Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna!
Iar am disparut in ceata cateva zile...Sambata si duminica am avut pana de curent, duminica am fost la Ziua Muntelui Ceahlau si m-am distrat,luni am fost prea obosita, marti a plouat tare, miercuri nu stiu cum a trecut....azi...in sfarsit am reusit .....
Ma chinui in continuare cu durerile intercostale si pe deasupra am si insomnii...Nu reusesc sa dorm ca lumea !Stau pur si simplu cu ochii inchisi si ma invart de cel putin 20 de ori pe noapte!

S-o felicit si eu pe MIMIKApentru dolofanei si sa le urez si lor BUN VENIT PE LUME!,Luca si Matei!
Astept cu nerabdare ziua de 17 sa merg la control.
Am uneori zile cand cred ca voi naste prematur!Ma apasa asa tare si se misca asa tare, incat cred ca iese dintr-un moment intr-altul.

Va pup lung pe toate, ca daca nu reusesc sa mai intru pe Dc mai repede , sa nu uitati de mine!

Mariaanna
30+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

luto, mai ai te rog din suflet linkul cu manusile pt picior de azi dimineata? Ca ii povesteam la sotz da nu le gasesc.
Mercic mult.

..ca sa mai hohotesc odata de ras, il caut pt tine

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Raluk oare unde este? a intrat, ne-a salutat..si..poate ca-si schimba hainutele

Mariana te pupam si noi!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Raluk, in seara asta avem program tare la teveu Ziua mea preferata

mariaanna, ne bucuram sa auzim de bine si tinem pumnii pe 17. DA ia si tu un nr de tel de-al nostru, dam un sms, o maslina, mai stim ceva de tine cand ne panicam

luto, l-am gasit, mercic oricum

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Monica, dar ce-i in seara aceasta la Tv? in afara de meciul in care joaca Steaua..

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monica e la capitolul trecut, 134, pagina 7 dar nu stiu de ce nu mi se mai deschide deloc, imi da o eroare.
V-am spus eu ca s-au suparat pe mine ca rad de produsele lor.....dar ar trebui sa stie ca si asta e o reclama

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Am ajuns si eu sa intru pe forum, in sfarsit!
Azi am fost la cumparaturi de hainute si sunt foarte fericita ca la Cora am gasit mega-reduceri, chiar nu ma asteptam. Am stat cred ca vreo 3 ore pana am zis ca ajunge, ca deja incepusem sa ma aberez

Ma duc sa citesc ce ati facut azi. hehe

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

JOaca Steaua ??? Am uitat. EU care eram cea mai mare microbista si mergeam pe stadioane am un sictir de nu mai pot. Vorbesc tare serios, de unde nu pierdeam niciun meci acum nici sa nu mai aud.

Pai la 9 avem Friends, la 10 CSI pe AXN si la 11 Dr House pe TVR

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

mai incerc o data cu www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Nursery/Cots-and-Cotbeds/Henley-Cotbed-Cream-and-Natural-Finish 0069225 " target="_blank">patutul

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Lucia dar ce zici de minunata caciula alba care apare acum? wow, dar ce pret..un chilipir..

Edit: nu mai este..era o caciulita de mamaie, la vreo 90 Ron
Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput