Burtici fericite de septembrie-octombrie (137)
Raspunsuri - Pagina 12
aidaciolac spune:
ca vad ca tot ati intrebat de saltea , zau ca e faina , imi place ca e tare ... daca stiti cat sunt de tari alea super ortopedice (nu ortopedice) o sa va dati seama .
Laci cand a vazut-o a zis ca am inebunit ce saltea am comandat (va fac maine poza) ca e prea groasa si e prea sus ... dar oricum bebe pana la 4 luni nu se intoarce , asa ca eu cum o sa am burta taiata e super buna 

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
techila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
da tanti si mie niste piure cu un pic de carnita.....ca mie nu are cine sa-mi faca .....cred ca e asa de bun..... ![]() ![]() oare cum e posibil sa-mi fie asa de lene ? si voua vi se intampla ? ![]() ![]() Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
sa iti trimit un sms cu niste piure?
sau prin posta??
las ca iti vine tie printul si de cat rasfat o sa bage in tine te mai vedem doar cand anunti ca nasti....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
raluk16 spune:
citat din mesajul lui mkunigunda
Ai dreptate tu Raluk, daca nu ii place la bebe? Ideea ta e super, e mai bine sa vedem daca suporta sa stea asa inghesuiti si apoi sa cumparam material. Oricum nu cred ca gasim material lat de 5 m ![]() Din cate am inteles, cand bebe e mai marisor, de pe la 6 luni, nu mai e nevoie sa fie materialul elastic. Faza cu romalez e faina de tot, nu mi-a trecut prin cap, ai mare dreptate _ 31+ cu dragostea noastra VictorO minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
Eu m-am speriat cand au zis aici si Bia si Adi ca au incercat si bebeii lor nu suportau sa stea decat cu picioarele intinse si urlau acolo stramtorati. De asta n-as da atata banet cat cer astia pe site-uri pe o bucata simpla de material...

29+
lutoniana spune:
aida a iesit buna prajiturica ?
si eu am o placere inexplicabila de a pregati pachetelul lui Adi cand merge la lucru.....si ii pun sandvisuri,fructe...si mereu ii bag si ceva din dulciurile mele, o napolitana, 2-3 biscuiti cu ciocolata.....
si imi imaginez mereu cum il desface si are cate o surpriza....
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana oare cum e posibil sa-mi fie asa de lene ? si voua vi se intampla ? ![]() ![]() |
ohoooo , si noua ni se intampla , dar mai avem cate o sclipire de ne apucam si trebaluim toata ziua
stai calma 
Aida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
gegea spune:
Salutare, atletelor !
Imi doresc sa recuperez tot ce ati umplut voi aici, dar mai inainte, fac un rezumat despre starea mea, nu de alta, dar cand oi ajunge la zi, sigur nu va mai fi nimic de actualitate..
Duminica noapte, la 00,49, m-am trezit intr-o baltoaca, cearsaf ud, chilotei uzi, tricou ud. Au urmat picioare si maini tremurande si doi nebuni (eu si sotzul) care stateau cu nasul in cearsaf sau tricou, cum apucam, sa detectam ce e...
Si ca sa vedeti ce parere buna are despre mine, el sustinea ca e pipi![]()
![]()
![]()

In fine, dupa vreo 10 minute in care deja eram varza de frica si emotie, am sunat dr si m-a directionat catre maternitate. Acolo un control din ala in care m-am mai si incordat si a durut al naibii de rau, verdict: membrane intacte, dar intr-adevar erau pe-acolo pe traseu niste urme ale unei secretii mai abundente si, mai rau de atat, burtica stanca rau, deci contractii in toata regula.
In prima faza, m-a "amenintat" ca ma tine cel putin 3-4 zile pt monitorizare si maturare bebe, pt ca riscul de nastere prematura era evident. Nu va zic ce bocete am tras, eram constienta ca eu nu rezist acolo atatea nopti, nedormita (nu stiu daca mai stiti, dar v-am zis ca eu nici cand am nascut-o pe Daria, nu m-am putut odihni deloc, eram cu cearcanele pana la genunchi, nu reuseam sa dorm mai mult de 1-2 ore legate; darrrr, macar atunci am fost internata pt a da nastere si a aduce acasa un bebelus, nu pt monitorizare).
Sa mai zic ca am stat pe etajul unde se nastea, vaita, urla si icnea pe banda rulanta ?
Pt 12 ore, m-am simtit fix ca in "The Shawshank Redemption", cu toate ca ii am acolo si pe verisoara si pe cumnatul meu, plus alte cunostinte, plus dr care se comporta si vorbeste normal.
Ca sa nu mai lungesc, spre bucuria papusei dragi de acasa (a mea, nu e cazul sa o mai subliniez), luni dupa-amiaza m-am intors acasa si de-atunci tot bag injectabil la 6 ore si stau la pat si dormitez si mi-am invatat copila sa joace carti si ii mai citesc ei, mai citesc ceva pt mine, mai spal o chiuveta, mai trag un pui de somn, mananc si tot asa. Luni, merg la control si sper sa nu se mai intample nimic, pt ca dr pleaca pt cateva zile.
Anyway, cu tot cu tratament si repaus, burtica se relaxeaza doar la orizontala si fff putin cand sunt in alta pozitie.
Nu-mi doresc decat sa treaca timpul si sa vina mai repede clipa in care sa imi tin bebelusul drag in brate !!!
Va pup pe toate, fara nici o exceptie ! 

Intru sa mai citesc din urma, sunt la 133. 
Geani
33+
si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze ![]()
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana aida a iesit buna prajiturica ? si eu am o placere inexplicabila de a pregati pachetelul lui Adi cand merge la lucru.....si ii pun sandvisuri,fructe...si mereu ii bag si ceva din dulciurile mele, o napolitana, 2-3 biscuiti cu ciocolata..... si imi imaginez mereu cum il desface si are cate o surpriza.... ![]() Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
pai a si mancat-o jumatate ca nu mai pleaca in seara asta sa mai stea cu mine
Aida ... 33+
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
citat din mesajul lui Iulika29
Yuhuu..Nasiti la Iasi...Påi Techilo cand merg in concediu acasa in Iasi ,vii si tu in vizita la fini si poate ne intalnim.. Si jos pålåria pt sot..Pt papica buna... Si ia-o mai incetisor ..vezi cu mopul ala ca nu se mai foloseste.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas |
nunta se va infaptui la onesti - oras de bastina al lor si al sotului meu, finii mei s-au mutat la iasi, oras care mie imi place de mor, acolo mi-am facu juma' de luna de miere....cel mai mult imi place pizza de acolo, de la Pali-v-ar foamea din tudor....criminala...orgasm gustativ

inainte sa raman gravi mergeam pana la iasi cu sotz doar ca sa mancam pizza (oficial mergeam la socrii la roman si mergeam cica la iasi in vizite la fini)
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
raluk16 spune:
techilaaaaaaaaa te-ai dat la vinul pus la rece pentru mine??? 

Aida inca n-am avut nici o contractie in sarcina, asa ca mai baga, poate asta o fi "cura" ![]()
Mai, eu am ceva cu reclama aia la giusto, "sa-i lasam sa se mai cunoasca", "s-au cunoscut deja, o s-avem un nepotel". Mami stie ca rad in hohote de fiecare data cand o vad, si ii e tare ciuda ca nu i-am anuntat asa pe socri de sarcina, sa vina la noi in vizita, si sa le punem o sticla de giusto pe masa (oare asa se numeste sucul ala sau inventez nume acuma?
). Si sa zica ai mei "s-au cunoscut deja" 
29+ 
Iulika29 spune:
Ufff Gegea au fost zile grele pt tine dar bine ca e bine..
Må bucur ca nu s-au fisurat membranele..sa dea domnul så mai stea bebelache la caldurica..Ce sperieturå...
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
36+cu
Bruce Nicholas