Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (323)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna
sunt o mamica disoerata care are probleme cu scaunul bebelusului ei de 9 luni.

cine are timp si vrea sa citeasca am lansat un subiect

peobleme cu scaunul va rog mult
multumesc

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

vad ca de la Kreonul asta nu s-a constipat...inca...sper sa pot termina tratamentul si tare sunt curioasa ce efecte va avea.
Tudor mananca de rupe in ultima perioada...sa il tina Doamne Doamne asa
Mai dar prin Iais nu vine nimeni s-o punem de o intalnire? Sau a fost cineva sio nu am fost eu pe faza?

Eu m-am intalnit cu Moldoveanca si cu Vladutu in parcul Copou de cateva ori. S-au intors de la mare si arata foarte bine bronzati...sper sa iau odata aparatul sa imortalizam si noi cateva momente frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bee, sa va traiasca minunea mica!
Octavian, bun venit si sa ai o viata frumoasa si sanatoasa!

Edit: Yaia, Papanash-a a zis ieri ca i s-a virusat calc si ca o perioada nu mai poate intra. Scria de la o vecina.
Noi ca noi, dar ce se face ea fara sa vada misele?

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Bee, sa va traiasca minunea mica!
Octavian, bun venit si sa ai o viata frumoasa si sanatoasa!

Edit: Yaia, Papanash-a a zis ieri ca i s-a virusat calc si ca o perioada nu mai poate intra. Scria de la o vecina.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mai sa fie!
Termin de postat un mesaj la subiectul lui Andrei si mami lui hop la noi ...

Salutari Nana si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Yaia , am recitit ce ti-am scris si a sunat tare urat si mai ales incomplet. Ii uram lui Tudor sa treaca cat mai repede peste aceasta perioada si sa se adapteze . Al meu daca o semana cu mine (si vad ca incepe incet incet) atunci va fi vai si amar de poponetul meu ca nu se va acomoda .

Oricum, eu nu stiam la ce te referi, pentru ca nu mai tineam minte ce ne-am conversat. Multumim. Si vezi ca daca tie ti-e teama de adaptarea la gradinita, el te simte si e si mai 'vai de poponetul tau ala slab'. Asa ca incearca sa stai calma si increzatoare ca totul va fi bine.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

De ceva vreme imi era asa un dor si nu stiam de cine. Acum stiu! Miseleee!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna si de la noi!!!
Noi am fost la mare citeva zile apoi l-am avut pe Matei in vizita pina acum citeva zeci de minute. A fost foarte frumos, copii s-au jucat impreuna iar adultii s-au relaxat excelent.

L-am recunoscut in multime pe Cristi de Andreea11 si am schimbat citeva cuvinte cu ei si mami. O familie foarte frumoasa, incluzind buni de Cristi de la care a mostenit mami frumusetea. Cristi e un ochios dulce si cuminte.

Nu am hotarit inca cind plecam din nou la Piatra Neamt pentru ca pentru ca nu vreau sa o mai stresez pe Daria-macar pentru o vreme cu drumurile lungi.
In rest ea e bine , a inceput sa spuna si propozitii simple: Mateu haide a masa si multeeee cuvinte noi pe care nici nu banuiam ca le stie.

Am vazut pozele cu mami, tati si Sebastian in Grecia. Aratati tare bine toti trei!!! Am vazut filmuletul cu Miruna spunind catelus cu parul cret. Pupici sorelina isteata!!!
Am vazut poze cu Andrei dulce si chitsi cu o Alexandra absolut minunata cu parul mai lungut ca niciodata!
Intilnirea dintre garcon Darius si cochetul Cristi-frumosi amindoi plus intilnirea dintre frumoasa Miruna si privire senina Mihnea!!!
In rest nu imi amintesc ce am vazut, oricum discutii interesante si activitatea destula pentru o perioada de concedii.

Melania, felicitari pentru slabit. De ce nu ne spui care e reteta simpla, multe mamici ar fi interesate. la Iasi credca vom mai veni noi in septembrie.

Roxali, cum e concediul in continuare!!! Am uitata sa iti multumesc pentru jeleurile Stelari foarteeee deliciase! Le-am mincat eu pe cele pe care le-am primit pentru acasa. Sper sa mai organizam o intilnire spre sfirsitul concediului vostru.

Carpatina mi-a placut mult cum ai scris despre Ioana-cred ca era si cel mai lung mesaj scris de tine pina acum. La cit mai multe!!!

Adimercedes salutari Lisei si numai bine burticii!!!

Nu stiu daca trebuia sa raspuind cuiva.
Va doresc concedii frumoase in continuare si zile insorite.

Felicitari Bee si bine ai venit Octavian!!!
Bun venit mamicii noi!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Erina reteta e simpla; NU prajeli, grasimi, paine/fainoase si dulciuri. Multe fructe si carne slaba. Dar am intrat in faza aiai de stagnare si ma demoralizeaza..tb sa fiu din ce in ce mai stricta si nu imi e usor pt ca de fel sunt gurmanda.

Va asteptam cu drag la Iasi oricand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Yaia multam de raspuns si pupici lui Tudor,sa-i treaca oful cand merge la gradi..pupici si lui mami..(trebuie sa luam si noi o cana cu pai,ca din cea cu cioc n-a vrut laptele ..drept ii ca numai o tentativa am avut

Ema faine pozele din Grecia,vad ca Sebastian n-a pierdut timpul si deja si-a facut pe acolo o prietena

Rodica faina intalnirea papanashilor la Maramu'

Prisi cred ca Mihnea a fost tare incantat de multimea de jucarii ale Mirunei...pupam puii frumosi

Felicitari Bee pentru bb3!Sa va traiasca micul Octavian!

Erina multumim.. felicitam vorbareata,pupam fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Noi ne pregatim sa mergem in vizita la Otzia, Uca si Ipi (Sofia, Luca si Filip )
Mai intai de a pleca o povestire:

Aseara, film - un nene canta la muzicutza.
Mami: "Ce face nenea, Rares?"
Rares:"Papa cutia"

Azi:
Mami: "Cum te cheama?"
Rares:"Aiesh cheama"
Mami: "Rares si mai cum?"
Rares: "Uciu Aiesh"
Mami: "Si pe mami cum o cheama?"
Rares: "Uciu Iona" (Nu i-am spus niciodata numele noastre alaturi de prenume) (ma mai cheama si Uciu Mami )

Acuma nu zic ca s-a prins el de faza cu numele de familie, e o coincidenta, dar draguta

V-am pupat. Sa fiti cuminti!

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput