Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Am ajuns si eu acasa, si am si reusit sa recuperez...Multam Aida ca ai retransmis mesajul Katerynei si bravo pt toate achizitiile de azi! si eu sunt moarta dupa jaluzelele romane

Techila ai fost mortala, azi ai avut o zi memorabila, ai vazut? ai si procusori, si 500 de mesaje la activ

felicitari si fetelor cu vesti bune de la eco

Luci, ai dormit bine azi, te-ai lafait in tot patul?

eu am primit ieri pachet din germania, de la o verisoara a soatzei...acum "savurez" un ceai de "usurare a travaliului", am primit si ulei de masaj, tb sa ma pun si eu pe prestat, si alte chestii, uleiuri, trebi, toate bio

va anunt de pe acum ca o sa lipsesc cateva zile de pe forum pt ca ni s-a bulit windowsul si ducem laptopul la doctor, nu stiu cat va dura (sper sa se rezolve in 2-3 zile..) deci nu intrati in panica. n-am de gand sa nasc (sper) si daca da, dau sms sigur! cred ca daca tot n-am net zilele astea ma invrednicesc si eu sa mai fac una-alta prin casa, ca o sa ma plictisesc....

ma duc sa fac masajul , ca dup-aia incepe friends

va pup cu mare, mare drag!

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

cred ca daca tot n-am net zilele astea ma invrednicesc si eu sa mai fac una-alta prin casa, ca o sa ma plictisesc....

1. si iti va fi tare dor de noi......
2. ai intrat in gasca cu Iulika

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui selen80

cred ca daca tot n-am net zilele astea ma invrednicesc si eu sa mai fac una-alta prin casa, ca o sa ma plictisesc....

1. si iti va fi tare dor de noi......
2. ai intrat in gasca cu Iulika

auzi , schimba dr IT-ist , ca daca dureaza asa mult nu e bun ... in max 12 ore trebuie sa iti puna tot ce ai nevoie inapoi

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Mei, nu mai stiu ce sa-i dau de mancare copilului, mama denaturata ce sunt!
Efectiv sunt in pana de idei, am epuizat retetele cu paste, cartofi..

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

ce, ce, ce,..?m-ati prins..tocmai prestam masajul...,

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Cea mai fericita 34 + cu

pai cu selenica in acelasi timp?

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

MariaI super caruciorul, cat ai dat pe el?

Ptiu-ptiu ce frumoasa a e Lullaby! Esti o gravidutza foarte aratoasa

Iulika, foarte faine pozele!

Ma bucura ca Ralucapaun esti ok si te simti bine

Alex 25, chair am dioptrii f mari si nu ma pot nici constipa daramite sa mai si nasc natural! Apropos de finet, oare se gaseste la metru de cumparat? Super ca mergi la eco, sa vii cu vesti super-bune!

Dana15, foarte misto ca o sa fie sotz alaturi de tine la nastere, felicitari ptr sotz curjos!

Emy10 foarte frumoasa camera bebelinei, si DA, peretii sunt lila!

Mai am putin si va ajung!

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Raluk da mai repede gaseam cu bureti sutiene de alåptat dar sunt foarte scumpe..Nu stiu de ce..Aia cu bureti ajungeau si la 50 de euro..asta fara bureti am dat 18 euro..Nu era magazin foarte scump si mai ales ca nu gasesti pe oriunde sutien de alåptat..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

la mine din cauza furtunii nu merge nemernicul de cablu si nu pot sa vad nici friends, nici 2 barbati jumate....acum sotz face treburi in camera de boraci si stau si eu cu el....masuram...treburi...ca tre' sa mergem si noi sa luam comoda, asa cum zicea si aida, cu sertare. numai ca eu am noroc si am vazut-o la icheia, stiu exact ce sa iau.
gasca fetelor uleioase si masate se mareste pe zi ce trece....abia astept sa isi deie sfaturi intre ele, cum se ajunge la ungerea optima...d-astea
si eu o sa imi pun jaluzele d-alea romane intr-o camera

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput