Burtici fericite de septembrie-octombrie (137)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

beeeeeyy, mana d-aia are soacra-mea...pune bijuteriile coroanei pe ea
si o mai foloseste si ca proptitoare de usa ca sa nu se tranteasca de la curent...
deci soacra-mea ar fi fan magazinul asta....si vorbesc serios....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

deci daca cineva pe lumea asta avea asa ceva, nu stiu de ce nu m-am gandit la soacra ta

Ca soacra mimikai cred ca se distreaza ca are frigiderul doar pentru ea , nu se mai gandeste la maini cu inele ...

cred ca exagerez...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

stiu eu ca va ofticati...daca apuc sa inainte sa nasc sunt cea mai tare....desi voi fi o nasa cu sufletul manjit de placerile trupesti...bine, la cat de mare sunt s-ar putea sa fac singura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

moama tzaca asta din burta mea ce miscuneste ca nici nu pot sa meg la culcare ca il inghionteste si pe tac-su ca imi lipesc burtoiul de el sa aiba si el parte de actiune in timpul noptii

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

beeeeeyy, mana d-aia are soacra-mea...pune bijuteriile coroanei pe ea
si o mai foloseste si ca proptitoare de usa ca sa nu se tranteasca de la curent...
deci soacra-mea ar fi fan magazinul asta....si vorbesc serios....

sa stii ca m-ai terminat de ras

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

si pe mine..Imi imaginez ce proptitoare fainå are soacra..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Citat:

stiu eu ca va ofticati...daca apuc sa inainte sa nasc sunt cea mai tare....desi voi fi o nasa cu sufletul manjit de placerile trupesti...bine, la cat de mare sunt s-ar putea sa fac singura...

ma oftic... daca nu apuc si eu sa fac asa ceva in scopuri nobile atunci numai de Craciun mai prindem noi

dar si eu m-am gandit la situatia in care il voi fugari prin casa si el va fi inspaimantat

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

moama tzaca asta din burta mea ce miscuneste ca nici nu pot sa meg la culcare ca il inghionteste si pe tac-su ca imi lipesc burtoiul de el sa aiba si el parte de actiune in timpul noptii

Aida ... 33+
Poze cu noi

masaj la spate

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

.desi voi fi o nasa cu sufletul manjit de placerile trupesti

Manjit manjit dar cine o så aibe ranjetul ala måret..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si nu mai vorbiti de ca nu mai pot ca l-am pus la respect ca m-a pus la respect si acum sufera , dar bine ca nu a plecat in noaptea asta

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

sry ca revin cu precizarile legate de saltea abia acum, dar am bagat un star trek ;

se numeste Saltea form superortopedica, produsa de Prestige Mob SRL; este cu arcuri; 2 fete - una vara si alta iarna; 60*120*17 (daca am masurat bine latimea...) si am cumparat-o de la Dedeman cu ~ 140 ron si am gasit pe certificatul de garantie urmatoarele numere de telefon: 021 - 351.21.61 / 351.21.64.

probabil au si site dar mi-a fost lene sa caut ; Aida poate stie mai bine ca ea a vazut mai multe dar ea s-a hotarat pt altceva ... nush din care din pacate ..

daci

33+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

dar e bine ca visezi...eu zic ca pt viitoarele 2 saptamani sa te gandesti la o pozitie ....si daca e nevoie implica si perna in actiune....perna de gravida

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput