Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (323)
Raspunsuri - Pagina 18
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Tot imi bat capul cu eczema lui Adi si a Lisei. Mi-am intrebat si mama, si a zis ca pot fi f multe lucruri: ar putea fi de la papa, intr-adevar, dar doar asa, pe dosul mainilor... hmmm, poate fi de contact: sapun, detergent nou? Sau-sau-sau... Si eu am pielea uscata, iarna MA OMOARA si aerul uscat samd. Folosesc cu succes creme si sapun cu zar (da, zar de branza!) ingrasa pielea frumusel si natural si ajuta enorm. Tare-mi pare rau de voi. ![]() fetele! |
Picio, distractie placuta in voiaj. Sa faceti poze la discretie, ca vreau sa vad perindarile lui Mi-cha si a lui familie!
Cat despre eczema... Se pare ca a trecut aproape in totalitate. Faza e ca nu schimbasem nimic la capitol sapun, detergent, gel de dus, sampon etc. Nici macar in meniu! Eu inclin totusi sa cred ca e de la prawns. Erau provenienta Vietnam si stiu ca zona nu e din cele mai bine famate la capitolul piscicultura si fructe de mare. Doar ca mai luasem si alta data si Lisa nu a avut niciodata probleme. De acum ma voi limita doar la produsele Aussie!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui ceamica Adimercedes, eram convinsa ca este un produs grecesc . partea enervanta apara cand vrei sa citesti ceva despre el , uite asa ca mine necunoscator. cine stie greaca.... aseara mi-a rupt oglinda retrovizoare!!! Vezi ca are mama fetita cuminte! |
Ceamica, poate e si facut local, cum sunt unele din produsele Danone in Ro, parca. Nu stiu exact. Intr-adevar, e greu daca esti turist si nu intelegi o boaba si, mai ales, daca e pt prichindei. Ca tu, ca adult, mai faci un test, dar cu astia mici nu e de joaca...
Cum a reusit sa iti rupa oglinda???
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Yaia spune:
| citat din mesajul lui danuta36 Yaia multam de raspuns si pupici lui Tudor,sa-i treaca oful cand merge la gradi..pupici si lui mami ..(trebuie sa luam si noi o cana cu pai,ca din cea cu cioc n-a vrut laptele ..drept ii ca numai o tentativa am avut |
Nici la noi cana cu cioc nu a avut niciun succes. Dar e important sa te tii de 'plan'. La modul ca daca ai inceput operatiunea, te tii de ea, nu dai inapoi, ca altfel zapacesti copilul si nu ami intelege nimic. Daca biberonul s-a stricat, asa ramane!
Multumim de pupici, dam si noi!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Piciulika Carpatino, dimineatza erau mufinele aburinde pe la ora 10 si sa stii ca ti-am trimis cateva - alea mai rotunjoare si fatzoase! Au venit? |
Au venit, au venit.. direct pe (fosta) talie au poposit!
Multumesc de gand!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
melaniatud spune:
Bine, fie, dau eu cafeaua!
Buna dimineata! Sa aveti o zi buna!
Noi ne chinuim sa facem KK...T este constipat
alinus_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Nici la noi cana cu cioc nu a avut niciun succes. Dar e important sa te tii de 'plan'. La modul ca daca ai inceput operatiunea, te tii de ea, nu dai inapoi, ca altfel zapacesti copilul si nu ami intelege nimic. Daca biberonul s-a stricat, asa ramane! Multumim de pupici, dam si noi! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Hello!
Expun si eu din experienta noastra.
Noi am scos bibe in urma cu o luna. Era deja obisnuit cu cana cu cioc (Avent - tare bine conceputa, se curata usor). In timpul zilei i-am tot povestit ca ramasese laptic in bibe si pisoiul d-nei R a venit si ia luat bibele. Clasic
Timp de 2 zile a tot servit cina la 20.30-21.00 apoi i-am oferit cana si aceeasi poveste, insa fara succes . Doar a gustat laptele.
In a3a zi a acceptat-o fara probleme, a baut mai putin dar a baut totusi. Nici nu prea mancase la cina. Hmmm, cred ca asta a fost motivul...
Dupa o saptamana deja a inceput sa bea 200-250 ml.
In plimbarile noastre mai vede bibe, insa intelege ca e al lui bb (el e baiat mare!
Sa vedem la sora-sa cum va fi la vederea unui bibe.
Alina
34
Doris Maria (DPN 9.09.2009)si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
bebeka spune:
Buna!!
Felicitari Bee sa-ti traiasca prichindelul!!Bun venit Octavian!!
Bernix m-ai dezumflat cu concediul pt ca eu l-am luat pe tot in anul in care am nascut.
Pt oxiuri i-am dat zentel dar ma duc sapt viitoare sa repet ca tot nu-mi prea place scaunul ei..i-am mai dat si seminte de dovleac pe stomacul gol ,a mai papat si niste mujdei si desi e mai inchegat putin,tot pute de-ti muta nasu(imi cer scuze pt descrierea detaliata ).
alinus_25 spune:
Nu mi-am facut griji ca nu va mai bea lapte, pt ca ii place foarte mult, si in plus are un ritual pe care il adora...
mananca cina apoi cere apti-pti, vine in bucatarie, ma urmareste atent cat ii incalzesc laptele, pun miere, si pleaca fericit cu cana in sufra, se aseaza pe canapea, pe perna, cand termina de baut flutura cana zambind, se aseaza imediat pe olitza, apoi pleaca sa faca baie cu tati.
Si e mareeeeeee scandal daca il grabim doar cu dusul. El vrea ba-e!!! adica apa pana la gat, jucarii, jucat cu dusul tot tacamul. Spalat pe dinti si nani.
De 2 saptamani in patul lui, de baiat mare. Am preluat modelul Marianei si al Sabinei si am comandat un pat supraetajat. Pun curand poze sa vedeti cat de safe & solid e. Cat de incantat e TeO nici nu mai spun.![]()
Doarme in continuare cu ursul Titi, 10-11 ore legat. Rareori plescaie prin somn si il intreb daca vrea apa.
Singurul inconvenient... stam la 2 camere, nu am vrut sa renuntam la patul nostru 2x2, asa ca momentan stam toti gramada intr-un dormitor
. Si mai avem si patutul lui bb, deci 3 paturi. Ne consolam ca e camera mare, in rest noi sa fim sanatosi, poate ne vom muta in ceva mai spatios dupa criza.![]()
Alina
34
Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
melaniatud spune:
Alinus dar ce lapte ii dai?
Tare mi-as dori sa bea si Tudor putin lapte seara inainte de culcare insa nu vrea deloc...nici macar cu cereale.
alinus_25 spune:
Bee felicitari si refacere usoara mami curajoasa!

Bun venit Octavian, sa fii sanatos si norocos, si sa ai o viata fericita si plina de bucurii alaturi de familia ta!
Albinutzo, eu sunt tare curioasa cum decurge acomodarea la voi, daca ai ajutor, etc. dar asta mai tarziu, odihneste-te acum.
Plus ca vreau pozeee, cu bb, Razvanel si printesa ta.

Alina
36+
Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare