Burtici fericite de septembrie-octombrie (136)
Raspunsuri - Pagina 11
aidaciolac spune:
anco frumoasa semnatura
... si somn usor sa aveti fetelor , ca si eu merg la ca imi intra degetele pe unde nu trebuie berea e de vina , sa nu uitati sa faceti de dimineata
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mary_07 spune:
Aida,deocamdata reactionez ok....adica na,abia astept sa-mi tin puiul in bratedaaar,cand ma gandesc la atatea zile fara Alex,parca as vrea sa am asa,la vreo 28 de sapt de sarcina....sa mai dureze un pic (mai mult) pana sa nasc.
Anyway,inca mai e putin...in ultimele 2 zile,voi fisi cu un ochi o sa rad,cu unul o sa plang.
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!
lutoniana spune:
Hai Mary fii barbata, cine va mai avea doi baietei ?
Fetelor noapte buna ...daca ati capitulat....eu ma mai zvarcolesc putin si ma retrag si eu.
Si eu am semnatura noua pe ziua de azi
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
mary_07 spune:
Noapte buna fetelor
Eu m-am instalat confortabil in patul lui Alexi-am lasat pe baieti sa doarma impreuna noaptea asta
Mai stau putin pe aici,nu mult ca mi se termina bateria la laptop
My family
Poze cu noi
_
si 36+, cu -Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!
lutoniana spune:
am ramas eu sa sting lumina ?
Ma intreb ce mai fac Diana si Adimercedes
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
mary_07 spune:
In seara asta m-am gandit si eu la Diana...stiu ca zicea ca simte ca nu mai apuca 3 sept. Sper sa fie totul ok cu ea...
Ma pun si eu la somn,ne vedem maine la cafea,pupici
My family
Poze cu noi
_
si 36+, cu -Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!
adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana am ramas eu sa sting lumina ? Ma intreb ce mai fac Diana si Adimercedes Cea mai fericita 35 + cu AMR 5 SAPTAMANI |
Lutoniana, eu fac bine, sper ca si Diana . Am intrat si noi in sapt 30, deci am cam inceput numaratoarea inversa. Dar nu ma grabesc (spre deosebire de unele dintre voi ), ca imi pleaca sotul la o conferinta prin Queensland si Noua Zeelanda fix peste 1 luna, asa ca vreau sa il astept tot in formatul 2-in-1...
Am apucat sa citesc din urma. La Multi Ani fetelor a caror zi de nastere am ratat-o. Sa traiti multi ani fericite si sanatoase alaturi de o familie superba, implinita si voioasa!!!
Celor care ati mai facut cumparaturi (am vazut poze!!!), sa le folositi sanatoase si lui bb sa ii fie de bine!
Techila, sa stapaniti sanatosi masina!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
kawaichan spune:
Neata
Intram si noi sa va salutam ca plecam la plimbare azi.
Felicitari fetelor care s-au intors cu vesti bune de la doctor
Techila felicitari pentru X-Trail
Vazut si eu camera lila de fetitza si placut muuult De asemenea si materialele cu porcusori si patutul Mangai
Iulika tin si eu pumnii surorii tale,sa dea Dzeu sa fie bine !
Raluk,Kinga wrapul meu e dintr-un material care seamana cu un tricou mai grosut(french terry se cheama cica) intr-adevar,95% bumbac si 5% spandex,lung de 5 m si lat de 50cm.La ambele capete devine pe ultima jumatate de metru treptat treptat mai ingust,pt a putea fi legat mai usor.
Mai multe informatii gasiti aici
http://www.sleepywrap.com/
V-am pupat,o zi frumoasa va doresc !
Mihaela 35+ cu baby Joshua
aidaciolac spune:
;neatza!
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
adimercedes spune:
Kawaichan, tot am vrut sa te intreb cum iti mai merge. Ca am vazut ca ai lipsit o vreme si eram pe pctul sa dau strigare, cand am vazut ca ai aparut cu detalii despre planul de nastere.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009