Burtici fericite de septembrie-octombrie (137)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Aida, Raluk, am fost la Obor si am gasit tricot, insa e prea subtire si nu se intinde decat pe latime, pe lungime cica nu se intinde nici un material. Bumbac cu elastan mai era, dar aceeasi problema. Mai aveau si in cu bumbac si elastan, putin mai grosut, insa va spun sincer ca nu m-am putut hotari.
Latimea la materiale e de cca 1,4 m. Nu stiu ce sa fac, daca nu se intinde pe lungime, oare poate fi folosit la wrap?

Mai aveau si finet, dar cu imprimeu cu floricele marunte si multe, nu mi-au placut.

Pentru lenjerie de pat ce fel de material imi recomandati?

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Eu ma intreb ce sunt cu preturile astea???ori am ramas eu in urma de cand am plecat din Romania dar mi se pare exagerat..600 de mii pt un covoras plasticos si are fosfor nah..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

na asta e pentru techila, special
daca tot ai luat urinalele alea, astea sigur sunt folositoare

http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=17069

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

No hai fetelor , dar chiar nu mai treceti pe aici??..Techilo ce faci mami??..Raluk??..Luto stiu ca e pe aici.. si Aida..Må faceti så imi schimb programul de somn..

..fetelor ador reclama aia(am vazut-o acu) ..''Tu esti , mircea??....Nu ''..o adorrImi vin in cap versurile.. si ala ma amuza cum spune hotarat:NU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anco

anco 34+???? si

poze

påi ce så faca cu ea?Cu siguranta techiluta sforaie sub ea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

anco 34+???? si

poze

nu incap nici belele javrei mele pe pernuta aia.

auzi aida, ai putea, te rog, sa vezi daca au covoras fosforescent, dar pe roz????? ca asa...pe verde...are toata lumea.....as vrea sa fiu mai fancy asa....
as vrea doua...ca sa fie fiecare covoras cu urinarul ei...
nici balele nu ii incap javrei

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

M Oana esti intr-adevar o enciclopedie!

Lucia si daca n-ai lua omega, doar glumet ca tine poate iesi!

Dana nu stiu ce sa zic, poate ca isi fac efectul pilulele in timp, cred ca auzeam doctorii ca iti refac analizele de fier, sa vada daca s-a absorbit, dupa doua luni. Ar trebui sa se absoarba mai repede din pilule, pentru ca e doza mare. Dar daca sunt probleme de absorbtie, atunci oricate pilule bagi, chiar daca merge mai incet "reparatia", mai bine din papica. In legatura cu pilulele de fier, sa te asiguri ca nu le iei laolalta cu ceva bogat in calciu, ca atunci nu se absorb. Tin minte de cand lua mami pentru o hemoglobina 6 (!) ca nu avea voie in apropiere de lactate, de verze, conopida, de cafea,... Si neaparat cu vitamina C in apropiere ca sa ajute la absorbtie. De aia si fierul din carne trebuie luat cu o salatica de cruditati, ca sa se absoarba.

La fierul din mancare nu se pune problema ca se bate cu calciul. Deci poti papa spanac cu smantana si se absoarbe si calciul si fierul.

Eu mi-am revenit intr-un an super bine in vreo 3 saptamani cu o cana de ceai de urzica pe zi, ca nu-ti vine sa papi spanac zilnic. Dar nu stiu ce lene m-a apucat mai nou, ca am si cautat si e ok urzica in sarcina.

Polenul e ala granule care miroase a flori .

Si cu wrapul, cred ca daca ne gasim undeva doua inele rezistente, il putem transforma in sling, nu trebuie sa ne decidem de acum ce ni s-ar potrivi

Daci pe cand sa ma bucur de atatea vesti bune cu pisicuta (analizele si medicamentele) am citit si randul urmator... saracuta, cel mai mila mi-e la animale, ca si la bebeii micuti, ca nu le poti explica ce se intampla... .

Salteaua e cu arcuri?

Iulika eu pusesem niste filmulete de pe youtube cum sa intorci copilul parca. Sper sa le mai gasesc. Daca nu, fetelor, in english pozitia aia cu bebe care nu e in pozitie normala e "breech baby", si atunci pe youtube sau pe google dati "how to turn a breech baby"

Uve

Kinga si eu ma gandeam ca nu vom gasi care sa se intinda pe lungime. Deci singura solutie ar fi sa gasim unul cu latimea materialului cat vrem noi lungimea wrapului... . Acuma drept sa spun, eu voi incerca probabil si cu un sal mai mare sa vad daca suporta, ca sunt care incep sa urle cand ii inghesui acolo. Si daca ii place si n-am gasit material, vom cumpara atunci. Si eu l-as tine mult in brate, si nu cred ca ma vor tinea mainile tare mult... Dar m-am gandit la tigancusele noastre, ca nu cred ca se streseaza de materialul lor de wrap sau sling

Aida eu eram pregatita sa intru sa vad ceva covoras de copii

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Iulika ti-ai facut masajul acuma seara?

techila deci chiar te-am nimerit aseara cu urinarele alea de cadou de Craciun vad ca tot bati (a)p(r)opoul cu ele

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Iulika eu pusesem niste filmulete de pe youtube cum sa intorci copilul parca. Sper sa le mai gasesc. Daca nu, fetelor, in english pozitia aia cu bebe care nu e in pozitie normala e "breech baby", si atunci pe youtube sau pe google dati "how to turn a breech baby"

29+

Aha..deci tu esti ''vinovata''..Multumesc .Så stii ca dupå ce am vazut filmuletele m-am apucat si eu am zis ca de ce nu??poate poate si uite ca s-a intors dragul de el..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Iulika ti-ai facut masajul acuma seara?

29+

Dacum....Mai devreme.. am si luat oleak de somn dupå..scurt..

Mergi la inceput