Puiuti de Randunici 2008!! (295)
Raspunsuri - Pagina 14
ariel_7000 spune:
asta sa se vada!!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
VioletaH spune:
Revin la cele "100 de cuvinte" ca am vazut niscai valuri pe crenguta, desi eu am zis ca s-ar putea sa fi retinut gresit.
Am intrebat-o iar pe femeie care a zis asa: sunt copii care la 1 an jumate au un vocabular de 100 de cuvinte, dar ca media este de 20-30 cuvinte.
La aceasta varsta este considerat cuvant orice sunet sau grup de sunete folosit in mod repetat pentru acelasi lucru/obiect. Deci daca spune "ba" pentru bunica, de exemplu, se ponteaza un cuvant.
Vio 8s+ (17 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)
lyvy spune:
Ariel, am vazut dansul, da trebuia sa vad ceva anume???
Nimeni nu mai scrie 3 cuvinte sa ma mai joc si eu.
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Zau ca sunt singura peste tot pe forumuri, cand intru eu fuge tot poporul.
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
bubu05 spune:
Ariel, superb link-ul ala!!!
Ia spune-mi si mie, pls, cum se culca ai tai copilasi impreuna! adica, intai il culci pe Teo, stai tu cu el, apoi vine Alexuta in pat...sau cum procedati voi?
Ca eu la fac baita, impreuna, ii scot, ii imbrac, Vlad se duce in camera mea cu lapticul lui si se uita pe carti vreo 15 minute si eu ma duc cu Stef si stau acolo, cu spatele la el, pe intuneric, pana bea laptele si adoarme, cam 10-15 min. E, dupa-aia ma duc la Vlad, citim o poveste si usoooor mergem in camera la Stef si cum se pune Vlad in pat Stef beleste ochii si incepe sa se miorlaie , Vlad incepe ca nu poate sa doarma cu el ca-l deranjeaza si-uite asa...ajungem sa dormim unul cu un copil si unul cu altul ceea ce e exclus!! ma rog, ne sacrificam cateva nopti, o saptamana, doua...sper sa se regleze!
Acum s-a bagat Vlad in pat, Stef s-a trezit si era fleasca de transpirat pe body si l-am schimbat, s-a miorlait si noroc ca mai avea vreo 50 de laptic ramas in bibe si i l-am bagat in cioc...vad ca e liniste
mimonix spune:
Zau ca-i o impresie,Lyvy!
Credeti ca l-am spalat? Am uitat Cica sa faci copii la batranete
Dar m-ati speriat rau cu aventurile voastre
Si nici vorba de 20-30 de cuvinte, nici vorba In fine, limba engleza cred ca-i mai simpla si d-aia
Vio Ce face burtica?
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
VioletaH spune:
Mimo uite ce face burica
Joi l-am vazut pe samburel, e micut tare dar in piept ii bate o inima de leu
Multumesc Domnului, ma simt minunat, doar asa o umbra de greturi cand si cand. Sper sa ramana asa.
Vio 8s+ (17 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)
Simo27 spune:
Ghiciti ce????
Avem chef in vecini!!!Nu la noi pe strada,dar se aude tare de tot!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
clauclau spune:
M-am intors...
Sper ca sunt bine toti puiutii de randunici, am vazut ca am ceva capitole de recuperat, nu stiu cand o sa reusesc...
Pupici si noapte buna la randunici.