Burtici fericite de septembrie-octombrie (137)
Raspunsuri - Pagina 14
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
![]() Techilo ascunde vinu...![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas |
l-a pus deoparte pentru mine, nu-si poate lua cuvantul inapoi

29+
mkunigunda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana si eu am o placere inexplicabila de a pregati pachetelul lui Adi cand merge la lucru.....si ii pun sandvisuri,fructe...si mereu ii bag si ceva din dulciurile mele, o napolitana, 2-3 biscuiti cu ciocolata..... si imi imaginez mereu cum il desface si are cate o surpriza.... ![]() Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
Ce dragutz!!

_
31+ cu dragostea noastra
VictorO minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
lutoniana spune:
Bai fetelor nu va mai agitati...a zis Techila ca a umplut frigiderul si a dat start la "zilele Techilei"...asa ca nu trebuie sa asteptam pana duminica ca ne da si asta seara putin...cate-un pic...cate-un pic......

Oricum eu nu mai pup piure ...ca o vad pe Techila ajunsa la termen ![]()
![]()
![]()
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
lutoniana spune:
citat din mesajul lui mkunigunda
Ce dragutz!! ![]() ![]() ![]() _ 31+ cu dragostea noastra VictorO minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
multumesc si tie si Ralukai dar tin sa precizez ca asta se intampla cand aveam 3-4 -5 luni......acum daca ar fi aici probabil ca ar manca numai conserve
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Bai fetelor nu va mai agitati...a zis Techila ca a umplut frigiderul si a dat start la "zilele Techilei"...asa ca nu trebuie sa asteptam pana duminica ca ne da si asta seara putin...cate-un pic...cate-un pic...... ![]() ![]() ![]() Oricum eu nu mai pup piure ...ca o vad pe Techila ajunsa la termen Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
29+
mary_07 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Mai, eu am ceva cu reclama aia la giusto, "sa-i lasam sa se mai cunoasca", "s-au cunoscut deja, o s-avem un nepotel". Mami stie ca rad in hohote de fiecare data cand o vad, si ii e tare ciuda ca nu i-am anuntat asa pe socri de sarcina, sa vina la noi in vizita, si sa le punem o sticla de giusto pe masa (oare asa se numeste sucul ala sau inventez nume acuma? ![]() 29+ ![]() |
Razi tu razi,dar eu cand vad reclama aia mi se deruleaza instantaneu in fata ochilor filmul in care au aflat ai mei ca vor avea un nepotel

Sunt la recuperari
My family

Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)si
36+, cu
-Razvan_

AMR - 2 saptamani!!!

aidaciolac spune:
da mana cu mine ![]()
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui raluk16
29+ ![]() |
vaaaaai , ce o sa mi-o iau si eu

Aida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
citat din mesajul lui mary_07
Razi tu razi,dar eu cand vad reclama aia mi se deruleaza instantaneu in fata ochilor filmul in care au aflat ai mei ca vor avea un nepotel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sunt la recuperari My family ![]() Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 36+, cu -Razvan_ ![]() AMR - 2 saptamani!!!![]() ![]() |

esti cea mai tare!!! Acum de cate ori voi vedea reclama ma voi gandi la tine
29+
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac da mana cu mine |
eu v-am spus ca magazinul asta e beton..si ma binedispune pt toata ziua dar voi la inceput nu m-ati crezut.....cand nu scria nimeni pe forum si eram intre 2 refresh-uri....mai studiam niste lucruri dinastea utile si indispensabile .....
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI