Burtici fericite de septembrie-octombrie (136)
Raspunsuri - Pagina 10
anco spune:
mary, ai venit la bere!bravo fato, daca nu scoteam berica nu ziceai nimic ![]()

anco
33+
???? si 
poze
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
hm , tu zici ca e rost de party aici? mai bine zi de la ce party vi tu si mai ales ce ai baut? Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
ca bine zici Aida...ce brusc apare ea asa ....si cere bauturi alcoolice

Cea mai fericita
34 + cu
mary_07 spune:
Aida,macar de-as fi fost plecata undeva
. Am tras de sotz ca de picioru' lu' Sf Petru sa iesim la un suc/bere/pizza...da' de unde, stelist inrait
,lui ii tre' sa stea acasa sa vada meciul cu tata si nasu'
Anco,of course ca venii si eu
... La Multi Ani
,cu intarziere...pt asta,mai dai o bere in plus..hac
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
36+, cu
-Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!

anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Aida,macar de-as fi fost plecata undeva . Am tras de sotz ca de picioru' lu' Sf Petru sa iesim la un suc/bere/pizza...da' de unde, stelist inrait ,lui ii tre' sa stea acasa sa vada meciul cu tata si nasu'![]() Anco,of course ca venii si eu ,cu intarziere...pt asta,mai dai o bere in plus..hac![]() My family ![]() Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 36+, cu -Razvan_ ![]() AMR - 2 saptamani!!!![]() ![]() |
hai mai la mine, ca dau eu berea!praji n-am ca e cam demult de atunci, dar, na...merge si fara.

anco
33+
???? si 
poze
mary_07 spune:
Lucia,cer fato cer,pana mai poci....ca cica de azi in 2 saptamani e ziua cea mare

si tre' sa treaca efectul alcoolului pana atunci,ca nu merge bine cu anestezia
.
Las' ca mi-oi reveni eu ,si sa vezi atunci chef
le cer la alea din spital sa-mi bage uischi in perfuzii

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
si
36+, cu
-Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!

anco spune:
asta am asteptat, sa se faca 12 adica 00 sa vad cum arata si plec la nani ca dupa atatea uiscane si berici...ne vedem dimineata la cacao cu lapte ![]()
somn usor la toate
de fapt dimineata ma apuc de gatit, dar mai intru eu pe aici.
anco
34+
???? si 
poze
mary_07 spune:
O bere in plus si pt frumoasa semnatura
...hac
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
si
36+, cu
-Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!

aidaciolac spune:
wow mary_07 doar 2 saptamani
... oare ce simti? cred si eu ca vrei bere.
Acum 7 ani nu eram asa inainte de nastere sau poate dar am uitat , ce mai tin minte e ca era iunie si nu mai puteam de cald si plangeam in fiecare zi ca nu mai pot si in 2 saptamani (24 iun) am nascut ... si acum am asa emotii 
si cand vad ca aveti la semnatura 36 de saptamani se scoala parul pe mine , brrrr
... o iau razna zau 
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()