Burtici fericite de septembrie-octombrie (136)
Raspunsuri - Pagina 9
lutoniana spune:
eu ma uitam stupefiata la stiri unde o pisica manca din galantarul cu carne al unui supermarket
Cea mai fericita 34 + cu
techila spune:
anco, pana n-or incepe sa se taraie, eu nu le iau nimic pe jos...las parchet....ca am altele mai grave de luat....am vazut si covoare faine pentru broscute....incearca si asa sa cauti...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
aidaciolac spune:
anco la covoare zau ca zic PAS , acolo zau ca nu te pot ajuta ... hm , acum imi aduc aminte de ce am renuntat la covoare si nu le-am mai agreat ... cand Emma era bebe ii puneam o patura si jucarelele ... si la 6 luni deja era in rotobil , atat de grabita a fost , si a trebuit sa scot covoarele si nici nu le-am mai pus ... dar ma gandesc acum ca nu s-a tarat pe jos pana sa o pun in rotobil si nici apoi ... hm
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana eu ma uitam stupefiata la stiri unde o pisica manca din galantarul cu carne al unui supermarket Cea mai fericita 34 + cu |
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
Aida ... 33+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Kaufland Colentina
Cea mai fericita 34 + cu
aidaciolac spune:
ahaaaaa , deci in UK , ma miram sa avem noi pisici pe strada
Aida ... 33+
Poze cu noi
mary_07 spune:
E rost de party???se putea sa lipsesc eu?
A mai ramas ceva bere sau ati smanglit-o pe toata?
Felicitari noilor proprietari de Nissan
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!
techila spune:
ma bag la nani. noapte buna va doresc!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
anco spune:
da am vazut-o si eu, pe pisica la kaufland in bucuresti
da, cu covoarele sunt de caord cu voi, nici eu nu prea am covoare prinn casa, mai mult parchet dar pentru ei m-am gandit la mocheta mai bine decat covor, ca nu se impiedica in ea si doar la ei in camera.ca in rest oricum ramane asa, parchet.si acum in camera care va fi a lor am un covor mic, shaggy, alb cu model negru nokia, in mijloc, in sufragerie tot asa pe mijloc ceva iar in dormitor 3 traverse, in lateralele patului si in fata lui. in holuri si bucatarie parchet.
da vreau aici mocheta, am aspirator care spala asa ca nu ma agit ca o sa verse pe ea diverse chestii.
anco 33+???? si
poze
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 E rost de party???se putea sa lipsesc eu? A mai ramas ceva bere sau ati smanglit-o pe toata? Felicitari noilor proprietari de Nissan |
hm , tu zici ca e rost de party aici? mai bine zi de la ce party vi tu si mai ales ce ai baut?
Aida ... 33+
Poze cu noi