Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (323)
Raspunsuri - Pagina 17
Annisia spune:
Nenica, Bee are bebe 3???? Uraaaaa!!! Felicitari!!! Asa imi doresc si eu. Momentan lucrez la bb2 si nu prea-mi iese jucaria. Pe criza asta era la fix sa bag un CIC si sa stau cumintica la cutie pana trece valul. Momentan nimic...
Chiar radeam cu B, ca in perioada asta lucram mai mult si nu prea ne vedem. Cica sa ne intalnim pe traseu, sa nu ratam ovulatia... hihihihi...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Piciulika spune:
Voiam sa uresz bun venit pe lume lui Octavian! O viata frumoasa si linistita si numai bucurii! Felicitari mami si tati!
Carpatino, dimineatza erau mufinele aburinde pe la ora 10 si sa stii ca ti-am trimis cateva - alea mai rotunjoare si fatzoase! Au venit?
Diwana, sa stii ca nimic nu e intamplator! OBravo lui ce vorbaretz e!
Tot imi bat capul cu eczema lui Adi si a Lisei. Mi-am intrebat si mama, si a zis ca pot fi f multe lucruri: ar putea fi de la papa, intr-adevar, dar doar asa, pe dosul mainilor... hmmm, poate fi de contact: sapun, detergent nou? Sau-sau-sau...
Si eu am pielea uscata, iarna MA OMOARA si aerul uscat samd. Folosesc cu succes creme si sapun cu zar (da, zar de branza!) ingrasa pielea frumusel si natural si ajuta enorm.
Tare-mi pare rau de voi. 
fetele!
Suntem la impachetat ca maine o tulim derekt incolo: maine seara mergem in Germania la mare intalnire cu Sim, Luiza, Mariana et familiile.
Deci sa fitzi cumintzi si sanatoase si voi si puii mici. Ne vedem pe inceputul saptamanii.
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
bernix spune:
Octavian de mami Bee si tati Radu, bun venit!
Tare fericita tre' sa fie Bee ca a reusit ceea ce nu-i prea dadeau sanse medicii: trei prichindei, asa cum si-a dorit.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
bernix spune:
Piciulika @Co dicstractie placuta la intalnirea papanasilor plimbareti!
danielle, tot nu apuc sa-ti laud printesa mica si dulceee! Of, ce mi-ar mai placea si mie inca o fetita!
Erina, sa va fie de bine marea!
bernix spune:
bebeka, Co dupa CIC m-a preocupat si pe mine inca din primavara, cu multe luni nainte e-a incepe serviciul.![]()
Problema trebuie usor nuantata, in sensul ca daca in anul in care ai nascut ai luat TOT concediul de odihna si nu doar nr. de zile corespunzator cu perioada lucrata, in anul in care reincepi munca nu mai ai dreptul la CO. Daca insa ai efectuat Co corespunzator cu perioada lucrata, atunci, cf principiului simetriei, la intoarcerea la serviciu ai dreptul la concediul legal de odihna raportat la lunile lucrate. Am salvat in computer la Bucuresti si baza legala, da' pe dinafara n-o stiu.
Ce tratament ati primit pt oxiuri? Cum va descurcati cu ei?
bernix spune:
Noi tot la Breaza pana sapt viitoare. Mi s-a facut un dor de casa mea!!! Nici nu-mi vine sa cred ca n-am mai fost de 2 luni in Buc si mi-e teama de cum se va adapta Degetica dupa atata libertate: alergat oriunde neinsotita, stat mult afara ca deh - s-au ocupat bunicile de menaj, plus zgomotul si caldura marelui oras.
Deocamdata am mai face o escapada la Busteni. Ce zici, Sabina, ne vedem vineri?
bernix spune:
Unde ziceati ca ati vazut pozele minunatului si ale blondei lui mamici din vacanta in Grecia?
Vizionat si io, desi cam greu cu ecranul busit, foto de la Baia Mare si pe finutul Roxanei care-i tine locul cald lui Andrei langa Mirunica frumusica.
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alehiam Azi a nascut Bee! Felicitari Brandusa si sa va traiasca micul Octavian! ![]() Sa te refaci repedeMad cu Robert Stefan (09.09.2007) |
Bee, multe felicitari pt micul Octavian, sa va aduca multe bucurii, sa fie mancacios, istet si voios si sa traiti 1 mie de ani fericiti!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
devylla spune:
Bee felicitri pentru bb Octavian!
Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti impreuna!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Lol adimercedes.. da' aveti ceva sortimente de Nutricia! Ce mai face micuta muziciana? ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Carpatina, da, sunt cateva
"Micuta muziciana" doarme acum. Luni la lectia de muzica am avut marea surpriza sa participe la cateva dintre cantece, in sensul ca scutura si ea maracas, panglici, s-a alaturat altor copii la batutul in toba, a chiuit de bucurie si era cu gura pana la urechi la "frog song" (de atunci il ascultam aproape numai pe asta
), etc.Voi cum ce va mai laudati?
Pup trandafirasul delicat si mamica lui

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009

cu