti simpatica, pai daca esti singura de ce nu mai stai la chef cu noi, ca noi nu suntem singure dar tot stam aici.
anco
34+
???? si 
poze