Burtici fericite de septembrie-octombrie (137)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

techila nu te vad bine... de cateva ori am citit postul Iulikai si tot asa intelegeam: iuhuuu, NASTI la Iasi!

Nu mi-am pus eu problema datei, ma intrebam de ce se bucura Iulika de tine sa te prinda nasterea acolo la nasit! Prin provincie...

Deci tu esti sigura sigura ca nasti inainte cu vreo cateva saptamani, nu?

29+

Techilo ascunde vinu...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

l-a pus deoparte pentru mine, nu-si poate lua cuvantul inapoi ca face aici pofte la gravide cu vin rece rece...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
si eu am o placere inexplicabila de a pregati pachetelul lui Adi cand merge la lucru.....si ii pun sandvisuri,fructe...si mereu ii bag si ceva din dulciurile mele, o napolitana, 2-3 biscuiti cu ciocolata.....
si imi imaginez mereu cum il desface si are cate o surpriza....

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Ce dragutz!!

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Bai fetelor nu va mai agitati...a zis Techila ca a umplut frigiderul si a dat start la "zilele Techilei"...asa ca nu trebuie sa asteptam pana duminica ca ne da si asta seara putin...cate-un pic...cate-un pic......

Oricum eu nu mai pup piure ...ca o vad pe Techila ajunsa la termen

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Citat:
si eu am o placere inexplicabila de a pregati pachetelul lui Adi cand merge la lucru.....si ii pun sandvisuri,fructe...si mereu ii bag si ceva din dulciurile mele, o napolitana, 2-3 biscuiti cu ciocolata.....
si imi imaginez mereu cum il desface si are cate o surpriza....

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Ce dragutz!!

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

multumesc si tie si Ralukai dar tin sa precizez ca asta se intampla cand aveam 3-4 -5 luni......acum daca ar fi aici probabil ca ar manca numai conserve

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:

Bai fetelor nu va mai agitati...a zis Techila ca a umplut frigiderul si a dat start la "zilele Techilei"...asa ca nu trebuie sa asteptam pana duminica ca ne da si asta seara putin...cate-un pic...cate-un pic......

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

si nu mai zice nimic... cred ca a fugit sa ascunda vinul de noi...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:

Mai, eu am ceva cu reclama aia la giusto, "sa-i lasam sa se mai cunoasca", "s-au cunoscut deja, o s-avem un nepotel". Mami stie ca rad in hohote de fiecare data cand o vad, si ii e tare ciuda ca nu i-am anuntat asa pe socri de sarcina, sa vina la noi in vizita, si sa le punem o sticla de giusto pe masa (oare asa se numeste sucul ala sau inventez nume acuma? ). Si sa zica ai mei "s-au cunoscut deja"

29+

Razi tu razi,dar eu cand vad reclama aia mi se deruleaza instantaneu in fata ochilor filmul in care au aflat ai mei ca vor avea un nepotel

Sunt la recuperari

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan

_

AMR - 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

da mana cu mine

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:

Citat:

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

si nu mai zice nimic... cred ca a fugit sa ascunda vinul de noi...

29+
nuuuu , cred ca l-a lins singura si acum mai trage un pui de somn sau a mancat tot piureul
vaaaaai , ce o sa mi-o iau si eu

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Citat:

Mai, eu am ceva cu reclama aia la giusto, "sa-i lasam sa se mai cunoasca", "s-au cunoscut deja, o s-avem un nepotel". Mami stie ca rad in hohote de fiecare data cand o vad, si ii e tare ciuda ca nu i-am anuntat asa pe socri de sarcina, sa vina la noi in vizita, si sa le punem o sticla de giusto pe masa (oare asa se numeste sucul ala sau inventez nume acuma? ). Si sa zica ai mei "s-au cunoscut deja"

29+

Razi tu razi,dar eu cand vad reclama aia mi se deruleaza instantaneu in fata ochilor filmul in care au aflat ai mei ca vor avea un nepotel

Sunt la recuperari

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan

_

AMR - 2 saptamani!!!

esti cea mai tare!!!

Acum de cate ori voi vedea reclama ma voi gandi la tine

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

da mana cu mine

eu v-am spus ca magazinul asta e beton..si ma binedispune pt toata ziua dar voi la inceput nu m-ati crezut.....cand nu scria nimeni pe forum si eram intre 2 refresh-uri....mai studiam niste lucruri dinastea utile si indispensabile .....

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput