Puiuti de Randunici 2008!! (295)
Raspunsuri - Pagina 12
gecko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchita Gecko, Va pun niste poze cu ai mei, ca ma uitam prin ele ca sa-mi ostoiesc dorul! Ca sa nu va plictisiti! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008) |
pacat ca sunt asa putine. Imi inchipui ca iti e dor de ei dar ce trai nenica duc ei acolo (matze, pamant, gradina). Si ca tot eram la dinti...Sebi numa 2 are jos???...se ia de mana cu Rebeccoasa
Bafta cu Covasna
tuchita spune:
Bubule, am avut un model demn de urmat pentru tort!
Am facut senzatie cu el, au crezut toti ca l-am luat de la cofetarie!
Cea mai tare faza a fost ca dupa ce am canta la multi ani, a suflat Ilinca in lumanare si Seb si-a infipt mana in el strigandBOBO!
mai ster un sertar, mai arunc un oki pe forum...in rtmul asta pana luni cand plec la serviciu e gata!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
bubu05 spune:
Ei, hai, fata, ce atata curatenie Ma bucur mult de tot ca ai facut tortuletul si ti-a iesit asa de frumos, am crezut ca ai furat poza mea Imi dau seama ce incantati au fost copilasii!
Hai ca pun si eu 2 filmulete si neste poze, sper sa le incarce...
luny spune:
cred ca isi revine Mufarinul!! a dormit 2 ore, s-a trezit, marait normal, i-am facut un bibe de control, l-a baut si a mai vrut nite, in total 200 ml! apoi a inceput sa vorbeasca, a tras de scaunul de la bucatarie pana a cazut pe langa el, din fericire, s-a dus in balcon la cosul preferat cu nuci, cartofi si ceapa, a facut ordine, apoi s-a asezat in el, joaca fotbal in casa, si Doamne ajuta sa continue lista cu surprize!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Tocmai i-au iesit si incivisii laterali de jos, doar ca erau inca mici si nu se vedeau in poze!
In schimb masele are 4!
Mai avem caninii si randul 2 de masele.
Iar saraca matza ce indura de la Ilinca.....
Bubule, cum sa fur poza, mai?
Am furat modelul!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
kitzy spune:
Tuchi ce tortulete faine.........
Si eu am facut azi o praji cu cioco si se numeste "Diana"
Eu pe Diana o spal pe dinti doar cu periuta si apa, dar numa de vreo 2-3 ori pe saptamana ca face un scandal....mama, mama! Da numa bine ca atunci cand plange deschide gura si io zdup! cu periuta da se prinde repede si plange cu buzele stranse
La noi deja se umfla caninii, vai, si pana o sa iasa..........
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
kitzy spune:
Si noi avem 8 dinti si 4 masele mari si frumoase
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
luny spune:
tuchi, superba pereche ai!!ce tooort..eu n-o sa fiu in stare in veci ca-s antitalent la dulciuri, noroc ca-l am pe iub-bucataro-cofetar..apa a baut puiul meu in perioada asta, slava Domnului, macar atat...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Glumeam, Tuchi!
Luny, Doamne Ajuta sa-si revina duracelu!
Un filmulet si cateva poze
http://good-times.webshots.com/video/3083710080102227597lTDMBV
Mai am un filmulet, dar cica e prea mare, il pun mai incolo...
ariel_7000 spune:
Luny, luni o sa te alerge de o sa lesini! o sa vezi!
Tucule, ce mi-ai facut???? ce tort cu bobo!!! eu sunt la regim si balesccc!
Kitzy, oops, si voi cu caninii?! bey, hai sa punem mana pe vrajitoarea aia care se da drept zana maselutza si sa-i tragem doua scatoalce!
Teo adora sa-l spal pe dinti! se uita la alex si o imita, da el cu periuta pe unde apuca, apoi il iau eu la periaj serios si ii place. cred ca din cauza ca ii fac masaj la gingii. copiii au pasta cu argila, noroc ca le place, ca eu nu o sufar si teo are periuta d-aia "foarfeca", excelenta! cu degetarul nu m-am descurcat, m-a rontait de nu m-am vazut. mai dau din cand in cand, in deplasare mai ales, cu servetele de dinti, insa cam greu ca ma composteaza
acum fug, ma duc sa-mi termin salata orientala, muream de pofta, asa ca ma prefac ca nu ingrasa
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"