Burtici fericite de septembrie-octombrie (137)
Raspunsuri - Pagina 16
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila beeeeeyy, mana d-aia are soacra-mea...pune bijuteriile coroanei pe ea ![]() ![]() ![]() ![]() si o mai foloseste si ca proptitoare de usa ca sa nu se tranteasca de la curent... deci soacra-mea ar fi fan magazinul asta....si vorbesc serios.... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si ![]() poze techila cu 4 picioare |
deci daca cineva pe lumea asta avea asa ceva, nu stiu de ce nu m-am gandit la soacra ta
Ca soacra mimikai cred ca se distreaza ca are frigiderul doar pentru ea
cred ca exagerez...
29+
techila spune:
stiu eu ca va ofticati...daca apuc sa
inainte sa nasc sunt cea mai tare
....desi voi fi o nasa cu sufletul manjit de placerile trupesti...bine, la cat de mare sunt s-ar putea sa fac singura...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
aidaciolac spune:
moama tzaca asta din burta mea ce miscuneste ca nici nu pot sa meg la culcare ca il inghionteste si pe tac-su
ca imi lipesc burtoiul de el sa aiba si el parte de actiune in timpul noptii 
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() ![]() ![]() sa stii ca m-ai terminat de rasAida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |

si pe mine..Imi imaginez ce proptitoare fainå are soacra..www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
36+cu
Bruce Nicholas
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui techila stiu eu ca va ofticati...daca apuc sa inainte sa nasc sunt cea mai tareTechila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si ![]() poze techila cu 4 picioare |
ma oftic... daca nu apuc si eu sa fac asa ceva in scopuri nobile
dar si eu m-am gandit la situatia in care il voi fugari prin casa si el va fi inspaimantat

29+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac moama tzaca asta din burta mea ce miscuneste ca nici nu pot sa meg la culcare ca il inghionteste si pe tac-su ![]() Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
masaj la spate

29+
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui techila .desi voi fi o nasa cu sufletul manjit de placerile trupesti Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si ![]() poze techila cu 4 picioare |
Manjit manjit dar cine o så aibe ranjetul ala måret..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
36+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
si nu mai vorbiti de
ca nu mai pot
ca l-am pus la respect ca m-a pus la respect
si acum sufera
, dar bine ca nu a plecat in noaptea asta ![]()
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
daciana.ilie spune:
sry ca revin cu precizarile legate de saltea abia acum, dar am bagat un star trek
;
se numeste Saltea form superortopedica, produsa de Prestige Mob SRL; este cu arcuri; 2 fete - una vara si alta iarna; 60*120*17 (daca am masurat bine latimea...) si am cumparat-o de la Dedeman cu ~ 140 ron si am gasit pe certificatul de garantie urmatoarele numere de telefon: 021 - 351.21.61 / 351.21.64.
probabil au si site dar mi-a fost lene sa caut
; Aida poate stie mai bine ca ea a vazut mai multe dar ea s-a hotarat pt altceva ... nush din care din pacate ..
daci
33+ cu Darius Alexandru
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui techila stiu eu ca va ofticati...daca apuc sa inainte sa nasc sunt cea mai tare |
dar e bine ca visezi...eu zic ca pt viitoarele 2 saptamani sa te gandesti la o pozitie ....si daca e nevoie implica si perna in actiune....perna de gravida
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI