Burtici fericite de septembrie-octombrie (137)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Moni de la 23 csi pe tvr 1

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Kinga si eu ma gandeam ca nu vom gasi care sa se intinda pe lungime. Deci singura solutie ar fi sa gasim unul cu latimea materialului cat vrem noi lungimea wrapului... . Acuma drept sa spun, eu voi incerca probabil si cu un sal mai mare sa vad daca suporta, ca sunt care incep sa urle cand ii inghesui acolo. Si daca ii place si n-am gasit material, vom cumpara atunci. Si eu l-as tine mult in brate, si nu cred ca ma vor tinea mainile tare mult... Dar m-am gandit la tigancusele noastre, ca nu cred ca se streseaza de materialul lor de wrap sau sling

Ai dreptate tu Raluk, daca nu ii place la bebe? Ideea ta e super, e mai bine sa vedem daca suporta sa stea asa inghesuiti si apoi sa cumparam material.
Oricum nu cred ca gasim material lat de 5 m
Din cate am inteles, cand bebe e mai marisor, de pe la 6 luni, nu mai e nevoie sa fie materialul elastic.

Faza cu romalez e faina de tot, nu mi-a trecut prin cap, ai mare dreptate

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

No hai fetelor , dar chiar nu mai treceti pe aici??..Techilo ce faci mami??..Raluk??..Luto stiu ca e pe aici.. si Aida..Må faceti så imi schimb programul de somn..

..fetelor ador reclama aia(am vazut-o acu) ..''Tu esti , mircea??....Nu ''..o adorrImi vin in cap versurile.. si ala ma amuza cum spune hotarat:NU

ha ha...mie imi place la nebunie reclama cu ala care zice ca vrea sa schimbe 2 mega in lei ca are datorii la intretinere, e absolut bestiala reclama aceea.
Si asa cum stiti, scleroza e in floare si nu imi pot aminti numele baiatului acela din reclama.....

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Cine??Ieseanul meu..Daniel Buzdugan..si mie imi place

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

of mai madamelor, v-am zis ca la noapte imi vin viitorii fini (cei pe care ii cunun pe 19n sept), tocmai s-au imbarcat in microbuz de la iasi si am facut curat in baie (am o obsesie) si la ei in camera (adica am dat cu mopul)...acum am obosit...dar d-aia am lipsit nitel. plus ca inainte de toate astea a facut sotz mancarica buna, fripturici si piure si salata si i-am bagat si un paharel de vin asa cum am zis (dar l-am transpirat cand faceam curat in baie deci bilantul in/out este 1).

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Cine??Ieseanul meu..Daniel Buzdugan..si mie imi place

da, da el....e demential ..asa de mult imi place

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

miha74 iui , felicitari pt bebelina mare si pt kit ... ai ajuns la dr?
of ionoka somajul asta la sot chiar ca nu iti trebuia dar fi increzatoare , ca nu stii ce job isi gaseste tinem pumnii
lutoniana zau ca eu luna asta am terminat 2 rate mari la 2 banci si nu imi mai trebuie ... huh ... asa ca lantul meu nu mai e de gat
croco zau ca nu auzisem de ea , dar oricum , la varsta ei ... eu nu imi pot reveni cand aud de boala asta
M Oana , daci , Dana15 , angelli , danangie , uve
iulika , techila pai si noua ne-ar place un amarat de volvo , dar costa frate ... io vazusem bibiul
tzaca ralukooooo16 e bine sa razi ca se pregateste uterul ... ...

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

care vrea covoras

sper ca ai observat ca e fosforescent....adica sa-l vezi daca se intrerupe curentul

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

vaaaaai nu stii nimic , e fosforescent ca sa vezi sa bagi cheia in usa pe intuneric

Citat:
citat din mesajul lui anco

na asta e pentru techila, special
daca tot ai luat urinalele alea, astea sigur sunt folositoare

http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=17069

anco 34+???? si

poze

ioi daca ai stii ca am caine asa , westie , Kissy tzacanita , catzelusa lu Emma , ar fi buna o saltea dinaia

Iulika29 sa stii ca si eu rad la reclama aia
... gata am recuperat ... sper ca mai e careva pe aici

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

of mai madamelor, v-am zis ca la noapte imi vin viitorii fini (cei pe care ii cunun pe 19n sept), tocmai s-au imbarcat in microbuz de la iasi si am facut curat in baie (am o obsesie) si la ei in camera (adica am dat cu mopul)...acum am obosit...dar d-aia am lipsit nitel. plus ca inainte de toate astea a facut sotz mancarica buna, fripturici si piure si salata si i-am bagat si un paharel de vin asa cum am zis (dar l-am transpirat cand faceam curat in baie deci bilantul in/out este 1).

da tanti si mie niste piure cu un pic de carnita.....ca mie nu are cine sa-mi faca .....cred ca e asa de bun.....
oare cum e posibil sa-mi fie asa de lene ? si voua vi se intampla ?

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Iulika ma distrezi de numa cu somnul de dupa masaj!

Am gasit si un mesaj de-al Ramonei despre intoarcere:

din capitolul 111

Astea doua linkuri cred ca le dadusem:

www.youtube.com/watch?v=Et7JuuMrr-Y" target="_blank"> video 1

www.youtube.com/watch?v=m7MTaMflkf8&feature=related" target="_blank">video 2

dar nu stiu daca mai dadusem si ceva explicatii

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

of mai madamelor, v-am zis ca la noapte imi vin viitorii fini (cei pe care ii cunun pe 19n sept), tocmai s-au imbarcat in microbuz de la iasi ..

Yuhuu..Nasiti la Iasi...Påi Techilo cand merg in concediu acasa in Iasi ,vii si tu in vizita la fini si poate ne intalnim....

Si jos pålåria pt sot..Pt papica buna...

Si ia-o mai incetisor ..vezi cu mopul ala ca nu se mai foloseste..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput