Puiuti de Randunici 2008!! (295)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bubule, il pun pe teo in pat si ii cant putin, spun rugaciunea, apoi ii zic ca Teo doarme, nani, nani...si plec. las usa intredeschisa, sa-l aud. si el canta:"nani, nani, puiu, Tio!" ...uneori pica repede, alteori "ne viziteaza" de 2-10 ori:)), vine si rade la noi la usa si cand ne ridicam fuge la el in pat...ma rog, adoarme singurel.
si cand e lemn o duc si pe alex. dimineata el se trezeste primul si o trage pe pisa de tot ce prinde, ii ridica genele, o trage de buze si apoi ma trezesc cu ei la mine in camera. uneori, cand pleaca marcel ma trezesc si eu si ma duc cu ei in pat, ca mor de dragul lor imi place sa-i adulmec...

am gasit linkul ala de care va ziceam!!!!

http://www.medica.ro/reviste_med/download/pediatrie/Revista%20Romana%20PEDIATRIE%20-%202006%20-%20Nr.2.pdf

scrie de febra, de virale si bacteriene, de kakaceli, stomatite, multe. e foarte fain! merita sa-l rasfoiti.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Apropo de cuvinte, Vlad spunea peste 30 de cuvinte la 1,6 ani, le-am notat! dar Stef e super puturos si nu vrea! mutulica nu e, ca-i merge gura, si ii repet intr-una, dar nu vrea! Ii zic "apa", el nimic, "baie", "lapte" cuvinte usoare si pe care le folosim des...nu frate! tata si mama si catea=cartea si toate orataniile
Vlad zicea la 1,5 ani "mashi", venea la mine, inclina capul si ma intreba "mashi?" Ce credeti ca ma intreba?

Vio, am vazut samburica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vio, sa fie sanatoasa samburica! Mi se face dor burtica, asa, retrospectiv!

Simo, da cam multe chefuri! Mergeti si voi, ziceti ca oricum nu puteati dormi ;).

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

ajutati-ma, plizzzzzzzz!
In ce program se edschide un fisier care se termina in pptx?
ori sunt foarte obosita, ori foarte tampita ori ambele!

Clau, bine ai revenit!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Tuchi, zau, nu stiu....stai asa, te-ajuta asta? http://pcnews.ro/2008/12/22/cum-sa-deschid-fisiere-docx-xlsx-si-pptx/

Lyvy, te-ai culcat??

Arielu, pai si Stef cica e lemn...dar de unde Dar Teo nu bea lapte seara? sta singur in patul mare si il bea??
Maaaiii, eu il vreau inapoi pe cumintelul meu car ebea laptic singurel, in patut la el si adormea singur

Mergi la inceput

Tuchi, l-am intrebat pe randunoi si cica sa incerci in PowerPoint 2007, nici el nu stie sigur...

Clau, bine ai venit acasa!

Ariel Ma duc sa verific pruncii, liniste deplina...Stef doarme, dar s-a mutat cu picioarele pe perna si Vlad era pe jos, cu perna si ursuletul in brate, pe pilota pe care o pun drept salteluta in caz ca pica vreunul din pat Vlad nu dormea, cica nu stie cum a ajuns jos Astia dorm amandoi aiurea rau! din 5 in 5 minute isi schimba pozitia! zici ca sunt tetris! Culmea, Vlad doarme destul de linistit cu mine, ma mai trezesc cu o mana sau un picior, dar rar...plus ca belesc ochii la orice miscare de-a lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Nu m-am culcat ,dar mult nu mai am, mi se inchid ochii...nici nu mai pot scrie......nani nani

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Bubule, mersi!
am dar si eu pe gogu...am office 2003 de-aia nu-l citeste, mi-am instalat ceva convertor si tot nu-mi iese....

stau de 2 ore si astept sa-mi vina pe mail fisierul asta( e pentru prezentarea ce o sa o am la Covasna!) si acum nu-l pot deschide!

Fac ceva in comp meu si-n ala care mi l-a aranjat ultima data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05
Vlad zicea la 1,5 ani "mashi", venea la mine, inclina capul si ma intreba "mashi?" Ce credeti ca ma intreba?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Ma iubesti?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Bubule, grele zile pentru tine! Nu stiu cum o sa ii inveti sa doarma impreuna...
Ai mei cand dorm in aceeasi camera iese circ maxim, se hlizesc unul la altul, Seb o trezeste pe Ilinca dimineata( la mare am experimentat!)

Vio, am vazut!
Sa se faca mare!

Nico, eu ma tot uit de ceva timp dupa masini mici, asa ca n-as putea sa-ti spun despre cat de mare are un Suzuki portbagajul, insa am remarcat modelul SX4, care e superb, bine dotat si pana in 12000 euro!( au reducere vreo 2500!)

Mergi la inceput