Burtici fericite de septembrie-octombrie (136)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetelor...

...sunt acasa......am fost la Tg Mures....mi-au spus ca placenta mea nu are nimc, este perfect normala pt cele 26 - 27 sapt de sarcina ale mele...ba chiar a mai chemat si un alt medic sa isi dea cu parerea...cica sa stau eu linistita ...
si eu acum pe cine sa mai cred?????? pe pop...care mi-a zis ca placenta mea e varza?????...sau pe astia doi din Tg Mures care mi-au zis ca nasc prematur numai daca imi apar anticorpii anti D??????

..sper ca micutul meu sa fie bine..pana la cacapat...doamne Ajuta!

asa ca am plecat cu sotul..si am aterizat la un magazin de olipasi, am cumparat salopeta de blugi (material f moale) si o pereche de pantalonasi..asa ca bebe are cu ce se imvbraca... imi mai trebuie caciula...dar nu am gasit nimic frumusel pana acum...banuiesc ca o sa gasesc eu ceva...pana la urma, nu????????

techila felicitari pt Nissan, sa-l stapaniti toti 5 sanatosi si fericiti!

O zi buna va doresc...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Neata si va invit la !

Fetele simt ca ma arde pielea sub sanul stang, dar nu e mai rosie si nici alte semne nu vad. Mai are cineva simtomul asta?

In alta ordine de idei vreau sa va anunt ca Ramona a facut ieri pisu pt prima data la olita!

Fug sa recuperez si revin

Laura 28+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neata
Is chiauna de somn
As fi iesit azi sa mai cumpar una alta ca e racoare afara si e tare bine dar n-am cu cine-l lasa pe Alex

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan

_

AMR - 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

camy bine ai revenit cu vesti bune si felicitari pentru achizitiile pt bebe

vaaaai , eu am mancat ca un si acum imi vine sa

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna dimineata!

Ce vreme de numarat banii...ca copchii i-am rezolvat cand umbla mos Craciun pe la hornurile caselor

Am vazut ca ati povestit de wrap..si eu vreau!! pe siteurile Ro, cel mai ieftin cred ca este in jur de 175Ro; tare mi-ar place sa pot sa confectionez eu unul..numa sa gasesc material! (nici nu am stiut ca exista material care se numeste "tricou"); multumim de site Mihaela!

Techila sa stapaniti sanatosi X-Trailul!

Ce m-am distrat astazi citind despre recipientul pentru pipi!

astept sa inceapa birth stories

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Camy ma bucur ca totul a fost ok la Tg Mures! ce bine!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

In alta ordine de idei vreau sa va anunt ca Ramona a facut ieri pisu pt prima data la olita!

Bravo! si un pentru fetita cumintica!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Buna dimineata fetelor...

...sunt acasa......am fost la Tg Mures....mi-au spus ca placenta mea nu are nimc, este perfect normala pt cele 26 - 27 sapt de sarcina ale mele...ba chiar a mai chemat si un alt medic sa isi dea cu parerea...cica sa stau eu linistita ...
si eu acum pe cine sa mai cred?????? pe pop...care mi-a zis ca placenta mea e varza?????...sau pe astia doi din Tg Mures care mi-au zis ca nasc prematur numai daca imi apar anticorpii anti D??????

..sper ca micutul meu sa fie bine..pana la cacapat...doamne Ajuta!

asa ca am plecat cu sotul..si am aterizat la un magazin de olipasi, am cumparat salopeta de blugi (material f moale) si o pereche de pantalonasi..asa ca bebe are cu ce se imvbraca... imi mai trebuie caciula...dar nu am gasit nimic frumusel pana acum...banuiesc ca o sa gasesc eu ceva...pana la urma, nu????????

techila felicitari pt Nissan, sa-l stapaniti toti 5 sanatosi si fericiti!

O zi buna va doresc...

Ma bucur ca sunteti bine si ca ai scapat de grija placentei. Felicitari ptr Ramona, cum ai reusit sa o convingi, sau s-a dus ea singurica la olita?

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Neata si va invit la !

Fetele simt ca ma arde pielea sub sanul stang, dar nu e mai rosie si nici alte semne nu vad. Mai are cineva simtomul asta?

Fug sa recuperez si revin

Laura 28+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Aici trebuia sa intreb de Ramona, m-am incurcat intre ferestre
Inca nu m-am trezit.. asa sunt eu buimaca cam 1 ora dupa ce ma trezesc

Deci Laura, felicitari ptr Ramona! Ma interesa cum ai reusit sa o convingi sa faca la olita? Stiu ca e o mare realizare pentru parinti si o grija in minus.

Referitor la senzatia de sub san, si eu am, dar sub sanul drept. La mine e mai mult ca o durere surda, ca o gheara care mi se pune acolo si ma tine mai mult timp, cred ca il gadila pe bebe mancarea, ca mai ales dupa masa mi se intampla. Eu zic ca ti-e stomacul bagat printre coaste si de asta, la mine cel putin asa pare sa fie

Incearca sa te intinzi pe partea cealalta in pat, poate se misca si bebe si dispare durerea. La mine a mers de cateva ori

_

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Plimbare placulta Kawaichan si multumim pentru detaliile despre wrap. Mai am o intrebare: in ce directie se intinde mai mult materialul daca tragi de el, pe lungime sau pe latime?

_

Mergi la inceput