Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

daca mergeti pe toys r us in UK, la sectiunea babies r us patutul se numeste Henley Cotbed si e cream cu margine maro. daca nu...nu e bai...vi-l arat la iarna cand il desfac

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Da, joaca Steaua contra alora din Scotia ..pe la 21:45 incepe..m-a anuntat, timid, sotul..sa nu-mi fac planuri...ufff..poate prind si eu dr House; dar oare nu-l dau in reluare maine dimi?

manga nu merge linkul..

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

manga eu am intrat pe site, la sectiunea babies r us, dar nu gasesc patutul..sunt numai paturi pt copilasi mai marisori! mai cercetez, ca-i fain siteul

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mai fetelor , noroc cu techila a altfel ramaneam fara cumparaturi
Deci am fost sa ii cumpar material , 16 lei/ml si zice sa ii cumpar 7 metri. Ok , zis si facut , ii zic la vanzatoare ca doar de acolo am sunat-o si zice , 'hm , nu cred ca mai sunt 7 m' si numara si numara si sunt EXACT 7 m ... asa ca fetelor fata asta e norocoasa si daca a zis ca pana in 20 nu o sa nasca pai asa va fi radeam ca nebuna de intamplare ... si cum tot vorbeam cu ea la telefon dl sot zice mah in ce parte sa o luam si ii fac semn ca nu acasa ci la canapele ... ca ne coim de 3 saptamani sa ne comandam/cumparam canapele si ba nu ne place modelul , culorile , dimensiunea ... si am vazut noi ceva , dar nu aveau in fabrica materialele care ne placeau si deaia tot ne invarteam de 3 saptamani.
Si cum ajungem azi in magazinul de prezentare , vanzatorul cu clientii pe cap ne face semn ca au materialele si asa am reusit sa ne comandam coltarul si canapeaua ca altfel ramaneau iar fara materiale si am fost si am mai comandat perdele si draperii si garnisa in dormitorul nostru si se pare ca am avut mai mult har ca am gasit ceva care imi place mult si maine merg sa comand si jaluzelele din living , ceva genul www.trident.ro/produse-interior-jaluzele-romane.php" target="_blank">asta dar ca din in mie imi plac mult ... si mai trebuie sa caut o servanta la mine in dormitor ca acolo va sta si bebe , ca noi nu avem dulapuri in casa ca am eu un pitic negru si urat pe creier cu dulapurile ... si apoi pot sa zic ca stau linistita sa nasc ... hm , oare

... merg sa imi continui recuperarile , sper ca nu v-am plictisit

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Am intrat si eu pe site-ul dat de Carina. Sunt preturi acceptabile. Cele de pe copiiyumi sunt si mai bune dar nu aveau ce lenjerie vroiam eu. Merita sa va uitati si voi.

Maria acum citeam povestea de la prima nastere. Foarte frumos povestit.

Aida ma bucur ca ne-ai dat vesti bune despre Katteryna.

Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

aida servanta e un neam de comoda? am mai auzit termenul asta dar nu stiu daca e ceea ce imi inchipui eu.

Ioana 28+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

manga eu am intrat pe site, la sectiunea babies r us, dar nu gasesc patutul..sunt numai paturi pt copilasi mai marisori! mai cercetez, ca-i fain siteul

Thank God I'm a woman!

da...l-am gasit si eu greu...dar e acolo la nursury stuff ca au sales la toate. e la sectiunea de up to 30% nursury savings si sunt acolo patuturi, vreo 4-5 pe pagina.

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Aida ma bucur ca ai putut sa "o rezolvi si pe techila" cu materialul si ca ai reusit sa dai comanda si de canapea. Eu inca nu am gasit calorifer dar mai trag o fuga si maine.

Din pacate la mine toarna cu galeata afara. Nu se mai opreste de vreo 3 ore.

Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vaaai ce-mi place genul asta de jaluzele Aida, foarte tari.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Bravo Aida pentru chestiile rezolvate! imi plac jaluzelele si daca zici ca sunt din in...!
ce este aceea o "garnisa?!!"

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput