Puiuti de Randunici 2008!! (295)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hi, hiiiii!
Si noi avem periuta de cand are 2 dinti, dar ne spalam o dat ape saptamana sau cand imi aduc aminte si e randunoiul acasa sa imobilizam copilul, identic ca la Luny Dar eu am periuta normala, de baiat mare , nu degetar din ala si pasta de dinti a lui Vladut Apoi ii arunc niste apa in gura, pe limba si gata Cel mai bine il spal la baie, in cada, dupa duselet, ca acolo s etavaleste cat vrea si mai reusesc sa spal lopatelele Iar la el imediat se vede mamaliga intre dinti, adica se depun resturi de mancare si se observa...eu cel putin vad

Uite cum am stat eu o ora in pat, adormita toata, Stef s-a dat jos dupa ce a baut tot bibele , m-a tras de par, m-a calarit iha, ihaaa, mi-a aruncat cu jucarii in cap...si nu a vrut nici chip sa doarma
Vladucu s-a dus cuminte la mine in pat si a adormit imediat, dragul de el!
Cu ofticosul asta mic nici nu mai vorbesc

Mimo, ce suuper masinuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

hei!

sunt varza, mai am jumate de bucatarie!( sa nu va inchipuiti ca intre timp n-am facut si mancare pe care am mancat-o si nu m-am uitat si la un film!)
Am zis ca nu ma culc pana nu termin!!!!Ce bine mi-ar prinde o mana de Bubu!

Randunoiul zice ca daca am vrut multe dulapuri in bucatarie acum am ce freca!

Nico, sa alegi cu succes masina!
Noi ca posesori de Toyota tot pe asta am recomanda-o sau tot o japoneza.
Cei de la Suzuki au niste super masini cu super preturi!

Mimo, voi sa o stapaniti sanatosi voiosi voinici!

Mai, io spal copilul cu periuta si pasta de cel putin 6 luni!
Si se spala singur!
De fapt roade cu succes periuta, e una din pasiunile lui!
Problema e ca el are una verde si Ilinca una roz si el i-o fura mereu pe-a ei!

Luny, Mufa bea apa??
Febra si buzele alea umfalte pot aparea si daca e deshidratat.
daca nu inghite din sticla/cana/biberon da-i cu seringa!

Ramo, Simo, Arielule va pupez!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Bubule, si eu tot cu aceeasi pasta ii spal pe amandoi!
Ma rog, acum ii spala soacra-mea, sper!

Mergi la inceput

Tuchi, spor la treaba! sa stii ca eu nici la mine n-am pus mana pt. ca saptamana trecuta mi-a spalat fata bucataria, faianta si mobila doar pe dinafara asa ca...poate ma invrednicesc sa spal si eu saptamana care vine perdelele si geamurile
Iti tin pumnii la Covasna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Si io m-am mobilizat cat de cat, am splast vreo 4 ture, 2 scurte , 2 lungi.....am curatat ceapa pentru tocanita de pui, hai ca nici nu se face 11 nopatea si termin si eu

Tuchi, harnica, harnica si te respecti, BRAVOOOO

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Eii, si Vlad are la soacra-mea periuta si pasta si sta socra-miu cu gura pe el si se spala. Acasa, daca nu-i zic eu, el uita!! de exemplu azi cand plecam in parc ii vad ordori la ochi si il intreb ce a facut el in baie, s-a spalat? nuuuuuuuuu Seara il spal eu pe amandoi la baie, dar v-am zis, pe Stef cand apuc, nu zilnic ca nu sta

Mergi la inceput

Noi azi am facut repede gratar cu mici, pui si un piure si asta a papat toata trupa Diseara fac orez cu lapte!
Lyvy, spor la bucatareala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

no, sa traiti...bine
io, monosilabica...voi,...????

hai si eu cu periuta vietii...o folosim de pe la vreo 10 luni...era inca in faza in care testa totul cu gura asa ca introducerea ei la locul de munca a fost usoara. In plus i-a placut gustul pastei de dinti (pasta Colgate pt pici sub 6 ani). Nu va ganditi ca facem cine stie ce profilaxie a cariilor...ci doar formam obiceiul. I-am dat-o si i-o dau cand este in cada, la inceputul baitzei. A mai avut momente cand a stat doar cu ea in mana (si mana intre picioare), dar m-am apucat eu cu barbatu sa ne spalam pe dinti si puterea exemplului a functionat. Acum cand il bag in cada primul lucru ce il spune este MAAAAA (in traducere libera: Mami meu drag si frumos, te rog sa imi dai periuta sa ma spal pe dinti!) si arata periuta. Cu siguranta ca nu degraba am sa institui regula de a nu mai manca nimic dupa spalat...sau de spalat dupa lapticul de culoare...vai de steaua mea sa-l culc altfel decat cu gustul laptelui intre dinti.

Mergi la inceput

Gecko,

Va pun niste poze cu ai mei, ca ma uitam prin ele ca sa-mi ostoiesc dorul!
Ca sa nu va plictisiti!

Mergi la inceput

Mamaaa, Tuchi, ce-ai tu acolo!! Si ce tortulet mumoooos! Super ti-a iesit! Niste iubiti amandoi si bronzaliti

Mergi la inceput