Burtici fericite de septembrie-octombrie (137)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

aida a iesit buna prajiturica ?
si eu am o placere inexplicabila de a pregati pachetelul lui Adi cand merge la lucru.....si ii pun sandvisuri,fructe...si mereu ii bag si ceva din dulciurile mele, o napolitana, 2-3 biscuiti cu ciocolata.....
si imi imaginez mereu cum il desface si are cate o surpriza....

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

pai a si mancat-o jumatate ca nu mai pleaca in seara asta sa mai stea cu mine si pleaca dimineata la 5-6 si ii pun si restul lui ca mai fac eu inca una maine asa pe nevazute ...

ce frumos ....

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ioi scumpa gegea te pupam si speram ca va fi bine pana la final , of , bine ca a trecut si esti stabila , tinem pumnii stransi pt luni sa fie ok

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui techila

of mai madamelor, v-am zis ca la noapte imi vin viitorii fini (cei pe care ii cunun pe 19n sept), tocmai s-au imbarcat in microbuz de la iasi ..

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Yuhuu..Nasiti la Iasi...Påi Techilo cand merg in concediu acasa in Iasi ,vii si tu in vizita la fini si poate ne intalnim....

Si jos pålåria pt sot..Pt papica buna...

Si ia-o mai incetisor ..vezi cu mopul ala ca nu se mai foloseste..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

techila nu te vad bine... de cateva ori am citit postul Iulikai si tot asa intelegeam: iuhuuu, NASTI la Iasi!

Nu mi-am pus eu problema datei, ma intrebam de ce se bucura Iulika de tine sa te prinda nasterea acolo la nasit! Prin provincie...

Deci tu esti sigura sigura ca nasti inainte cu vreo cateva saptamani, nu?

29+

Mergi la inceput

gegea pupam fata si ne rugam sa fie bine si bebelache sa stea cuminte la burtica

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:

aida a iesit buna prajiturica ?
si eu am o placere inexplicabila de a pregati pachetelul lui Adi cand merge la lucru.....si ii pun sandvisuri,fructe...si mereu ii bag si ceva din dulciurile mele, o napolitana, 2-3 biscuiti cu ciocolata.....
si imi imaginez mereu cum il desface si are cate o surpriza....

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

hihihi ce mamicuta simpatica vei fi

29+

Mergi la inceput

ioi raluko ce sadica esti

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

techila nu te vad bine... de cateva ori am citit postul Iulikai si tot asa intelegeam: iuhuuu, NASTI la Iasi!

Nu mi-am pus eu problema datei, ma intrebam de ce se bucura Iulika de tine sa te prinda nasterea acolo la nasit! Prin provincie...

Deci tu esti sigura sigura ca nasti inainte cu vreo cateva saptamani, nu?

29+

Techilo ascunde vinu...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Dar eu ma intreb si eu doar asa ......Techila daca ajungi la termen cum nasesti ?
Eu cred ca sunt si cazuri de gemeni la termen, nu ?
Poti sa-mi dai un pumn in cap dar nu m-am putut abtine sa nu ma intreb si eu......

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Geani Doamne ajuta sa fie bine! Ce zile ingrozitoare ai avut... Sa stea bebe cat mai mult la mami in burtica si sa se nasca sanatos!

29+

Mergi la inceput

Citat:

Dar eu ma intreb si eu doar asa ......Techila daca ajungi la termen cum nasesti ?
Eu cred ca sunt si cazuri de gemeni la termen, nu ?
Poti sa-mi dai un pumn in cap dar nu m-am putut abtine sa nu ma intreb si eu......

o sa ti-o iei

techilo scoate vinul nu il ascunde

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput