Puiuti de Randunici 2008!! (295)
Raspunsuri - Pagina 10
lyvy spune:
Ariele, dlagut jocul cu 3 cuvinte.Sin stai ca n-am inteles, ai voie un singur mesaj????
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
ramo_cata spune:
simo cand ai zis ca nu mai ai voie sa aspiri mi-am adus aminte de mine pe timpul sarcini..dar ioambitioasa din fire tot mai bagam aspiratorul in priza ,dar nu dadeam decat intr-o camera,cea in care stateam...eu harnicutza da tu cum esti?..mai esti si gravidutza ,ar trebui sa nu mai faci nimic..stai cuminte da?pe mine m-a scapat socrela de gatit..a zis ca fac si eu destule in timpul saptamanii,sa o las pe ea sa-si faca de cap in bucatarie acu' cat se simte mai bine ca apoi iar sunt singurica...
nico hai repede cu o pozica /site ceva sa vedem ce masinuta v-ati ales
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
Sa va spun ce-am achizitionat azi dar sa aveti gelul de par pe-aproape ca o sa vi se ridice parul in cap :perita de dinti si pasta pentru Dudu Da, pana acum l-am lasat asa jegos dar sa stiti ca n-are nicio depunere pe dinti sau nu se vede , in tot cazul!
De azi incepe circul, am mari emotii! Ma tot intreb cum fac sa-l spal seara dupa ce-si bea laptele...in somn?
Sa speram ca n-o sa ramana cu sechele datorita faptului ca periuta e roz, atat m-a dus capul,n-am verificat culoarea ca nu se vedea bine prin cutie
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Sa va spun ce-am achizitionat azi dar sa aveti gelul de par pe-aproape ca o sa vi se ridice parul in cap :perita de dinti si pasta pentru Dudu Da, pana acum l-am lasat asa jegos dar sa stiti ca n-are nicio depunere pe dinti sau nu se vede , in tot cazul! De azi incepe circul, am mari emotii! Ma tot intreb cum fac sa-l spal seara dupa ce-si bea laptele...in somn? Sa speram ca n-o sa ramana cu sechele datorita faptului ca periuta e roz, atat m-a dus capul,n-am verificat culoarea ca nu se vedea bine prin cutie Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea |
dar o sa vina si vremea cand o sa-i cumpar periutza si tre's am mare grija la culoare si spor la noua treaba...
ariel_7000 spune:
lyvy, dai un mesaj si apoi astepti sa posteze cineva altul...si apoi de la cap . hai, ca e liber!
mimo, cu un tifon inmuiat in apa cu bicarbonat. ce pasta i-ai luat?
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
bubu05 spune:
Doamne, sunteti zuze rau, mai ales Mimo, am ras cu lacrimi! ce bunatati ai facut, fataaaa??
Noi am fost in parc, pe Vacaresti, unde au facut astia in spate la palatul copiilor, super de tot au reamenajat parcul si este acolo o pajiste cu multe gratare si mese din lemn si scaune din busteni taiati, foarte frumos, ca in Australia , zau!!! uite ca au facut astia si la noi, i-a dus capu' Si am planuit asa , ca sambata viitoare sa iesim acolo cu mic cu mare, sa ne luam o paturica si sa facem gratarel si sa papam ca parca nu as mai sta sa fac acasa bunatati
Luny, doamne, tot nu pot sa cred ca inca face febra asa mare....saracul de el!! Da Doamne sa nu mai faca febra!!! pacatoase rau aftele astea
Stef era lihnit de foame la pranz, dimineata a baut laptele si apoi n-a vrut sa mai pape nimic si l-am pacalit cu un borcanel cu pere de la Nestle, l-a lins si apoi cand am ajuns acasa a ras un castronel de piure si pulpita la gratar
Mai, si ce fete harnicute pe crenguta, bravo fetelor! La mine vine miercuri fata la curatenie, pana atunci o sa dau un mop si ordinea de zi cu zi...atat...
Moama, e 4!!! ma duc sa-i culc, ca ne-am intins!!!
bubu05 spune:
Aa, Mimo, ce masina v-ati luat? ca zau daca am citit...s-o stapaniti sanatosi! si ma bucur enorm ca Teo e mai bine!!!
Si Nico, succes in alegerea masinii potrivite!
Simo, pup burticuta si dragalasii
gata fug!
luny spune:
Mimo, sa-ti zic cum era cu periajul dintilor la noi: Liviu il tine, eu fac avioane cu ala pe deget pus sa deschida copilul gura...copilul nu vrea...ta-su-l imobilizeaza, eu ii var in gura scula aia, incerc sa 'frec' delicat, asta ma musca de cate ori are ocazia, eu urlu,el urla, insist, 'hai si la masele', 'hai si pe dedesubt'..si intr-un final scapa de noi..de buna voie? nope...
dar ce trusa i-ai luat, de zici de periuta loza?...noi avem nenedentul ala cu pasta ce se poate inghiti si degetar de silicon..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
gata s-a dus distractia mea ..s-a trezit zvarluga..ne revedem la noapte sa aveti o zi/seara frumoasa...
mimonix spune:
Pasta de dinti Chicco, periuta habar n-am ca am aruncat actzibildu era intr-un tub de plastic si are maner in forma de papusica Sa-mi tineti pumnii sa nu ma muste
Masina Hyundai Santa Fe, Bubu Mutumim frumos!
De cand mi-ati adus aminte ca maine implinesc frumoasa varsta, imi suna in urechi doar Chilian: ce caut eu in viata meeeeea/ de ce-am venit sa-mi tulbur linistea/de ce n-am mai putut statea/ jumate-n ma/jumate-n ta ...ehhhhh,de la frumoasa varsta mi se trage, nu va ingrijorati
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea