Burtici fericite de septembrie-octombrie (137)
Raspunsuri - Pagina 15
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac da mana cu mine Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
mie numai haine imi apar mai nou Pai dam mana toate 3 la tensiunea crescuta, tot dau refresh sa vad daca nu scrie techila ceva
Cea mai crunta pedeapsa din partea ei se pare ca e tacerea

29+
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac da mana cu mine Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |

Eu o dau dar tu dai inelele..www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
36+cu
Bruce Nicholas
techila spune:
a crapat netul...d-aia am disparut...
raluk, cine ma crezi??? sa iau vinul de la gura unei gravide???? asa crezi ca am ajuns??? ha....am muuuult vin si bere, pentru fiecare dintre voi...care cum pofteste...
si nu ma radeti de peste doua saptamani ma apuc de facut amor in caz ca tot nu-mi vine a naste...las-o in pana mea, am DPN pe 12 si tre sa nasesc pe 19...am timp
....or fi si gemeni la termen, dar daca ma cezarieneaza tot tre' sa isi ia acolo cateva zile rezerva sa evacueze burta...macar o saptamana tot se face..
...bine ca biserica unde se intampla nunta are o caruta de trepte pana sa ajungi la ea...cred ca o sa ma urce sotz cu 4x4 daca tot isi ia....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
mary_07 spune:
Geani,slava Domnului ca bb e inca la mami in burtica si sa stea acolo pana la 40 de sapt
Raluk,si noi radem tot timpul cand vedem reclama aia,dar mama saraca nici macar sa schiteze un zambet nu poate
. A trecut peste,nu mai exista resentimente...dar numai ea stie ce a fost in sufletul ei in momentele alea![]()
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
36+, cu
-Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!

raluk16 spune:
oooo, techila cred ca tu abia astepti sa folosesti inutila
sa ai motiv ![]()
Deci de ziua ta sa iti uram sa vina bebeii peste 3 saptamani? ![]()
Ce fata de treaba, cu vinul... 
29+ 
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui techila si nu ma radeti de peste doua saptamani ma apuc de facut amor in caz ca tot nu-mi vine a naste Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si ![]() poze techila cu 4 picioare |
Sa ne spui cam pe cand ca avem vreo doua

care le scoatem de obicei la evenimente din astea..www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
36+cu
Bruce Nicholas
techila spune:
beeeeeyy, mana d-aia are soacra-mea...pune bijuteriile coroanei pe ea

si o mai foloseste si ca proptitoare de usa ca sa nu se tranteasca de la curent...
deci soacra-mea ar fi fan magazinul asta....si vorbesc serios....![]()
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Geani,slava Domnului ca bb e inca la mami in burtica si sa stea acolo pana la 40 de sapt ![]() Raluk,si noi radem tot timpul cand vedem reclama aia,dar mama saraca nici macar sa schiteze un zambet nu poate My family ![]() Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 36+, cu -Razvan_ ![]() AMR - 2 saptamani!!!![]() ![]() |
uite ca o sa incepem sa-i intelegem si noi mai bine pe parinti cu timpul. Eu deja le apreciez mai tare si pe mama si pe soacra, numai pentru sarcina... mai urmeaza nasterea
si toata cresterea copilului 
saracutza mama ta, de cate ori vede reclama
29+
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Sa ne spui cam pe cand ca avem vreo doua ![]() care le scoatem de obicei la evenimente din astea.. |
da da , vrea sa zica ca scoate 2
sa se uite pe gaura cheii ... pai ei ce ii pasa ca doar a facut
dupa masaj Aida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui techila beeeeeyy, mana d-aia are soacra-mea...pune bijuteriile coroanei pe ea ![]() ![]() ![]() ![]() si o mai foloseste si ca proptitoare de usa ca sa nu se tranteasca de la curent... deci soacra-mea ar fi fan magazinul asta....si vorbesc serios.... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si ![]() poze techila cu 4 picioare |

sa stii ca m-ai terminat de rasAida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine