Puiuti de Randunici 2008!! (295)
Raspunsuri - Pagina 9
mimonix spune:
Bai ce m-ati panicat Baaaaiii, cand am vazut eu urari si cantari aici am avut un moment de deruta maxima Cum adica ma, eu in gol si musafirii la usa? Da-i intreaba lumea, consulta calendarul, suna la mama :mama, eu cand m-am nascut?
Hai, luati de baut ceva de azi dar fiti pe faza ca abia maine e petrecerea :tol festiv, cadouri, surprize...DA??? Si sa nu lipseasca nimeni ca m-am spetit azi sa pregatesc bunatati
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
luny spune:
azi suntem in 8, ziua fetelor e maine, dar sa petrecem de azi!!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Sa va mai zic ca de azi dimineata primesc incontinuu carti? Suna la usa, tzac-pac...carti cadou despre un stil de viata sanatos, lumea noastra incotro?...ce-o mai fi si asta? Vreun semn ?
Pup limbuta scumpa de Teo mica liruliruliru si pe Mufi mic cel chinuit
Teo a mea e bine azi, nu mai are febra Doamne ajuta! Abia astept sa vina acasa, parca a trecut un veac de cand a plecat
Tuchi cand termini cu frigiderul ala sa vii si pe la mine . Bafta la Covasna, mor de curiozitate sa stiu ce traznaie mai faci acolo Tii vreo conferinta?
Nicoleta sa fie intr-un ceas bun decizia si asteptam poze si beutura cand o vei avea in parcare Noi ne-am plimbat azi cu magaoaia, e luxoasa...ma simt de parca n-ar fi a mea Si oricum, am concluzionat ca orice masina am cumpara nu vom mai avea niciodata senzatia aia minunata, de mare smecherie, ca atunci cand am trecut din dacie in "masina straina" Aia da senzatie de mare smecher
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lyvy spune:
ei, Luny tot despre asta vorbeam, ca am luat-o inainte cu urarile, si ai picat si tu, dar macar ai o scuza ca e puiul bolnavior.
Mimo, ia si asta de la mine, sa am prioritate la vaza cea mai frumoasa din casa matale
, 15 ani, nu????
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
mimonix spune:
Lyvy sar'na de flori, gata le-am aranjat in cea mai frumoasa vaza
15 Lyvy, 15 Nu stiu cum de ai ghicit ca eu speram sa par mai tanara
poze
ariel_7000 spune:
aveti chef de joaca?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140490&whichpage=1
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
ramo_cata spune:
buna ziua mamici dragi...
am facut curatenie ,aspirat ,sters praf,socrela a intrat in bucatarie,facut bulion si papapica..pe catalin l-am trimis la plimbare cu andru si dupa o juma' de ora s-a intors ..cica "pai daca nu sta ..vrea la mama" off viata mea...in fine am papacit ,i-am culcat si acu 'incercsa ciripesc ceva..
adriuta si noi suntem cu suza -zuza dar inca nu m-am gandit cum o sa scap de ea..andru nu o iubeste decat la nani,daca ar fi dupa el ar sta toata ziua cu ea in gura dar si cand era mic nu i-am dat-o decat la nani..in restul timpului o ascund sa nu o vada....cand mergem la drum o iau cu mine dar evit sa il mufez numai daca e cearta mare rau ,incats a nu ne intelegem atunci apelez la suza...sper sa se plictiseasca de ea si sa o arunce singur daca nu o sa ajungem la varsta cand o sa-i zic"nu mai e a papat-o catelu' a papat-o porcu"..altfel nu stiu cum sa procedez...sau sa incercs a nu i-o mai dau cand se culca ,sigur o sa fie marait,plangacios ..
tuchita vad ca si tu smotruiesti..eu am facut curatenie in camere,plus am spalat de vreo 3 ori ..mai am lenjeriile dar le las pentru luni,marti... si multa bafta la covasna
raluca multa sanatate tatalui
liana ce scumpa e..trilo=lilolilo..si la final e dulce rau cum rade
bubu ma bucur ca stefu e bine..
luny off imi pare rau si eu care speram sa ne dai vesti bune... si multa sanatate..sper sa-i treaca cat mai repede...
mimo auzi si tu mama, eu cand m-am nascut?ma bucur ca teo e mai bine...nu mai stiu cand ai zis ca se intoarce acasa?sorry neuronul e de vina...
ma duc sa-mi fac o cafea..revin
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ariel_7000 spune:
tuchi, m-a distrat tare replica pustiului!!!
adriutule, declar si eu un suzi dependent, numai ca pe mine nu ma deranjeaza...si asa sunt eu frustrata ca el nu a supt suficient de la mine, asa ca macar asta sa i-o las pana mai incolo, ca asa se calmeaza, se mai razbuna pe ea, cand il dor gingiile...si cica astia care nu isi satisfac nevoia de supt sunt viitori fumatori .
sigur o va lasa mai incoli, ca inca nu am vazut adult cu suzeta . oricum, pt el e o mare iubire si cand crede el ca am facut ceva bun si vrea sa ma premieze, sa-l vezi cum vrea sa-mi infiga suzeta lui in gura, in semn de multumire
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
lyvy spune:
Mimo, mucias gracias pentru cea mai cea vaza !!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
Simo27 spune:
Luny,sa dea DD sa fie ultimul puseu de febra
Mama Ramo ce harnicuta esti..eu am strans prin casa-ca deja nu mai am voie sa aspirsi il astept pe sot sa vina ...,am facut mancarica si acum stau si astept un telefon,ca poate ma vad cu o randunica!
Simo-Mimo,ma bucur ca Teodora e mai bine.Imediat vine acasa
Nico,abia astept sa vad ce ford ati ales
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008