Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)
Raspunsuri - Pagina 16
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila mey fetelor, acesta este al 500-lea mesaj al meu pe forum, vreau sa multumesc fanilor mei , familiei mele si tuturor celor care ma iubesc....ai lov iu rumenia, ai lov iu ol.....bere si uischi pentru toate gravidele ![]() ![]() va ca sunteti preferatele mele...si am si material cu porci![]() |
tzaca 
ne-ai purtat mare noroc azi 

Aida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
carinablanca spune:
si eu dupa
si
.
Mi-a venit in minte ca acum cateva saptamani (cand eu inca doar va citeam) scria cineva pe forum despre o situatie pe care si-a facut-o si pe care isi nota cand a alaptat, din ce san, etc.
Imi puteti spune si mie unde o gasesc sau sa mi-o trimita cineva si mie?
multumesc mult ![]()
35+ cu 
raluk16 spune:
Emy ce-mi place blanosul!!! 

Eu am o manie cu astia mari si blanosi, si pe mioriticul meu il strang in brate tot timpul, saracutul, il agasez cu dragostea mea ![]()
Claucia felicitari pentru vestile bune de la eco!
litlelight vezi ce bine ca ai venit pe la noi? Ne-ai si gasit centuri de burta in ro
. Si ce moses basket frumos 
Iulika exista si cu bureti de alaptare? Eu numai cu bureti pot sa port, in rest nu le vad rostul, ca nu dau forma sanului si cum zici tu, se vede prin ele
. Si cum am ajuns la C in sarcina, mi-a fost deja destul de greu. La jolidon nu imi mai este bun C-ul de exemplu, si D aveau numai de material simplu. Mi-am gasit de la triumph un C care sa-mi fie bunuc...
Roxxy m-ai emotionat

si eu am impresia ca fac parte dintr-o odisee speciala.
techila felicitari pentru mesaje 

Ai reusit din nou sa ma faci sa rad in hohote de se sperie lumea de mine 
Maria voi citi acuma seara povestea ta, ca acum asteapta langa mine sotul sa-l las putin. ![]()
Aida, Selen multumim de vestile despre katteryna! Iarasi am nevoie de emoticonul cu stersul fruntii ![]()
Lucia ma distrezi cu magazinul
pe mine ma enervasera in prima faza, dar tu m-ai facut sa vad partea comica
. Sa stii ca eu cred ca am vazut la ikea ceva ieftinuc de pus laptopul langa pat.
Dana ma chemase mami s-o ajut sa eticheteze ghiveciul si fasolea verde si bulionul...
Si acum iar incerc sa va ajung... 
Monica aseara credeam ca e joi si de aia eram dezamagita ca au schimbat astia programul ![]()
Aida bestiale sunt jaluzelele, imi dau asa un feeling mediteranean... parca as fi in concediu 

Si uite ca te-ai contaminat de norocul techilei 

Trimit si intru mai incolo putin, ca vrea sotul sa-si verifice ceva la calc... 
29+ 
monikus spune:
citat din mesajul lui carinablanca si eu dupa si .Mi-a venit in minte ca acum cateva saptamani (cand eu inca doar va citeam) scria cineva pe forum despre o situatie pe care si-a facut-o si pe care isi nota cand a alaptat, din ce san, etc. Imi puteti spune si mie unde o gasesc sau sa mi-o trimita cineva si mie? multumesc mult 35+ cu ![]() |
Gasesti ceea ce cauti in mailul comun la Jurnal de board. E un mail de la Adimercedes.
Sper sa gasesti.

Monica
28+ cu
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE
carinablanca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Gasesti ceea ce cauti in mailul comun la Jurnal de board. E un mail de la Adimercedes. Sper sa gasesti. ![]() Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE |
Multumesc mult Monikus.

azi ai fost ingerul meu salvator.
35+ cu
monikus spune:
Carina, esti o draguta. Pacat ca nu ma pricep sa te bag si in lista.![]()
Monica
28+ cu
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Fetelor ce parere aveti de asta ? Va dati seama cum as sta eu acolo cu laptopul si o cola rece ? Fara sa ma doara "funduletul" , fara sa inghiontesc copilasul, fara sa ma doara coloana....Ar fi beton.....dar pretul e gresit si atunci raman aici, in fata biroului ![]() PS - sper sa nu ma alunge moderatorii de pe DC dar de cand au bagat magazinul asta eu ma distrez extraordinar.....si nu zic mai mult Cea mai fericita 34 + cu ![]() |
total grezit

sa corecteze pretul 
Aida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Aida ce multe ai facut azi....wwoooowww...felicitari....acum sper sa vi le termine la timp ....ca sa fie totul frumos cand nasti.
Sa va bucurati de ele, plini de sanatate 
Cea mai fericita
34 + cu 
monikus spune:
Maria, m-a impresionat grozav taria ta la nasterea trecuta. Cat despre numaratul degetelor mi se pare geniala idea.
Monica
28+ cu
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui tulibu aida servanta e un neam de comoda? am mai auzit termenul asta dar nu stiu daca e ceea ce imi inchipui eu. Ioana 28+ ![]() ![]() bebe |
aha , cred ca mai corect este comoda , ca servanta parca se pune in dining room

e grele si pt mine 
Aida ... 33+
Poze cu noi