Burtici fericite de septembrie-octombrie (136)
Raspunsuri - Pagina 10
anco spune:
mary, ai venit la bere!bravo fato, daca nu scoteam berica nu ziceai nimic
anco 33+???? si
poze
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
hm , tu zici ca e rost de party aici? mai bine zi de la ce party vi tu si mai ales ce ai baut? Aida ... 33+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
ca bine zici Aida...ce brusc apare ea asa ....si cere bauturi alcoolice
Cea mai fericita 34 + cu
mary_07 spune:
Aida,macar de-as fi fost plecata undeva. Am tras de sotz ca de picioru' lu' Sf Petru sa iesim la un suc/bere/pizza...da' de unde, stelist inrait,lui ii tre' sa stea acasa sa vada meciul cu tata si nasu'
Anco,of course ca venii si eu... La Multi Ani,cu intarziere...pt asta,mai dai o bere in plus..hac
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!
anco spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Aida,macar de-as fi fost plecata undeva. Am tras de sotz ca de picioru' lu' Sf Petru sa iesim la un suc/bere/pizza...da' de unde, stelist inrait,lui ii tre' sa stea acasa sa vada meciul cu tata si nasu' Anco,of course ca venii si eu... La Multi Ani,cu intarziere...pt asta,mai dai o bere in plus..hac My family Poze cu noi _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007) si 36+, cu -Razvan _ AMR - 2 saptamani!!! |
hai mai la mine, ca dau eu berea!praji n-am ca e cam demult de atunci, dar, na...merge si fara.
anco 33+???? si
poze
mary_07 spune:
Lucia,cer fato cer,pana mai poci....ca cica de azi in 2 saptamani e ziua cea mare si tre' sa treaca efectul alcoolului pana atunci,ca nu merge bine cu anestezia.
Las' ca mi-oi reveni eu ,si sa vezi atunci chefle cer la alea din spital sa-mi bage uischi in perfuzii
My family
Poze cu noi
_
si 36+, cu -Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!
anco spune:
asta am asteptat, sa se faca 12 adica 00 sa vad cum arata si plec la nani ca dupa atatea uiscane si berici...ne vedem dimineata la cacao cu lapte
somn usor la toate
de fapt dimineata ma apuc de gatit, dar mai intru eu pe aici.
anco 34+???? si
poze
mary_07 spune:
O bere in plus si pt frumoasa semnatura...hac
My family
Poze cu noi
_
si 36+, cu -Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!
aidaciolac spune:
wow mary_07 doar 2 saptamani ... oare ce simti? cred si eu ca vrei bere.
Acum 7 ani nu eram asa inainte de nastere sau poate dar am uitat , ce mai tin minte e ca era iunie si nu mai puteam de cald si plangeam in fiecare zi ca nu mai pot si in 2 saptamani (24 iun) am nascut ... si acum am asa emotii si cand vad ca aveti la semnatura 36 de saptamani se scoala parul pe mine , brrrr
... o iau razna zau
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine