Burtici fericite de septembrie-octombrie (136)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata,
hop si eu la cacao cu lapte, sper sa du dau pe mine ca mai mult dorm.
oribila noapte, pe la 2 si ceva am adormit si m-am fatait la pipi de nspe mii de ori si m-au durut ligamentele, bleah...si m-am si trezit devreme. poate mai pup mai incolo o bucatica de somn.

cel mai mult ma bucur ca m-am trezit devreme ca am citit de camy ca e ok si tare ma bucur, trebuie sa fie si de acum incolo, tinem pumnii
multumim fetelor pentru feicitari de masina noo saru' mana saru' mana

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!!Fur si eu o cafea Aida

Si mi s-a luminat ziua asa si mai tare cand am vazut cu ce vestia venit Camy_pus..Ai vazut ca e bine?Si asa va fi pana la sfarsit..Nu mai fi stresata..

Laura felicitari pt Ramonica..Foarte frumos..De acum o så ceara doar olita ca mami e ocupata så schimbe pampersu la baiat

Kawaichan multumesc Si eu sper ca totul så fie bine..Si poate poate nastem impreuna..Imi pare rau ca nu suntem impreuna .nu aveti idee ct as fi vrut så fim impreuna in momentele astea sau macar o poza så facem poza cu burticile dar asta e..Så fie totul bine si ne multumim cu atat..

Maine intru in 37 de såpt deci ..se poateAzi mai tarziu ma duc så imi iau bolentinul..Mama lui de bolentin..

Si gata de acum pot så nasc..am zis ca vreau så nasc dupå ce iau bolentinul(bine eu ma refeream ca si datå si nr de såpt)

Deocamdata nu avem nimik in program ..ma gandeam så mai stau cu voi ca cine stie..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litlelight spune:

Neata si de la noi,

Azi este ultima zi de munci

aseara am ajuns de la spital la 9.30 si n-am mai intrat pe forum, bebelina este bine, o rugam sa mai stea linistita inca 5-6 saptamani. Am vizitat si maternitatea si rezervele de care am fost foarte placut impresionati ( Uve o sa-ti trimit PM cu toate detaliile )

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Litlelight multumesc. Pai daca lila este culoarea fecioarelor, bebelina va fi fecioara :) Si apropo, caruciorul este la fel ca al tau, inclusiv culoarea care da putin in lila

Emy , intr-adevar culoarea caruciorului are o tenta de lila (si eu sunt fecioara, bebelina o sa fie si ea fecioara, o sa-l terorizam pe sot), noi ne-am indragostit de el la babyexpo din mai, cand l-am si luat fara sa mai stam pe ganduri, sotul a fost cel mai incantat de sistemul zippy, se si vedea cu copilul intr-o mana, iar cu cealalta desfacand caruciorul.

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

litlelight uite, chiar azi vorbeam de tine! Ce bine ca o sa ai mai mult timp de acum! Abia asteptam poze! Si sa vii cu vesti bune de la control! Si eu m-am pus ieri la volan si imi tot masuram distanta pana la volan, incercand totusi sa ajung la pedale

Raluk , eu sunt dependenta total de masina, numai gandul ca de azi dupa masa cand o sa plec de la birou, nu o sa ma mai urc la volan zilnic imi da mici cosmaruri, cu taxi-ul nu prea circul ca ma umplu de nervi cu domnii taximetristi care se cred soferi profesionisti...iar in transportul in comun nicio sansa...la cati mitocani sunt

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Littlelight sa revii cu vesti bune de la medic!
multumim pentru link!!! este chiar centura care am vazut-o in linkul postat de Manga!
dragut cosuletul...scump foc! (la figurat, dar si la propriu)

Dana cu placere, si eu vreau sa-mi cumpar o astfel de centura, pt ca burtica e destul de mare, iar durerile de spate sunt din ce in ce mai mari.
Cosuletul foarte scump la figurat ma refer, este aproape dublu fata de cat costa in anglia, dar cum la noi se practica astfel de preturi “nesimtite” iar de pe site nu se poate comanda in romania, l-am luat pana la urma. Am avut noroc cu un prieten de familie care este stabilit in State si ne-a facut cadou de bebe cumparaturi la mother care (si asa am profitat nitel )

Ma duc sa mai citesc si revin....ca deja m-am intins cat o placinta

Luminita 33+ cu Ilinca Anamaria

Mergi la inceput

Litlelight Så ai o zi scurtå.. frumoaså..si så te bucuri de concediu..Yuhuuuu..

Mergi la inceput

dar unde ati plecat? v-ati culcat la loc????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatzaaaaaaaaaa,

mai ce`chefuiti voi pe aici :)) am intrat sa dau raportul...adik sa zic hello ca dupa aia nu mai apuc :)

techila felicitari pt bibiu.

camy ma bucur ca ti-au dat vesti bune :)

da' aseara v-ati imbatat cumva cu atata bere?

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

dar unde ati plecat? v-ati culcat la loc????

Eu nu ..sunt aici nu vezi ca sorb si din cafeaua Aidei si acum din cacaoa ta?!

Mergi la inceput

am o noua ocupatie, ma uit la data expirarii diferitelor produse pe care le bag in mine si ma gandesc: "asta oare expira pana nasc?', sau "asta o mai fi valabil pana ma intorc eu acasa?"...minte de om cretin fara ocupatie....
dar am si alta ocupatie, ca nu gasesc ce sa scriu acia sub nume....ca eu nu ma pot exprima in 2-3 cuvinte...mie sa mi se deie un cearceaf sa scriu pe el...
bat campii de dimineata asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

hellou
m-am trezit, sunt vesela ca mi-am baut cacacoa cu lapte, si acum m-am pus pe gatit , tre sa fac ciorba (am pus deja la foc costita sa fiarba), felul 2 si mai coc si vinete.azi cred ca dau pe spate, dar daca n-ati vazut, am schimbat semnatura.

mai intru din cand in cand, asa ca sa nu ma omorati si voi cu cititul ca daca si voi faceti la fel, pe langa mancare...chiar ca nu mai sunt buna de nimic.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Camy, ma bucur pentru vestile bune, ai incredere ca va fi bine pana la capat.
Techila, faina masina, sa o stapaniti sanatosi si fara incidente!
Aida, vad ca tot tu ai fost harnica si ai facut

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 32+

Mergi la inceput