Burtici fericite de septembrie-octombrie (137)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

offf doamne Camy - nush daca ai vazut, eu Darius Alexandru imi voi numi baietelul si il voi striga Dari (asa imi imaginez ); iti tin pumnii sa fie bine!

Raluk si fetelor ... sunt ... iau si eu de vre-o luna omega13, mi l-a recomandat dr inainte de a afla de colesterolul marit iar legat de hemoglobina sub 12 cred ca e si datorata faptului ca am fost mai bine de 10 ani ovo-lacto-vegetariana ... acum cica mananc carne dar tot nu ma dau in vant ...

ce-am mai uitat in posturile anterioare si era important ...azi am luat analizele pisicutei si sunt buneeeeeeeeeeeeeeee! nici o problema la ficat sau rinichi - unde statea mai prost anii trecuti (se pare ca o parte a reusitei o datoram alimentatiei cu hills); nu va spun cu ce emotii ne-am dus ... dupa un an si ceva de fenobarbital luat aproape zilnic ...
(vroiam sa mai zic odata ca am rezolvat cu reteta pt medicament - sper ca o voi primi luni si ca pana atunci nu va face nici o criza);

offf - tocmai ce a facut o criza ;

am pus la album poza cu salteaua pe care am luat-o noi pt patut:
http://family.webshots.com/photo/2269564120104955882AyFQDE

daci

33+ cu Darius Alexandru

lasa mai scumpa....ca Dariusica al tau este sanatos...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Am o fetita dolofana (Ana Maria) de 33 de saptamani si o zi, care la masuratorile de ieri, de trimestrul III avea 2200 g, ceea ce ne-a umplut de mandrie, ziceai ca ne-a numarat cineva banutii din pusculita, nici daca ne umplea Dumnezeu conturile peste noapte nu ieseam de pe usa lui Iosup mai mandri.
Daca vreti valorile normale pentru celelalte masuratori de pe morfofetale (AC, BPD si alte grozavii), are fata totul pregatit.
Eu va citesc de zor, m-am bucurat nespus pentru cele 2 nasteri de pana acum si chiar daca sunt mai invizibila, sunt alaturi de voi.

33 +

OANA ma bucur tare mult ca sunteti bine. Mereu m-am intrebat cum mai esti, ce mai faceti.....Multa sanatate si sarcina usoara in continuare si la termen.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Iulika sari cu pozitiile Kamasutra sau pune niste poze!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Påi nu am poze si nici linkul pe care il pusese o fata..DAr.. am stat caprå.. in coate si intinsa cu multe perne sub fund..asa am facut eu

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

am uitat .. Dana15 hemoglobina mea e in mod normal pe la 11 si un pic ... acu e 10 si un pic si nu am luat decat materna in ultimele luni dar mananc spanac cat de des pot .. ne si place, e si usor de gatit; eu il fac cu lapte si usturoi (cred ca asa il fac ardelenii) si iau din ala la punga tot timpul anului, ca sa nu mai stau sa-l pregatesc (marca dujardin; am incercat mai multe feluri si parca au gust usor diferit)

cat despre brocoli ... eu as manca toata ziua, ca si conopida de altfel, dar e cam scumputz

33+ cu Darius Alexandru

Felicitari!!! Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare! Niciodata nu am avut-o peste 12. La inceputul sarcinii am avut-o cel mai mult din toata viata, 11.8! Iar acum e putin peste 10. Dar problema e ca eu inainte beam des ceai de urzica, iar acum mi-e lene, si daca am citit ca e voie in sarcina

DAR de aia eu intrebam daca fetele care vorbesc de anemie vorbesc de hemoglobina sau de fier (sideremie)? Ca eu asta nu inteleg. De ce as lua fier, daca sideremia imi este la mijlocul intervalului? Trebuie descoperit ce altfel de anemie am, nu?

Deocamdata mi-am luat niste omega 3 cu B12, ca altfel nu am gasit B12 si stiam eu ca si omega 3 asta e buna in sarcina (cam tarziu, ca s-a format deja creierul cred ). Oricum, din moment ce sideremia e buna si salate pentru acid folic pap, inseamna ca e lipsa de B12, deci pe langa laptic si oua (ca no, carne nu merge la mine ) voi lua si pilula asta

29+

Buna,
problema cu anemiile e mai complicata. Adica poate avea mai multe cauze. In general dr se uita la nr. eritrocite, hematocrit si largimea distributiei eritrocitare. Multi dr dau in functie de asta sa faci sideremie si alte alea. Cea mai nasoala forma de anemie din punctul meu de vedere este talasemia, in sensul ca daca ambii parinti au talasemie minora, ceea ce pe ei nu ii afecteaza foarte tare, copilul se naste cu talasemie majora, ceea ce e groaznic... Acuma si noi, in sarcina e normal sa ai mai scazut nr. de eritrocite, hematocritul - eu iau Elevit pentru asta, o zi da, una nu si se pare ca la mine s-a corectat. Si eu aveam sideremia ok si celelalte nu, de-asta zic ca sideremia nu are nicio valoare singura, e din cate stiu fe aflat in sange in momentul recoltarii.

31+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui ionika

Fetele, multumesc pentru sprijin. Sper ca tot raul sa fie spre bine!
Mai am o intrebare: la un moment dat cineva povestea despre susan, ca e bun pentru anemie, calciu. Cum sa ia si ce cantitate? Mi-a cumparat sotul si acum vreau sa incep cura...
Mi se pare mie sau azi ati avut o zi mai "linistita"?

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 32+

N-am folosit-o niciodata ca o cura, ci ca un desert, cand mi-e pofta de dulce, pun vreo 2 linguri de susan amestecate cu o lingura de miere (zic asa, la ochi, ca de obicei tot ajung sa mai suplimentez ori una ori alta pana imi place consistenta, imi place mult susan lipit cu miere, nu miere cu susan prin ea ).

Poti sa adaugi nuci, migdale sau alune de padure (ideal ar fi crude, nu prajite, mai ales ca migdalele prajite de la noi sunt si sarate).

Un foarte bun multimineral-multivitamin e si polenul, cate o lingurita pe zi, dar eu tot uit sa iau si nu-mi tare place la gust, parca pap floricele . Daca veti cauta pe net compozitia polenului, veti vedea ca e intr-o armonie perfecta, de parca natura ar stii (mai bine decat la elevit sau centrum materna) ce trebuie sa puna intr-un produs din asta . Si fiind naturale, nu sintetice, se si absorb toate mineralele. Astea sintetice, daca fierul da de calciu se bat si nu se absorb, de exemplu

La fel ar putea fi si spirulina, si orzul verde... niste pilule de multiminerale naturale

29+

Am si eu polen acasa, dar nu stiam ca se poate lua in sarcina; mi-a fost teama sa nu fie toxic daca se umezeste din greseala...

31+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

am revenit
eu nu sunt asa norocoasa ca voi. am gasit un singur model de perdea care imi place, probabil il stiti,cel cu tweety fie pe fond galben, sie pe fond portocaliu.nu am luat, ca la mocheta pe care o doream nu se potriveste. asa ca maine dimineata plecam in cautare de mocheta care sa se potriveasca cu unul din cele doua fundaluri de perdea.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

in sfarsit am terminat de calcat draperiile ioi cat sunt de uda ...

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

care vrea covoras

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionika
Am o stare naspa, tocmai am aflat ca sotul meu s-ar putea sa intre in somaj. Sunt asa...derutata si ma tot gandesc, fac calcule...Dar tot eu imi spun ca poate are sansa de a-si gasi in alta parte.
Aici era fain ca nu avea program strict si era platit destul de bine, ma gandeam ca ma poate ajuta cu Alexia cand se va naste- asa cum a facut si la Andrei.
Nu mai spun cate datorii si rate avem ...

Ionica, imi pare rau ca treci prin asta si ca acum trebuie sa regandesti bugetul, insa gandeste-te ca important e sa fiti voi sanatoase, restul se va rezolva cu ajutorul lui DD. Tinem pumnii sa nu fie decat un zvon somajul asta si sa nu se adevereasca

Danielle09, ma bucur ca sunteti bine acum si ca tot greul a trecut. Bucura-te din plin de cele cateva saptamani de sarcina ramase!

Camy pus, ce fain ca ai un medic chipes, si mai e si priceput pe deasupra! cred ca e coada la el la cabinet

Alex felicitari pentru bebe grasun, sa fiti sanatosi!

Daciana, frumoasa salteaua, poti sa repeti linkul de la magazinul de unde l-ai cumparat?

Iulika, faina masina aveti, si e rosie! Si eu imi doresc un volvo...stiu ca visez frumos...

Techila, foarte interesant textul, se vede ca ai inspiratie. Eu iti urez La Multi Ani anticipat si vreme buna pentru stat in curte la gratare si la bautur tulbur (alb sau rosu, neaparat rece)
S-ar putea sa nu mai intru in we, nu stiu ce program o sa am, dra multi pureci prin casa nu cred ca fac. Am un chef de duca de zile mari..

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

care vrea covoras

sper ca ai observat ca e fosforescent....adica sa-l vezi daca se intrerupe curentul

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput