Burtici fericite de septembrie-octombrie (137)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui techila

.desi voi fi o nasa cu sufletul manjit de placerile trupesti
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Manjit manjit dar cine o så aibe ranjetul ala måret..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

ha ha, la cat de mandra as fi, si-n biserica il afisez....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

si nu mai vorbiti de ca nu mai pot ca l-am pus la respect ca m-a pus la respect si acum sufera , dar bine ca nu a plecat in noaptea asta

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

hehehe , sa inteleg ca s-ar putea anula "respecturile"?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui techila

stiu eu ca va ofticati...daca apuc sa inainte sa nasc sunt cea mai tare....desi voi fi o nasa cu sufletul manjit de placerile trupesti...bine, la cat de mare sunt s-ar putea sa fac singura...

dar e bine ca visezi...eu zic ca pt viitoarele 2 saptamani sa te gandesti la o pozitie ....si daca e nevoie implica si perna in actiune....perna de gravida

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Si ca o completare pt celellate 2 såpt så nu uiti så respiri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Mai fetelor ma faceti sa rad pana la lacrimi. Asa de tare rad ca ma aud vecini. Din nefericire sotul nu este acasa sa ma auda.
Fetelor, oare ce analize de sange ar trebui sa imi fac acum la varsta asta. Am mai facut doar o singura data analizele. Doctorul nu mi-a spus ce analize sa fac, doar ca trebuie sa fac.
Si inca ceva, de catva timp nu stiu ce se intampla cu mine, dar am chef tot timpul de mi-a crescut apetitul de mama, mama. Vi sa intamplat si voua? Oare este normal?

29+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

aici

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Mai fetelor ma faceti sa rad pana la lacrimi. Asa de tare rad ca ma aud vecini. Din nefericire sotul nu este acasa sa ma auda.
Fetelor, oare ce analize de sange ar trebui sa imi fac acum la varsta asta. Am mai facut doar o singura data analizele. Doctorul nu mi-a spus ce analize sa fac, doar ca trebuie sa fac.
Si inca ceva, de catva timp nu stiu ce se intampla cu mine, dar am chef tot timpul de mi-a crescut apetitul de mama, mama. Vi sa intamplat si voua? Oare este normal?

29+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Dar cati ani ai ? de la varsta asta iti mai trebuie analize ?

Glumesc draga mea, dar eu nu mai fac nimic in tara asta, astept doar sa nasc dar te vor ajuta fetele

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

titi143 e foarte bine ca razi cat despre apetit sa te vad prin saptamana 35-36 cand pur si simplu il alergi pe dl sot

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

sa fiu de nu sunteti mortale! eu m-am conversat pe mess cu o coleg asa aca abi av-am prins din urma.
deci iar bem, techila.cred ca de acum incolo o s-o tinem tot intr-o betie ca parca a inceput sa ne placa. eu sinecr as mai trage si o tigara.ce fainnnnnn, ce vremuri....si cu chestia inutila acum...

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

aici

Aida ... 33+
Poze cu noi

Nu stiu cum dai de ele..dar dai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

aici

dar cat costa

recunosc ca e mai tare asta decat treptele de seara trecuta

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI